推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-22 02:21 發表
咁CANDY你其實係有花,,定係虛驚??

我女朋友早2日抽左血驗緊~初步睇就話冇LOR~,不過拒好驚~我成日都叫拒唔好驚啦咁~.我覺得連淚左拒.~如果我早D發現.冇同拒有性行為.~咁拒就一定冇事啦.~(因為我同拒拍左十個月拖.) ...
好似紅豆咁,,都唔細wor,, 講真啊,, 我去玩時都唔識咩HPV ,, 咩STD,, 真係,,, 所以個意識係好低,,,,,
我之前中左淋, 之後再係柏氏到CHECK到有問題話有HPV感染,之後再去CHECK HPV DNA TEST 有好多HIGH RISK既HPV 16,18,31,33個D,,, 有成10種, 低危就冇,,,   之後一路KEEP住CHECK,,, 係呢2個幾月發覺個口有D 白色/透透地明既水泡咁,, 俾專科睇佢又話唔係花,, 但都係覺得好唔正常,,, 唉,, 唔通我要去叫佢幫我割D出黎CHECK?   我都唔知,,,,  佢又叫我唔好少少野都去睇,,話我會神經質,不過真係好惡頂,,,,,,

係呢,你GF有冇打個隻HPV 針啊? 應該對女性係好有用,,, 你叫佢去做下柏氏時都CHECK下HPV DNA TEST,,如果係冇HPV 6,11,16,18, 就好快D去打返阿SA個支針啦,,  

我都好明你,,,, 怕自己衰好啦,仲要害埋另一半,真係個心好辛苦,好唔舒服!   但呢種心情,,, 真係好難放開,,,

你睇個e生..有D 白色/透透地明既水泡<<俾著係我都擔心啦..點會係小小野
下個月中去完台灣~.跟住等多一個星期睇埋份驗血部告~再做打算~.我怕會影響我地心情~
之前仲成日叫拒幫我口交..覺得自己衰得過份.

唔知黎倨版有冇人唔煙唔酒又多菜小肉~但又中左招既ching??
又或者中左招之後先介煙介酒健康飲食~跟住好快好返既例子~???

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-22 11:43 發表
你睇個e生..有D 白色/透透地明既水泡
係啊,好擔心啊真係,所以又想去睇下醫生,,,

你其實想知既,去c家到check幾百蚊,, 2,3日都有report出,,,駛乜係政府到等成3個星期~~
只要你夠晒90天去check就一 定係準架啦,,, 如果要擔心成3個星期,日日望住個電話怕佢幾時打黎我寧願去c家到睇, 又可能去一d免費機構到做快速免費test,,,不過都係個句,,要中HIV真係同你中六合彩差不多,,,,

你女友而家暫時又冇問題,,,其實有左HPV既人都唔一定會生出黎的,,, 咁你有冇叫佢去做陰道檢查睇下入面有冇事?

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-22 11:47 發表
唔知黎倨版有冇人唔煙唔酒又多菜小肉~但又中左招既ching??
又或者中左招之後先介煙介酒健康飲食~跟住好快好返既例子~???
去睇醫生都會叫唔好煙酒,,因為一定會對呢D病有影響!!!所以你要即時戒啦知冇!!!

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-22 00:09 發表
口交都會中菜花.~咁姐係囡囡d口水都有病菌!!各位ching都要小心小心
strange兄龜頭炎係咪菜花的一種??你本身有冇煙酒?
我都諗住介煙~~酒我就本身唔多飲的,平時都食開一包.~希望介得到
其實龜頭炎不同菜花.
醫生說, 龜頭炎通常是被念珠菌感染得來, 以我來說, 是被東莞囡囡,口交傳染指得來的, 足足醫了十個月才好.

菜花(即疣)是由HPV 病毒引起, 通常是陰道性交傳染, 就算用了套也會傳染, 但如果用了套, 男性會在安全套保護不到的地方, 即JJ 根部生出菜花.   以我來說, 每次北上都有用套, 但菜花卻是生在尿道口附近, 所以醫生說是由口交傳染居多

我本身己介煙, 是幾年前因為咳嗽而介甩, 介煙可以増加身體對抗病毒的能力,  酒則盡量少飲.

引用:
原帖由 strange 於 2010-5-22 22:30 發表

其實龜頭炎不同菜花.
醫生說, 龜頭炎通常是被念珠菌感染得來, 以我來說, 是被東莞囡囡,口交傳染指得來的, 足足醫了十個月才好.

菜花(即疣)是由HPV ...
冇套吹,定係還保吹中左ar?
現在有好多囡囡自己中左性病都唔知,又可能知道自己有性病都去接客做.為左生活<<
所以ching好返曬真係唔好再去玩了.~祝身體健康

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-5-22 12:10 發表

係啊,好擔心啊真係,所以又想去睇下醫生,,,

你其實想知既,去c家到check幾百蚊,, 2,3日都有report出,,,駛乜係政府到等成3個星期~~
只要你夠晒90天去check就一 定係準架啦,,, 如果要擔心成3個星期,日日望住個 ...
既來之則安之~要黎既我都冇辦法,唉~
個日陪拒去,安全衛生科睇~拒話個醫生有同拒做檢查,子宮頸癌都做埋~c家唔係要幾千蚊咩??

引用:
原帖由 strange 於 2010-5-21 19:29 發表

以我來說, 是我北上玩了一年左右, 便中招菜花, 之前口交給桑拿妹妹傳柒, 得了龜頭炎, 醫咗成大半年先好番
奉勸各位男士, 真係吾好上去玩http ...
CHing, 想請教你醫JJ炎, 我中了皰, 但最煩是之後的JJ炎, 上一次醫了9個月.

