推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

大陸十居其九都有依啲服務咖啦~~當然你唔想就算去到邪既都可以搵老正既~~

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-5-12 12:03 發表
大陸十居其九都有依啲服務咖啦~~當然你唔想就算去到邪既都可以搵老正既~~
最幣男人個個都無定力呢

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-5-12 10:50 發表

帶左套,就算冇性病,都可能會感染到D HPV,到時全左俾自己個GF/老婆,,真係搞到佢地好慘架,,子宮CANCER、陰道癌咁,,, 所以叫佢地唔好玩,,為自己身邊既人想一想,或者叫佢地死上黎呢個FOR ...

candycandy今日好激

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-5-12 10:48 發表 其實上面係咪普通既骨場都有呢D服務架? 即咩東X中全個D???以前耐唔時都會返去俾人鬆下,不過而家唔敢啦,因為怕個D地方D毛巾,沖涼地方DIRTY~
黃失架基那麼大場早幾年都已經有野玩!東方好像暫時無聽有野玩…

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-5-12 10:50 發表 帶左套,就算冇性病,都可能會感染到D HPV,到時全左俾自己個GF/老婆,,真係搞到佢地好慘架,,子宮CANCER、陰道癌咁,,, 所以叫佢地唔好玩,,為自己身邊既人想一想,或者叫佢地死上黎呢個FOR ...
你以前米又系同佢地一樣天空,一樣想法…

引用:
原帖由 man002 於 2010-5-12 13:39 發表

你以前米又系同佢地一樣天空,一樣想法…
就係去玩時唔知呢d野係幾咁易中,,所以先冇去想呢d
如果我知我既朋友有去玩我一定會叫佢地唔好, 講多d關於性病既野俾佢地聽,,對身邊親密既人有乜影響等等
自己衰我都唔想身邊既人一樣,火
當然佢地如果係勸極唔聽就真係冇計loo

各位冷靜啲, 其實係得依度com既我相信依家叫我地去玩十居其九都會答唔好咖啦~~
只係身邊既朋友唔知啫, 同佢地講就講左,佢地聽唔聽同做唔做真係唔到我地話事~~

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-5-12 15:00 發表
各位冷靜啲, 其實係得依度com既我相信依家叫我地去玩十居其九都會答唔好咖啦~~
只係身邊既朋友唔知啫, 同佢地講就講左,佢地聽唔聽同做唔做真係唔到我地話事~~
我同左幾個兄弟講左, 好在都有一個聽我講唔搞高危, 最多都係手作仔, 其他就聽左都唔理, 照去, 佢啲無身同感受係唔會理既啦

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-5-12 22:55 發表

我同左幾個兄弟講左, 好在都有一個聽我講唔搞高危, 最多都係手作仔, 其他就聽左都唔理, 照去, 佢啲無身同感受係唔會理既啦h:" />
當局者迷, 朋輩影響好緊要, 佢地見身邊既朋友都係咁
咪照樣學樣囉, 真係有幾多個真朋友, 中左超同你講真心話, 叫你唔好去搵條命仔pok
佢地真係害死身邊既人

回復 10778# 的帖子

認同, 去滾就算上了套, 也會給傳染到疣HPV, 梅毒, HSV..,如果是單身男士, 去滾成點都無問題,

如果有老婆, 就好吾好了.

引用:
原帖由 kevin_tsang 於 2010-5-17 20:27 發表
有冇師兄可以提供dr.ho個地址呀??
我睇左百幾頁都搵唔到??
頭10頁就有

引用:
原帖由 kevin_tsang 於 2010-5-18 12:40 發表

師兄
我頭10頁都搵過啦
搵左百幾頁..
都搵唔到~
可否pm我??
頭10頁有架,你自己睇清楚d啦

朋友你咩事啊?

引用:
原帖由 kevin_tsang 於 2010-5-18 12:40 發表

師兄
我頭10頁都搵過啦
搵左百幾頁..
都搵唔到~
可否pm我??
你一係講大話, 一係無心爬文...
我睇左20頁內有人講左.
你pm我, 我不會理你架.

引用:
原帖由 Tony1 於 2006-9-2 23:27 發表
就如MAKOR 兄,兄弟給了他醫生資料,他會否再入來?我相信未必.其實這題目的意義不在看那個醫生,是在交流,瀏覽人次沒有用,瀏覽人次多代表很多人看,不代表這題目價值高,這題目的價值在於我們兄弟的分享.

