推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-16 01:54 發表

講真,,,淋病好多人都可以冇咩野病徵,,咁你點可以按我個case去伻估你太太而家個情況呢,,,我地去check都要留小便去check dna 啦,,,先生

你自知sure唔sure你有淋之後,真係有冇同你太太有咩close接觸先,,, 我覺得 ...
我想知私家 check 淋病係唔係都可以去大家傾開的那位皮膚科醫生度check? 還是要去泌尿科醫生度check?唔該晒

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-7 03:09 發表

師兄, 你上年9月食左幾耐皰藥, 醫生開左40日藥比我, 食左2, 3日暫時都唔覺有咩特別好, 再繼續睇下點
h:" /> h:" />
食左差唔多2個星期, 仲見到有返發, 真係有礸L奈  唯有食晒再去搵醫生了解情況, 有無師兄之前都有食藥既療程, 係咪要食一段時間先會有改善?

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-16 22:47 發表

h:" />h:" /> h:" />h:" />
食左差唔多2個星期, 仲見到有返發, 真係有礸L奈  唯有食晒再去搵醫生了解情況, 有無師兄之前都有食藥既療程, 係咪要食一段時間先會有改善?
食藥都重出??
你出得有無輕微左?? 這藥是在發病時令其有病毒細胞不能自行復製, 發病時食2粒1日.
我後期是一天一粒

引用:
原帖由 loklokhung 於 2010-3-16 15:34 發表

我想知私家 check 淋病係唔係都可以去大家傾開的那位皮膚科醫生度check? 還是要去泌尿科醫生度check?唔該晒
另外, 我唔係想嚇你, 因中得一樣就有機會中其他, 一般病在第1個月己發, 你會看到的, 而在3個月後要check AIDS 及梅, 又要留意疣.

私人意見, 同老婆直接講吧!!

女性可去皮膚或婦科

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-3-16 13:15 發表
candy
梅毒我幾個月已驗出無事
我今次係驗HIV (要等3個月)
出來結果無事啦
無事就好, 珍惜眼前人

引用:
原帖由 loklokhung 於 2010-3-16 15:34 發表

yup,, 你可以去大家講開個個皮膚科醫生到check (其實專科係叫"皮膚及性病科")明未?   呢d係性病,咁你話去睇佢岩嗎?

而你太太都可以去睇佢,, or 佢自己想去睇婦科都得,, 但我自己覺得如果係性病既都係搵返"皮膚及性病科"佢地d藥可能會好d吧!!!

朋友唔好再拖,快d同你太太講叫佢一齊去睇醫生!!! <除非你自己sure你有淋後一次都冇同佢有親密接觸過>

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-3-16 13:15 發表
candy
梅毒我幾個月已驗出無事
我今次係驗HIV (要等3個月)
出來結果無事啦
呢一part冇事真係放下左心頭大石~~~ 你最近好嗎?

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-16 22:47 發表

h:" /> h:" />
食左差唔多2個星期, 仲見到有返發, 真係有鱓無奈  唯有食晒再去搵醫生了解情況, 有無師兄之前都有食藥既療程, 係咪要食一段時間先會有改善?
會唔會同你壓力大,, 唔夠休息時間有關??

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-17 09:14 發表

呢一part冇事真係放下左心頭大石~~~ 你最近好嗎?
係呀, 我都好擔心, 呢幾個月都唔咁同自己個小朋友KISS
而加無事 安心D啦

我而加同先生分開冷靜緊, 佢野到我而佢又無生野出來
佢唔似呢到D C HING已經醒悟, 後悔搞到個老婆一世, 佢重未色去珍惜眼前人
佢想要個家, 但唔想去餋家去成擔個家, 又唔想無自由 我真係唔知佢係咩男人來
佢做錯事, 我都肯接受反佢, 而佢.............

