推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-29 23:28 發表 唔煙唔酒仲要夠睡
知道!!!

我真係要徹底改變我既作息時間!!

仲要積極做運動!

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-29 00:27 發表 最好沖涼洗左佢
結果茶完第二日成日都不時有少少痕...

不過夜晚沖涼果時睇好似都冇紅冇腫

我覺得個份量茶得差唔多啦...

咁睇真係隨時一pack可以茶兩三次...

相關搜索目錄:

我今日都去睇Dr.Ho, 慶幸, 沒什麼發現....  剛剛過一個月... Dr.Ho, 應該話咩尿道炎都會發哂..

Dr. Ho 真係好人... 只少會細心幫你睇一睇, 有問必答, 唔會串串口咁答你, 我之前睇果個 "性病性" 醫生, 問多一句都唔俾咁.......

佢會只要留意, 有無傷口, 有無尿尿痛, 有無有粒野, 係硬硬地咁, 好明顯突出來.... 都要睇睇醫生....

Dr. HO :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

唉.......... 仲要等三個月... 兩個大鍋野才知道有無事... 花仔只少睇8-12個月, 先至confirm無事.......  唉...

引用:
原帖由 beefbeefaa 於 2010-3-30 13:47 發表
我今日都去睇Dr.Ho, 慶幸, 沒什麼發現....  剛剛過一個月... Dr.Ho, 應該話咩尿道炎都會發哂..

Dr. Ho 真係好人... 只少會細心幫你睇一睇, 有問必答, 唔會串串口咁答你, 我之前睇果個 "性病性" 醫生, 問多一句都 ...
我聽日都會去睇dr. ho,
希望我睇完都冇事喇......

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-3-30 19:29 發表 我聽日都會去睇dr. ho,希望我睇完都冇事喇......
你諗/搵定0的問題, 問定佢/叫佢睇睇, 咁會好0的..  

有無事都好, 都要睇彩數......... 大家努力...

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-28 23:00 發表
食左成個月, 仲有返發, 我準備去醫生再睇睇, 或者轉隻藥
今日上左去睇醫生, 同佢講隻藥唔得, 邊食邊返發, 佢轉左隻重藥Aciclovir 800mg 比我試下3星期啦.........  希望禁得著啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-28 03:29 發表

9555兄:
你就好啦, 有工返.
我2月至現在開左11日工炸...
唉!返左個幾月, 未穩定, 所以壓力好大, 咪晚晚飲酒

引用:
原帖由 garamon 於 2010-3-28 14:41 發表
955兄,就算有應酬,都飲少點吧。
多謝關心, 主耍是新工壓力大, 依家唔敢飲了.

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-3-28 14:42 發表

其實我依家都冇乜病徵,
只係個身有D紅點出黎,唔知關唔關事....
但係我始終好擔心....因為我上星期5(3月19日)同街外既女仔性交完,
到星期二(3月23日)發現龜頭有紅點,過左兩日到星期五又冇左紅點....
但係星期 ...
你等夠30日, 沒有新病徵(eg JJ發炎, 流膿, 痛), 90日後就驗AIDS, 梅就OK!!

而在頭90天內, 沒有看到新肉芽, 中疣的機會較少(只剩25%)

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-28 23:00 發表
食左成個月, 仲有返發, 我準備去醫生再睇睇, 或者轉隻藥
醫生點講??

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-31 00:20 發表

今日上左去睇醫生, 同佢講隻藥唔得, 邊食邊返發, 佢轉左隻重藥Aciclovir 800mg 比我試下3星期啦.........  希望禁得著啦h:" />
要用重藥!!!! C Hing 試下中醫吧!!

我比15F睇過, 我只係JJ炎, 不是返發, 現在又退緊, 膏也不用查,

有無C Hing 分享下JJ炎的醫療過程, 整極都唔清..............

醫療短波
超級淋病活躍全球
2010年03月31日

抗藥性淋病個案近年在全球肆虐,英國性病專家警告,可抵抗多種抗生素的超級淋病雙球菌已開始活躍,尤其在日本的個案較多,情況令人憂慮。現時多數是以單一種抗生素治療淋病,若遇到較頑固的病例,通常只會增加抗生素的劑量,專家建議可同時處方兩種抗生素治療淋病,有助減低細菌適應藥性的風險,並呼籲藥廠研發針對淋病的新一代抗生素。

睇黎依家啲性病真係好普遍~~

因為而家d人性觀念開放同埋濫交loo

以前我地阿爸阿媽個d年代,,個個都保守,邊有我地咁,,,唉

而家先明,,,會唔會遲?!

引用:
原帖由 95555052 於 2010-3-31 02:02 發表

你等夠30日, 沒有新病徵(eg JJ發炎, 流膿, 痛), 90日後就驗AIDS, 梅就OK!!

而在頭90天內, 沒有看到新肉芽, 中疣的機會較少(只剩25%)
今日俾dr.ho睇左,佢話照睇就冇乜問題,
叫我90日後就去驗下aids,梅
疣就要睇下9個月內有冇先知...
真係好擔心...

有得改過又點會遲呢~~最重要係依家同以後啫~~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-29 23:28 發表

唔煙唔酒仲要夠睡
唉...其實通頂係咪真係好大影響...

岩岩有應酬聽日要通一日頂...都唔知點算

今日頂唔順去左CHECK HIV....快速測試

因為已經過左空窗期所以一定有最後結果。。。

結果係。。。。。negative.......

真係嚇死...

多謝測試前幫我解釋同埋一路輔導我既哥哥。。。。。

引用:
原帖由 schizophrenic 於 2010-4-1 01:53 發表
今日頂唔順去左CHECK HIV....快速測試

因為已經過左空窗期所以一定有最後結果。。。

結果係。。。。。negative.......

真係嚇死...

多謝測試前幫我解釋同埋一路輔導我既哥哥。。。。。
冇事真係鬆一大口氣~~~ 明白明白~~~

真係鬆晒呀而家.........我仲會幫手做義工添...

而家希望我d花花快d好..

冷凍左第3日, 仲未甩既...

其實要幾多日先至會甩架...

唔該大家share下....

引用:
原帖由 schizophrenic 於 2010-4-1 01:53 發表 今日頂唔順去左CHECK HIV....快速測試 因為已經過左空窗期所以一定有最後結果。。。結果係。。。。。negative.......真係嚇死...多謝測試前幫我解釋同埋一路輔導我既哥哥。。。。。
恭喜...你空窗期係3個月??

引用:
原帖由 schizophrenic 於 2010-4-1 11:23 發表
真係鬆晒呀而家.........我仲會幫手做義工添...

而家希望我d花花快d好..

冷凍左第3日, 仲未甩既...

其實要幾多日先至會甩架...

唔該大家share下....
等3個月等結果, 真係死左好多細胞, 無事已經好好, 之前都無唸過其實好易出事  總之往後好好做人

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-4-1 11:27 發表

恭喜...你空窗期係3個月??
唔只lu..我都隔左差唔多半年先去驗.....

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-4-1 14:08 發表

等3個月等結果, 真係死左好多細胞, 無事已經好好, 之前都無唸過其實好易出事  總之往後好好做人
講得冇錯..今次冇事 真係要生生性性做人......................

同埋真係多謝發明快速測驗o個條友....

引用:
原帖由 schizophrenic 於 2010-4-1 14:31 發表

唔只lu..我都隔左差唔多半年先去驗.....
師兄,可唔可以分享下呢段時間點樣捱過呢半年?
我依家等空窗期一個月都冇,就好擔心,唔開心,自責....
真係好難捱,好辛苦, 壓力又大...好想知道有冇方法可以減輕下....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。