推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-26 08:53 發表

是介下清d, 我估會好d
遲d好反, 你介紹我去浸藥, 我都想睇下有無幫助

是要盡快好反, 一陣又來visit,  咁到時又痛過
係呀, 最緊要好似我之前d post講, 睇岩醫生, 做冷凍或laser, 好翻3個月後基本上60%以上唔翻發, 半年既大約75%左右啦, 1年既基本上唔會翻發, 除左又再去被傳染, 所以我同期既兄弟一早已經失哂蹤, 之前個個都話要生要死, 打死佢都會繼續post, 但係5年裡連樓主都唔見埋, 新舊版500000萬個post既人, 得翻幾個好翻後係度成日post既不出3個, 只要努力一定好既, 開心翻dd啦, 開心會對病好啊, 再加上你睇岩醫生所以唔會好似我咁黑仔既

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-26 06:38 發表

candy, 各位 ching
好多謝你地關心我呀
最終我去睇了 dr ho (因為近d, 好彩又比我book到), 佢都好pok下, 一睇就好cfm話係花,
做既個test睇到變了白色, 又即時做埋冷凍, 他見我驚到陣哂又係到哭 ...
重有你好翻d後可以叫dr ho介紹一個佢個friend既女婦科比你, 咁方便以後body check, 你叫佢幫你出封信介紹埋比你就得.

相關搜索目錄: Body check

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-4-25 00:30 發表

師兄, 即係何醫生話你唔係皰返發?  我上次講左我第三次去睇何醫生, 佢都覺得唔正常, 第二次加重左藥都仲返發, 懷疑可能係另一樣皮膚病, 依家試下果種病既藥, 食左幾日, 又雅I藥膏, 睇下情況點先, 真係唔知究竟咩 ...
大脾Lar的不是, JJ的是, 而家退了.

你的情況如何?

引用:
原帖由 chinaman201048 於 2010-4-25 14:11 發表
小弟係2個月前去玩過, 都試過5次,次次全程都有帶套,
但一個幾月前,發現陰莖都高九都痕,及紅晒咁,於是即後去睇衛生科,醫生CHECK左AIDS,梅毒都話冇野,而又唔似係其他性病,佢話係皮膚問題WO.
OK,咁我去左睇私家皮膚醫 ...
其寶驗皰疹是不易準的, 以你情況, 我估係皰.

引用:
原帖由 badrommace 於 2010-4-26 12:40 發表
唉~~~之前講個條女既...
佢end up 都睇左...真係花.......... diu...

灰晒... 我唔知會唔會中la......唉
C Hing, 當守行為3-5個月, 如果唔講得出口, 灰的時侯味上來.

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-26 14:38 發表

candy, 各位 ching
好多謝你地關心我呀
最終我去睇了 dr ho (因為近d, 好彩又比我book到), 佢都好pok下, 一睇就好cfm話係花,
做既個test睇到變了白色, 又即時做埋冷凍, 他見我驚到陣哂又係到哭 ...
放鬆一些, 最少有個好醫生幫你, 煩就上來.

醫花係要時間, 但會好的

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-26 17:17 發表

好,,如果你有興趣我到時介紹俾你,,,
你要俾心機,,keep好自己身體,,最緊要夠精神休息多d
其實有些奇怪, 我中招後, 而家會唔煙, 唔酒, 唔女人, 注意身體, 關心老婆.......

咁反而係好事??????

我個陰囊好多一粒粒
我唔知係毛孔定其他野
J上面有一點好細好細既野
我好擔心..
我想搵DR.HO
CHING可唔可以幫下我
我好驚..
又唔敢驗血..

引用:
原帖由 kevin12345678 於 2010-4-26 16:08 發表
我同你一樣9月中皰..想問c兄是不是包皮過長同是不是食籃色藥丸呢!!!
我無包皮過長, 第一次既藥係每日早晚食2粒200mg, 第二次換重左隻800mg, 師兄醫生話你仲係1型定2型? 你有無不停返發?

引用:
原帖由 lovegod0412 於 2010-4-27 06:28 發表
我個陰囊好多一粒粒
我唔知係毛孔定其他野
J上面有一點好細好細既野
我好擔心..
我想搵DR.HO
CHING可唔可以幫下我
我好驚..
又唔敢驗血..
朋友,,,, 陰囊好多一粒粒  係咪毛囊? 個袋袋一定有架wor  (唔好自己嚇自己)
你係咪出去玩過先?咁如果係會擔心既咪自己去check下loo,, check HIV要3個月先可以 CHECK WOR

最好睇左家庭醫生再叫佢轉介你去睇專科啦~~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-4-27 01:20 發表

係呀, 最緊要好似我之前d post講, 睇岩醫生, 做冷凍或laser, 好翻3個月後基本上60%以上唔翻發, 半年既大約75%左右啦, 1年既基本上唔會翻發, 除左又再去被傳染, 所以我同期既兄弟一早已經失哂蹤, 之前個個都話要生 ...
聽埋你咁講, 我真係安心好多啦, 起馬知自己有機會好得反
初頭我個婦科講, 花好長手尾, d病毒會跟你一世, 我真係好down

請問你點黑仔法?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-4-27 01:28 發表

重有你好翻d後可以叫dr ho介紹一個佢個friend既女婦科比你, 咁方便以後body check, 你叫佢幫你出封信介紹埋比你就得.
我都有咁既意思, 因為跟過我個位婦科, 好似唔得
原來dr ho可介紹咁就好了, 個位婦科dr 口牌ok嗎?