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-3-17 10:02 發表

係呀, 我都好擔心, 呢幾個月都唔咁同自己個小朋友KISS
而加無事 安心D啦

我而加同先生分開冷靜緊, 佢野到我而佢又無生野出來
佢唔似呢到D C HING已經醒悟, 後悔搞到個老婆一世, 佢重未色去珍惜眼前人
佢想 ...
LEN 88 咁你仲有冇返去CHECK下有冇再生花?  你老公都唔知有冇自己走漏眼,其實出左花!!! 不過呢D佢自己做得都預左要還!!!

你老公真係唔抵幫,,, 做錯野都唔去為自己所做過既野負責~~~ 仲唔去改,,, 都唔識點去講,,,,

不過最緊要你身體健康,同你小朋友聽教聽話,,,, 其他既唔好想太多住,,

唉...
不知仲咩, 真係屎忽(門邊)痕...
手指又生小水泡(上網睇話主婦手), 又痕又痛...
約左一陣上去.
不過應該好多人.
上去都差不多收工.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-3-15 12:58 發表

基本上係無咩痕既, 同我都同意minghin兄既講法, 你一世有病重要定有條巴痕重要, 有左好多病唔係到你有無得簡, 醫好已經算好, 如果你好似我咁5年都重未好既, 你比一百條一千條巴痕快d比我好翻唔好折磨我好過啦, 好 ...
stanleysex兄
有D人真係唔明我地中咗招咁耐仲未醫好既心情.
冷凍同電療我都試過..我就比較喜歡電療.傷口細.復完快,
兩樣醫法各人各喜歡啦~~~只要醫得好...乜野巴痕都唔係問題咯~~

引用:
原帖由 95555052 於 2010-3-17 01:58 發表

食藥都重出??
你出得有無輕微左?? 這藥是在發病時令其有病毒細胞不能自行復製, 發病時食2粒1日.
我後期是一天一粒
係, 食著都出先唔開心, 情況差唔多, 我本身都唔算嚴重, 師兄你當時食緊藥係咪無再返發, 醫生已叫我早晚各食2粒, 依家都無計, 食埋其餘躞, 再去問下醫生搞咩鬼h:" />   壓力係有, 不過都無妨礙我堐, 一般都有7個鐘

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-17 13:05 發表
唉...
不知仲咩, 真係屎忽(門邊)痕...
手指又生小水泡(上網睇話主婦手), 又痕又痛...
約左一陣上去.
不過應該好多人.
上去都差不多收工.
BLACK_SARENA兄
屎忽(門邊)痕.未必翻發既.可能天氣熱有汗.
注重衛生,多清潔.痕都唔好大力抓呀.損咗就有機會翻發架.
有時肛邊痕,沖凉時用花洒水力沖洗會好D.

相關搜索目錄: 清潔

stanleysex兄

笑看人生啦~~回望五年前知道自己中咗招.驚到想死.無助.心情跌到落谷底.
相比依家己經好咗好多..人生在望.多年來大家都分享咗心得,生理同心理都解决咗好多...以前D  ching 全部失哂蹤係好事,有朝一日你同大家講Bye Bye~~係遲早既事..放心啦~~~~

引用:
原帖由 minghin 於 2010-3-17 22:54 發表

BLACK_SARENA兄
屎忽(門邊)痕.未必翻發既.可能天氣熱有汗.
注重衛生,多清潔.痕都唔好大力抓呀.損咗就有機會翻發架.
有時肛邊痕,沖凉時用花洒水力沖洗會好D.
Minghin兄:
你近排點呀?

今日約左6:00pm, 6:30pm先有得睇.
好多人.
佢話我門邊紅左, 應該係敏感.
手指生小水泡都係敏感, 可能係比d化學野剌激到.
我問佢我d椰仔幾耐無事, 佢話08年12月到現在.
佢話應該無乜問題.