今次已醫了2個月, 都有再出, 你是如何醫好?

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-20 15:56 發表
好傷心~
今日係觀塘驗~
真係中左椰菜花>
CHing, 花會好的

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-23 22:13 發表

CHing, 想請教你醫JJ炎, 我中了皰, 但最煩是之後的JJ炎, 上一次醫了9個月.

今次已醫了2個月, 都有再出, 你是如何醫好?
C Hing,  我得了JJ 炎後, 由醫生開藥, 有食藥丸和搽的藥膏, 定期去覆診, 前後十個月便好了, 另外聽醫生說,吾好食辣的食物.

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-23 09:22 發表

冇套吹,定係還保吹中左ar?
現在有好多囡囡自己中左性病都唔知,又可能知道自己有性病都去接客做.為左生活
C Hing,  我最初上去玩, 是囡囡用套吹, 一向無事.
後來覺得吾夠過引,  就叫囡囡環保吹,點知過了幾天就有龜頭 炎了.

其實囡囡出來做, 天天都要接不同的客人, 中招性病的機會非常大, 我可以說, 出來做超過十天的囡囡, 差不多個個都有性病, 只是看那種性病和深淺而已

以前上東莞桑拿, 有一次囡囡脫衣後, 我見她PAT PAT 和背部有紅斑, 可能是梅毒.  我當然換人.
另一次, 囡囡脫衣後, 我見她的小妹妹有班點和水泡, 也給我換了人.

最後因為北上玩樂太多而頻密, 平均每星期兩次, 終於中了菜花, 真是防不勝防

引用:
原帖由 strange 於 2010-5-23 23:06 發表

C Hing,  我最初上去玩, 是囡囡用套吹, 一向無事.
後來覺得吾夠過引,  就叫囡囡環保吹,點知過了幾天就有龜頭 炎了.

其實囡囡出來做, 天天都要 ...
CHING~你出花個時~係一出出好多定一粒一粒咁出??
花既狀況如果??好返曬未牙?
我大脾邊個d位好痕/春袋一時時痕?關唔關中左花仔事?你有冇咁既情況?

引用:
原帖由 strange 於 2010-5-23 23:06 發表

c兄冇咁傷心啦~有時真係六合彩唔見中.~唔想去中過d就一q中~
等好返曬.~搵件c家Q~乖乖地算數~唔好諗咁多野.~但求安心~
唔洗玩完次次擔驚受怕~

引用:

師兄, 你係一向都係驗屍咁驗定係一眼就發覺有異樣? 我相信好多兄弟都無做預檢

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-23 22:14 發表

CHing, 花會好的
講真中左個下~真係有D想死.同唔知點算既感覺,不停上網搵資料~睇下有冇得E~點樣E~
一日之中好多問題係個腦到~好煩.~跟住冇意中搵到黎個討論區~
睇到好多ching~都有講自己好耐冇出花.同埋話年多左右唔出就好大機會會好,~~
睇左黎d討論之後,真係俾左好多動力我~要改變自己唔好既生活習慣.健康生活,係黎到學到好多野~
希望大家一起努力面對,希望在明天,
煙我未戒到~不過2日食得3支煙~算好成績了

引用:
原帖由 strange 於 2010-5-23 22:45 發表

C Hing,  我得了JJ 炎後, 由醫生開藥, 有食藥丸和搽的藥膏, 定期去覆診, 前後十個月便好了, 另外聽醫生說,吾好食辣的食物.
你係食夠和搽夠10個月?
我上一次真係搽9個月, 但醫生比一次抗生素就不比, 他不想我食太多.

引用:

唉! 我中皰時, 女女用莞色沖, 我沖一陣覺唔妥己叫停, 重勁望佢下面, 後來都唔敢做, 都中

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-23 23:55 發表

講真中左個下~真係有D想死.同唔知點算既感覺,不停上網搵資料~睇下有冇得E~點樣E~
一日之中好多問題係個腦到~好煩.~跟住冇意中搵到黎個討論區~
睇到好多ching~都有講自己好耐冇出花.同埋話年多左右唔出就好大機 ...
我話戒煙到完全唔食, 要8個月, 比心機

花係要長時間作戰~~~

佢地大陸o固啲有病就當無佢地錢先係最重要呢~~

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-23 22:14 發表

CHing, 花會好的

我都問過專科 花係會好的 放心

candycandy
呢排心情心d未?

我今次大穫啦

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-24 16:10 發表
candycandy
呢排心情心d未?

我今次大穫啦
冷靜點,有甚麼問題呀?

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-24 16:10 發表
candycandy
呢排心情心d未?

我今次大穫啦
Len , 我太太都有 hpv 病毒,所以我也想知妳現在有甚麼大件事?

引用:
原帖由 sun0071983 於 2010-5-23 23:41 發表

CHING~你出花個時~係一出出好多定一粒一粒咁出??
花既狀況如果??好返曬未牙?
我大脾邊個d位好痕/春袋一時時痕?關唔關中左花仔事?你有冇咁既情況?
你的情況比我好.

我最初出菜花(疣)的時候, 是在尿道口附近一小白點, 後來小白點生成菜花狀的較大白色粒.  這些白色粒粒漸多, 將成個尿道口完全蓋, 很恐怖的.  我要去醫生處定期做冷凍, 約七至十天一次.  當被冷凍的粒粒脫落後, 皮膚會出血,要天天洗傷口, 是很痛苦的.

現在我的菜花出得較慢,好像已經受控制 但還沒好.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。