相關搜索目錄: Body check

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-27 01:50 發表

放鬆一些, 最少有個好醫生幫你, 煩就上來.

醫花係要時間, 但會好的
收到了 ching

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-4-27 09:19 發表

我無包皮過長, 第一次既藥係每日早晚食2粒200mg, 第二次換重左隻800mg, 師兄醫生話你仲係1型定2型? 你有無不停返發?
我每日食五次每次一粒籃色藥丸..之前未割包皮就返發.現在慢慢好緊.但到現在抽血種箘都驗唔到係皰診.不過醫生話一定係皰二型咁我當然要信佢La

回復 10601# 的帖子

引用:
原帖由 kevin12345678 於 2010-4-27 12:40 發表
我每日食五次每次一粒籃色藥丸..之前未割包皮就返發.現在慢慢好緊.但到現在抽血種箘都驗唔到係皰診.不過醫生話一定係皰二型咁我當然要信佢La
即係你9月中中左到依家先慢慢好緊? 如果係直接係皰抽瓛G體去種菌, 結果好準確, 我係診所同政府衛生科都係咁做, 同樣話中二型, 唉.....

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-27 01:35 發表

大脾Lar的不是, JJ的是, 而家退了.

你的情況如何?
第三次改左其他藥, 懷疑個袋果灟曮Y皰, 1星期藥食完, 雅I藥膏唸著下星期一再睇睇醫生, 依家情況好, 不過都有似返發

引用:
原帖由 chinaman201048 於 2010-4-27 17:42 發表
多謝晒咁多位既意見.
今日我已經去睇左DR.HO. 佢真係好專業都講解得好詳細,佢話我應該冇中招係皮膚問題,加D菌入左尿道,所以佢開左D藥俾我查同食,個心真係定番好多。
好彩我發現到呢個論壇,加上有咁多位朋友介紹DR. ...
完全認同, 相信在座每一位都見過鬼怕黑, 會珍惜身邊人

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-27 04:07 發表

聽埋你咁講, 我真係安心好多啦, 起馬知自己有機會好得反
初頭我個婦科講, 花好長手尾, d病毒會跟你一世, 我真係好down

請問你點黑仔法?
你睇翻前幾頁都知, Sorry同我同期既人已經完全消失了, 男既當然最多, 女既都有幾個, 5年了, 全部之前叫生叫死重有話打死都一定會繼續留言, 唔留又會點點點, 點知同我同期既一個人都無翻過黎, 我諗仔都個個生埋了, 因為5年真係唔短日子, 有d女既係做電妁既就一次攪掂, 未翻發過, 咁你話佢地而家重記唔記得當時點, 即係覺得發生過都無啦, 而我都講過我睇兩個出名醫生都confirm係會好既, 咁放心啦.

我咪成4年幾到而家都未confirm好, 你話黑唔黑

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-27 04:10 發表

我都有咁既意思, 因為跟過我個位婦科, 好似唔得
原來dr ho可介紹咁就好了, 個位婦科dr 口牌ok嗎?
未知, 不過快帶我太太去body check到時話你知, 係 dr ho介紹既我諗應該安心

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-4-27 23:30 發表

第三次改左其他藥, 懷疑個袋果灟曮Y皰, 1星期藥食完, 雅I藥膏唸著下星期一再睇睇醫生, 依家情況好, 不過都有似返發
你損了時,走去醫生到TAKE SAMPLE去檢系米魚包囉!
覺得你再覆第四次醫生無勿其他議見和提議,不如轉下醫生睇下,有時可能其他醫生有好方法!

各位好, 我好耐冇上黎啦, 因為早排實在太忙, 同埋好多野煩...
先報告一下, 我5個月冇再番發, 但自己呢兩個月真係好煩, 所以食番煙同好夜訓, 希望唔會有事啦...
我會不定時上黎同大家交流意見, 希望大家唔好灰心, 祝大家身體健康

引用:
原帖由 man002 於 2010-4-28 11:58 發表

你損了時,走去醫生到TAKE SAMPLE去檢系米魚包囉!
覺得你再覆第四次醫生無勿其他議見和提議,不如轉下醫生睇下,有時可能其他醫生有好方法!
暫時好似好左, 我都有唸下次叫佢抽虃迉鄙侜蝷U

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-4-28 22:42 發表

暫時好似好左, 我都有唸下次叫佢抽虃迉鄙侜蝷U
正路都系這樣做啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。