推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bigdog33 於 2010-5-2 00:52 發表
又係常識問題
各位ching
你地成日講..啲菜花生係patpat位.
係屎眼周圍個啲「不見天」陰肉位.
定係個屎忽袋口位??
因為網站介紹.
菜花通常會生係啲陰肉易濕潮的地方..如j ...
我諗多數生屎眼周圍居多.
不係d醫生檢查個時仲乜會問有無玩"後欄".

佢地首先會覺得你一定係玩完後欄先會野到,因為花係由第二個人方面去野比你。
o固陣我真係諗到傻左<---因自己由頭到都無俾其他人玩過後欄~~

各位好

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-2 02:47 發表

尿咀入便??

點野到??
都唔知點解...上年九月到宜家睇過超過十過醫生乜科都睇過連政府同家計會都去過都醫唔好..當時好灰點解會咁既....直至遇到這個醫生先開心番D....佢同我講醫包診要好有耐性...唔同其他性病..現在兩星期復診一次...咁我想問你現在有冇返發...係味返發就開始爛..幾時好番..今次我快左一星期就埋口

多謝咁多位ching既支持~~
女朋友原諒左我了,佢仲話會支持我醫返好呢個病,我都唔知講咩好了∼∼
d花係生係c眼兩邊既位既,我唔係同性戀,自問出去玩都會帶套,真係諗唔明點解會有囉,我以後都唔會出去玩了(有個咁好的女朋友)∼∼
希望會出去玩既人都正正經經識返個女朋友,因為有呢個病,唔單只害己,仲害埋人..仲要係你認為安全既情況底下...
祝各ching快d好返,我都要比心機醫返好呢個病黎答謝返我女朋友!!
thx

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-5-3 02:55 發表
多謝咁多位ching既支持~~
女朋友原諒左我了,佢仲話會支持我醫返好呢個病,我都唔知講咩好了∼∼
d花係生係c眼兩邊既位既,我唔係同性戀,自問出去玩都會帶套,真係諗唔明點解會有囉,我以後都唔會出去玩了(有個 ...
聽到你話你女朋友願諒左你同俾機會你,支持你真係好替你開心,加油啊,,花一定會醫得好的。

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-2 02:40 發表

有戒煙, 放心, 但真係好煩.

Garamon近況如何??
疣停了10個月,如夠一年沒問題,而太太檢查又正常的話,考慮生 bb。

大家好

TO: NEOGUY5555
你話你好返,咁係你好既其間,有冇同你女朋友行埋?
好返之後又有冇呢?
thx

kkkken:我一知道有左依樣野我已經無同女友行埋啦~~好返頭3個月我都無做過呢~~上個月做左一次係月尾時~~

中招後點面對老婆/ 女朋友既性生活 (請分享)

想知各位師兄, 中招後點處理同老婆/女朋友既性生活?  我自從9月中中招後, 都一直唔敢同老婆做h:" />h:" />

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-1 18:34 發表

多謝!!

我戒左煙好耐, 2年無食了, 不過最近壓力好大, 無工做其一, 原本想要BB, 但又皰返發, 早1-2禮拜出完, 依家又好似想出, 沒完沒了, 好想死!!!
95555052兄咁你而家諗住生定唔生bb? 定睇下幾時先再決定? 醫生有無咩意見?

我中左後坦白從寛,得到女友既原諒, 依家其實每做一次之前都檢查自己先跟住如果掂過自己下體都唔會掂佢下面呢, 仲要每次做都驚驚地。

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-5-4 09:43 發表
我中左後坦白從寛,得到女友既原諒, 依家其實每做一次之前都檢查自己先跟住如果掂過自己下體都唔會掂佢下面呢, 仲要每次做都驚驚地。
唔知有無師兄同我一樣有咁唸法, 因為病毒可以透過皮膚磨擦或體液傳播, 有避孕套該伸展到可以保護成個3角位就好啦

反而我係諗係著住條under或者boxer咁中間出條jj出黎做咁咪可以唔使掂到囉~~但係事實上未必做到呢~~

candycandy
你近來好嗎?
原來做冷凍, 好過做手術, 復完得快好多

原來DR HO整留左一達, 死啦
唔通又要去痛過, 真係唔想做人啦

我想問,冷凍一次1300(得消炎藥,同洗傷口既藥),算唔算貴?

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-5-4 15:54 發表
反而我係諗係著住條under或者boxer咁中間出條jj出黎做咁咪可以唔使掂到囉~~但係事實上未必做到呢~~
但咁好似怪怪地...

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-4 16:55 發表
candycandy
你近來好嗎?

係有就快d再上去睇.

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-5-4 17:55 發表
我想問,冷凍一次1300(得消炎藥,同洗傷口既藥),算唔算貴?
$1300差吾多啦.
貴過$1300就算貴.
同睇下你下次再覆診再冷凍佢係不係一樣收咁貴.
應該第2次再凍(返發)佢會平d.
我記得我初初上15/F睇.
有三粒生埋一齊.
佢凍完甩左結蕉(凍完約一星期).
中間個粒凍不死.
我即刻上去覆診.
同佢講中間個粒凍不到.
醫生睇完話:"係wo, 凍不到"
佢補凍, 個次佢無收我冷凍錢.
我記得個次只收我$4xx.

引用:
candycandy
你近來好嗎?

佢用電筒照檢查,然後無人幫手拿電筒照著,佢記憶個點,其實好易留粒,(我都試過反凍!好在no pay)
又時我都幫佢拿著電筒,
不過病女人,可能護士幫手拿瓜!

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-5-4 15:54 發表
可能帶套,再用保鮮紙圍幾層糸其他外露皮膚再做個球做空間,再包多一層保鮮紙可能最安全…

引用:
師兄, 我都有咁唸過, 不過我有唸過體液都會整濕條UNDER, 不過都相信無咁傳染性吧

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-5-4 23:25 發表

師兄, 我都有咁唸過, 不過我有唸過體液都會整濕條UNDER, 不過都相信無咁傳染性吧
唔去亂玩就唔駛唸呢d 方法啦

引用:
candycandy
你近來好嗎?

LEN88

如果真係達左一達,你快D上去補做返啦,,,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。