推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-4-30 00:06 發表
唉...
大脾"啦"生左一粒紅色野.
會痛...
不知係生倉定點...
Black Sarena,你都停了這麼久,應該不是覆發,不用擔心!

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-30 01:52 發表

CHing 唔好食煙, 戒到就戒啦.

我最近都好煩, 又失業, 又返發, 真係好想食返煙, 不過搵朋友傾下, 上下呢度, 感覺好點
955, 就算煩都要介煙,好過舊病復發,吸煙不能幫你解決問題。

引用:
原帖由 garamon 於 2010-4-30 10:47 發表
955, 就算煩都要介煙,好過舊病復發,吸煙不能幫你解決問題。
GARAMON HING,, 你快d 刪返上面個post啦,俾人見到你咁登個地址出黎會俾人ban a/c架,,,,

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-4-30 10:28 發表
TO: CANDY
係啊,剩係patpat先有,何b仔好彩冇,但我而家好驚會搞到何b仔都有囉,因為佢做完冷凍,我feel到下面d肉有異味,佢又冇比野我查...
花都唔會有味架啦, 你心理作用姐,,,, 專科咁有經驗,, 佢地其實一睇就知到係/唔係架啦多數

唔知係未我" 瑩" 住...

硬係覺我下面唔同... 好似去tiolet 有小小野咁...
好似有小小小痛...
all 完尿個尿咀又唔係好紅, 小小, 一陣就冇..

check 淋 同 非淋 係未都係 過晒潛伏期先check?

引用:
原帖由 badrommace 於 2010-4-30 12:44 發表
唔知係未我" 瑩" 住...

硬係覺我下面唔同... 好似去tiolet 有小小野咁...
好似有小小小痛...
all 完尿個尿咀又唔係好紅, 小小, 一陣就冇..

check 淋 同 非淋 係未都係 過晒潛伏期先check?
呢2隻既潛伏期得幾日到,,你應該而家去check都check到,不過去私家check啦,,可信情度我覺得高過政府!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-30 14:13 發表

呢2隻既潛伏期得幾日到,,你應該而家去check都check到,不過去私家check啦,,可信情度我覺得高過政府!
我見o的website 話1-3 weeks.... cos 我oral ja...會唔會耐o的發~?

唔係我形住啊,而系星期3做完冷凍第1次到今日,開始有野甩出黎,個d味=腐c味
我真系好後悔出去玩囉,自問出親去玩都有帶套,都唔知自己點解會奶野,同奶左野冇及時醫冶...
希望自己同各位bro快d好返啦!!

kkkken:你都係PATPAT中左?<--我都係呢
啲醫生一開波就問我有無肛交~~<--我根本唔係基既都唔明點解會咁問我~~

仲有如果PATPAT中左係會好驚會染埋前面JJ, 依家我係好返晒, 如果我掂親我個PATPAT我點都會洗完手先會再掂JJ
沖涼時洗PATPAT洗完我都會洗左手先再洗其他身體部位~~

KKKKEN:我諗我個CASE同你差唔多~~

你可以睇返之前既POST,開頭個醫院既醫生仲話要做手術割左去(因為都幾大面積)最終我去睇另一個專科醫生, 佢用左隻藥係我個PATPAT到搽, 之後就甩晒.
返到屋企佢俾左隻藥膏俾我係FOR洗啲傷口令到無咁痛~~最後一個星期到再覆無事,再跟住兩個月去覆一次~~好好彩地到依家都無事~~

依度啲CHING個個都好好人(我都明白中左係會好灰)有咩事拎出黎傾下會令到成個人好啲。因為我之前中左都係咁~~

KKKKEN:其實我都唔知點解自己會中到咖~~

引用:
原帖由 bigdog33 於 2010-4-29 22:37 發表
常識問題。
請問各位CHING
你地常日講中包疹1型。
或2型。
乜唔咪1型係生咀邊個啲菲滋咩。
2型生係陰部位置先叫性病?
原來宜家。1型。2型都會生係陰部位置????
以前分上身, 同下身, 隨著口交流行, 所以依家唔係咁分

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-4-29 16:07 發表

Stanley:

你點呀?
我諗我暫時ok, 遲d會去check希望真係真係好翻啦.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-5-1 00:56 發表

我諗我暫時ok, 遲d會去check希望真係真係好翻啦.
我今日6:00pm打上15/F, book聽日.
比姑娘串我聽日放紅假無得book...
我都不記得五一...
剛剛炒左舊老細, 做得好不開心...
我下星期返新工, 有排都不得閒去睇.
本來諗住上去睇下大脾"啦"粒紅色野(雖然應該不係椰仔)...
但想睇左佢, 不想心掛掛...

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-30 01:40 發表

每日5次!!! CHing出得好密? 5次好似好多, 我初初出每日4粒, 慢慢去到1粒.
因為我生响尿咀入面所以復雜D頭六個月要食足5次之後年半就隔曰食.兩年冇返發就可以唔使食...

回復 10658# 的帖子

又係常識問題
各位ching
你地成日講..啲菜花生係patpat位.
係屎眼周圍個啲「不見天」陰肉位.
定係個屎忽袋口位??
因為網站介紹.
菜花通常會生係啲陰肉易濕潮的地方..如jj折皺位.等.

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-4-30 15:15 發表
唔係我形住啊,而系星期3做完冷凍第1次到今日,開始有野甩出黎,個d味=腐c味
我真系好後悔出去玩囉,自問出親去玩都有帶套,都唔知自己點解會奶野,同奶左野冇及時醫冶...
希望自己同各位bro快d好返啦 ...
朋友,,, 套不是萬能,,, 椰菜花正正係套都防唔到既性病,,,,,, 所以先強調,,,,

唔好再去玩,,,,,,保持單一性伴侶,,為下身邊既人著想LOO

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-30 09:58 發表

ching~ 唔好放棄啊!!!  我地咁多人都會支持你!!!唔好既時間一定會過去!
只要唔好再去玩,,沖涼,按摩,呢d通通拒絕,,  煙酒戒就得戒,對自己自身健康都好有幫助,,,, 有咩上黎/搵朋友傾下,,, 我成日唔開心都係搵人傾 ...
多謝!!

我戒左煙好耐, 2年無食了, 不過最近壓力好大, 無工做其一, 原本想要BB, 但又皰返發, 早1-2禮拜出完, 依家又好似想出, 沒完沒了, 好想死!!!

引用:
原帖由 garamon 於 2010-4-30 10:45 發表
Black Sarena,你都停了這麼久,應該不是覆發,不用擔心!
係呀!! 應該無事, 我早排大脾Lar也有傷口, 睇過Dr Ho, 結果自己嚇自己.

引用:
原帖由 garamon 於 2010-4-30 10:47 發表
有戒煙, 放心, 但真係好煩.

Garamon近況如何??

引用:
原帖由 badrommace 於 2010-4-30 14:53 發表

我見o的website 話1-3 weeks.... cos 我oral ja...會唔會耐o的發~?
去check一check淋及尿中有否炎症, 如沒有問題應該無野

引用:
原帖由 kevin12345678 於 2010-5-1 03:42 發表
因為我生响尿咀入面所以復雜D頭六個月要食足5次之後年半就隔曰食.兩年冇返發就可以唔使食...
尿咀入便??

點野到??

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-2 02:38 發表

係呀!! 應該無事, 我早排大脾Lar也有傷口, 睇過Dr Ho, 結果自己嚇自己.
唉...
不係生過椰仔既人.
邊會對d粒粒疑神疑鬼...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。