推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-5-4 23:45 發表

LEN88

如果真係達左一達,你快D上去補做返啦,,,
係呀,當時重有一位女護士幫手, 囉塊境照下, 用個電同又照下咁
我再話比dr ho知邊個位有事, 上次佢收我都係呢個費用
係而加退了d"被"先發現, 佢做留左一達, 重有一粒肉仔生了出來,

你地做完冷凍, 退左"被"個個位係咩樣架? 點為之ok?

真係要上去做埋個達!
我咪又要痛過, 好怕好驚!

HKD1300唔貴啦
之前我睇only醫生費就要HKD600啦乜鬼野都未計,我搽啲類似藥膏俾啲野我搽埋張單都要一千三百幾啦~~
如果冷凍依個價位抵咖啦~~

我唔係諗住去玩時用依啲野,而係同自己女友或者老婆做時有咩方法可以唔傳返俾佢啫~~

今日覆診,醫生話少左一半了,再做第2次冷凍,要繼續努力,希望今次會甩晒啦!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-5-4 23:45 發表

唔去亂玩就唔駛唸呢d 方法啦
Candy 妹, 我地咁唸係為左怕傳比老婆 / 女朋友啊

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-5-5 13:10 發表

問下dr 穩陣d好呵!
一陣野左比另一伴, 人地就成世架啦

係咖, 所以依家成日自我檢查囉。

依個問題我有問過醫生佢地成日話好返一年唔再出就無事之類既答案~~

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-5-5 13:10 發表

我覺得好似dr.ho咁講,冇再出花1年半後啦,,, 唔用套應該都ok,,

不過如果仲係醫緊既,, 就唔好做好過做,,,  

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-5 13:43 發表

問下dr 穩陣d好呵!
一陣野左比另一伴, 人地就成世架啦
點啊你???

唔知有冇師兄好似我咁既情況呢..
10月11月左右去睇政府..完全無用
之後2月轉左去睇私家.

每個月去睇一次..都會冷凍
計計埋埋凍左3次..都未好..

之後宜家就開d 3m藥比我隔日茶..
茶完宜家又紅又發炎咁樣..宜家停左

星期五再去睇.可能又凍多次- -

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-5-2 02:54 發表

唉...
不係生過椰仔既人.
邊會對d粒粒疑神疑鬼...
明白明白, 你無出幾耐了?

引用:
原帖由 kevin12345678 於 2010-5-3 00:35 發表
都唔知點解...上年九月到宜家睇過超過十過醫生乜科都睇過連政府同家計會都去過都醫唔好..當時好灰點解會咁既....直至遇到這個醫生先開心番D....佢同我講醫包診要好有耐性...唔同其他性病..現在兩星期復診一次...咁我 ...
我是前年8月中, 10月出, 而家剛剛返發, 但之前之後的JJ炎就煩死人.

今次返發, 之前2week就有JJ炎, 發完後, JJ炎都重有, 如果下星期未散, 就要看15F.

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-5-3 02:55 發表
多謝咁多位ching既支持~~
女朋友原諒左我了,佢仲話會支持我醫返好呢個病,我都唔知講咩好了∼∼
d花係生係c眼兩邊既位既,我唔係同性戀,自問出去玩都會帶套,真係諗唔明點解會有囉,我以後都唔會出去玩了(有個 ...
咁咪好, CHing珍惜眼前人

引用:
原帖由 garamon 於 2010-5-3 10:03 發表
疣停了10個月,如夠一年沒問題,而太太檢查又正常的話,考慮生 bb。
疣我停了一年以上, 而家是皰, 剛剛返發, 因之後還有JJ炎, 故要再觀察一下

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-5-4 03:03 發表

95555052兄咁你而家諗住生定唔生bb? 定睇下幾時先再決定? 醫生有無咩意見?
我想要bb, 疣有1年無出, 但

皰又返發(而家JJ炎未凊), 無工做, 老婆三十到尾, 真係好煩

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-5-5 11:56 發表
今日覆診,醫生話少左一半了,再做第2次冷凍,要繼續努力,希望今次會甩晒啦!!
努力!!!!

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-6 02:11 發表

我想要bb, 疣有1年無出, 但

皰又返發(而家JJ炎未凊), 無工做, 老婆三十到尾, 真係好煩
955, 我覺得先問醫生沒有問題才生bb。

95555052: 攪掂好自己再隔多陣睇埋醫生佢話生得才再考慮生bb

各位ching, 今年新年發覺自己jj有粒白色野,好細粒.之後我係咁上網search..有機會椰仔..
之後就去左政苦度睇,佢話係椰仔,仲同我抽血驗同滴藥水,再之後我上網睇左好多資料,搵到e個版先知唔係得我一個咁唔好彩.
之後跟咁多位一樣,都係上左15/f度睇,佢話E個位係無帶套先會中招,我諗左好耐都係同女朋友先會無帶套做.不過果陣時同佢做完之後,有排條JJ真係又痕又紅,不過又無咩異樣,.最後因為發現佢成日去落BAR溝仔,又同人地上埋床先同佢分手.不過事隔1年半多,我諗唔會咁耐先出掛.我估我都係去完D飛機場玩中招多.不過都唔理啦..中左就中左,發誓以後都唔會再去玩.而且我覺得真係好對唔住我而家E個女朋友.佢又無做錯,點解要同我E個有性病的人一齊,而且我仲要係佢初戀.第一次都未試過,我真係唔敢講比佢知我生左椰仔.真係怕佢會離開左我同埋傷害左佢.最近佢問我生幾多個BB果陣,我個心間直係想自殺,諗返起真係覺得自己好自私,唯有同佢講,快D去打阿SA果支針,同埋我決定左要同佢結左婚之後才有性行為.我諗E個係我暫時可以做的.

不過我睇左DR HO 2次,每次凍完第二日就生得越多同越大粒,(而家差唔多有1CM大)真係有D心灰..每次去小便都睇到果個位有朵花係度,個心都會好DOWN,而且好怕比人望到.不過好好彩無野到周圍只係同一個位置.DR,HO都開左D 3M比我茶,茶左兩個星期多.朵花就好似想脫下的跡象.但因為D 3M已經用完.決定E個星期再去睇過.希望真係可以快D好返.講左出來,個心舒服左.

相關搜索目錄:

哇…一厘米!米好大粒!或是1mm??????????

無錯,係一厘米,原本係1MM到.

CHING:你用依個借口去同你女友講無問題喎~~總會有一日會好返重新做人~~

你係你女友既初戀, 真係唔好講呀, 分手都有之~~~正面啲諗好快無事咖啦~~搵到專科醫生攪攪去總好過去政府到睇~~

但係點解會冷凍完就會增大呢?

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-6 11:03 發表
各位ching, 今年新年發覺自己jj有粒白色野,好細粒.之後我係咁上網search..有機會椰仔..
之後就去左政苦度睇,佢話係椰仔,仲同我抽血驗同滴藥水,再之後我上網睇左好多資料,搵到e個版先知唔係得我一個咁唔好彩.
之後跟 ...
咁你上去dr.ho到,,問一問佢點解做完仲會大粒左?

發生左既野唔好再想太多,,,, 唸返以前既野都唔可以返轉頭,,,, 唔好再去玩了

我都支持你講唔好同你而家個gf有婚前性行為,叫佢去打阿sa個支針係好有用,,防到HPV 6,11,16,18,, 對佢有好處冇壞處的。

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-6 11:25 發表
無錯,係一厘米,原本係1MM到.
朋友,那只是冷涷完的效果,表皮漲大了,不是那粒疣大了,過數天會脫皮,我最初冷涷都是這樣。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。