DR.HO的診所電話,地址,我相信一上網就會找到.根本不難找.電話公司1083也可查到,還是DR.HO直線電話.
.
DR.HO是否最好的醫生未必是,但我相信他是一班好醫生其中一個.

所以問醫生資料沒有問題,問題是交流,分享,看完記得我們這班兄弟.
Tony兄講得對.

引用:
原帖由 strange 於 2010-5-15 13:14 發表
認同, 去滾就算上了套, 也會給傳染到疣HPV, 梅毒, HSV..,如果是單身男士, 去滾成點都無問題,

如果有老婆, 就好吾好了.
就算單身都唔該去啦,到時單身男士又拍返拖,果D HPV, 梅毒, HSV咪又會傳到女朋友身上,
我就係一個人版,不過就冇同女朋友做過D咩,我怕我真係傳左比佢,

引用:
原帖由 kevin_tsang 於 2010-5-19 02:12 發表

我唔知係咪中左椰菜花
包皮一反落黎..中間就係一點點白色既野
唔痕唔痛
但我冇去過滾喎!!!
我有果d都係正常性經驗黎架~
點解會咁...
你都係去睇下醫生確定下啦,不過唔係嚇你,我當時中左椰菜花開始果時同你講的差唔多

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-13 13:10 發表

當局者迷, 朋輩影響好緊要, 佢地見身邊既朋友都係咁
咪照樣學樣囉, 真係有幾多個真朋友, 中左超同你講真心話, 叫你唔好去搵條命仔pok
佢地真係害死身邊既人
認同,朋輩影響真係好緊要,當中左招的都唔會無啦啦講自己已經中左招啦.你叫你D朋友唔好去玩,佢地一定唔會SHOW你,
我去玩,都係上年的事,數埋大約十次到,就咁就中招,當然唔排除之前女朋友已經中招傳左比我啦.

引用:
原帖由 kevin_tsang 於 2010-5-19 02:12 發表

我唔知係咪中左椰菜花
包皮一反落黎..中間就係一點點白色既野
唔痕唔痛
但我冇去過滾喎!!!
我有果d都係正常性經驗黎架~
點解會咁...
冇去滾過、又冇濫交既應該冇咩機會wor,,除非你既另一半有問題啦

去俾醫生睇睇,買個安心啦,不過應該冇事既!

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-19 09:02 發表

認同,朋輩影響真係好緊要,當中左招的都唔會無啦啦講自己已經中左招啦.你叫你D朋友唔好去玩,佢地一定唔會SHOW你,
我去玩,都係上年的事,數埋大約十次到,就咁就中招,當然唔排除之前女朋友已經中招傳左比我啦.
仲乜會話係你之前既女朋友呢?

其實上去玩都好危險~有時黑起上黎1次都中~~~ 有d人都話玩左十幾年都冇野,,, 所以,, 真係睇派彩

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-5-19 11:16 發表

仲乜會話係你之前既女朋友呢?

其實上去玩都好危險~有時黑起上黎1次都中~~~ 有d人都話玩左十幾年都冇野,,, 所以,, 真係睇派彩
因為當時同佢做人果陣,JJ已經有時又紅又痕,仲有,而家生花果個位同果陣時紅又痕的位置係一樣的.
而且DR HO講果個位係得唔帶DOM先中招,我唔帶DOM只係同EX試過.機會都有,當然去玩中招的機會一定多過佢傳比我啦.
而家做完LASER之後兩星期,前日又再長出新的花花了.....又要搽3M,

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-19 11:57 發表

因為當時同佢做人果陣,JJ已經有時又紅又痕,仲有,而家生花果個位同果陣時紅又痕的位置係一樣的.
而且DR HO講果個位係得唔帶DOM先中招,我唔帶DOM只係同EX試過.機會都有,當然去玩中招的機會一定多過佢傳比我啦.
而家 ...
點解你做laser唔係做冷凍既?

你話同你ex分開1年半先發現有花,但之前又有出去玩過,咁真係唔知,, hpv呢樣野無孔不入咁,,,唉,, 有套都防唔到,難講難講!

1年半,,,,咁耐,,, !!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。