拿藥個陣個金毛妹話, 抗敏感藥早晚食, 兩隻藥膏.
見佢好似陰陰嘴笑咁.
後尾睇返個藥膏袋寫住搽肛門.
不怪得佢笑啦...

不知係不係因為lee度, 15/F好似真係好忙好多症(我今日去就見男多).
現在check野好似無以前咁細心(好彩未黑面)...
同埋好似一搞掂行返出簾, 一坐返低.
以前都有問你有無野想問.
現在講完兩句都好似想趕你走.

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-18 00:49 發表

Minghin兄:
你近排點呀?

好多人.
佢 ...
舊年尾已經好像街証速度睇証!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-17 16:49 發表

Minghin兄:
你近排點呀?

好多人.
佢 ...
金毛妹話真係好索, 咪好囉有藉口比你同佢媾通下囉哈哈, 無事最重要.

引用:
原帖由 minghin 於 2010-3-17 15:26 發表
stanleysex兄

笑看人生啦~~回望五年前知道自己中咗招.驚到想死.無助.心情跌到落谷底.
相比依家己經好咗好多..人生在望.多年來大家都分享咗心得,生理同心理都解决咗好多...以前D   ...
minghin希望啦, 人生係最重要既年紀個5年攪成咁...............灰到無人有, 希望真係好翻啦, 所以有好多人唔明, 只要好翻咩都得啦, 重理佢點樣咩. 因為唔係過來人如果好似我咁黑就知道了

心淡啦~~~
唔想醫啦!!!!!好唔開心,食足7個月藥,都冇好過
最近感冒,病足二星期,又要食感冒藥,又要食抗生素
食咁多藥,食到身體差晒。
要做既我都做晒,唉
我相信我一世都唔會好
日日都希望會有好轉,但日日都失望
唉,寧願有意外死左去算.............
真係唔想做人

引用:
原帖由 killer_law 於 2010-3-18 22:39 發表
心淡啦~~~
要做既我都做晒,唉
我相信我一世都唔會好
...
係不係醫生不夾?
一係轉醫生啦.
你現在仲有咩未好?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-3-18 21:31 發表

金毛妹話真係好索, 咪好囉有藉口比你同佢媾通下囉哈哈, 無事最重要.
藥房lee個金毛妹樣就一般啦.
15/F左右隔離醫生有個金毛就正(好大個波).
好似個日同我報到掛號個個短頭髮, 個樣串到pk...

現在過左15個月, 希望真係不洗再煩啦...

引用:
原帖由 killer_law 於 2010-3-18 22:39 發表
心淡啦~~~
要做既我都做晒,唉
我相信我一世都唔會好
...
Killer 兄, 我唔記得你中咩, 我自已開始食皰藥, 不過仲係返發  我都唔開心, 不過唔好灰心啦, 都要醫既

引用:
原帖由 loklokhung 於 2010-3-15 17:51 發表

之前睇post 話去政府睇完話清晒,後來原來未清,因為有d去左前列腺或者睪丸度,真係唔知要唔要去私家睇多次呢~
你講梗我個CASE lor

真係唔好信政府....你睇private 都係食多3日藥...cedex...

我就係信錯gov 食左我3 個月cedex... 食都我想辛苦.... 安全o的好ar 朋友....
食多左唔會死....有辮你睇la....

有左野...regret 唔梗要....
睇醫生食藥 就唔好regert 多一次la....

引用:
心淡啦~~~
要做既我都做晒,唉
我相信我一世都唔會好
...
呢到有邊個唔係咁呢? 個個都成日食藥架啦,,我夠有手尾跟啦呢一世,,,
唔錯都錯左,唔做都做左,,,,如果有得返轉頭,,六合彩頭獎都有得我地中啦,,,

唔好下下成日講到要死咁,,,自己要硬淨d先得架!!!
唔開心,,成日有波動既心情我都成日有,,但左想右想,, 呢世人仲有好多野,,
可能行落去會仲開心呢,,, 做人要有希望!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。