推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 mylifeisgrey 於 2010-6-4 07:07 發表 其實我都冇錢睇私家~不過如果真係冇進展我諗我嘔都要嘔筆錢出黎... 希望大家都冇其他病啦~你搞到我都心慌慌tim~加油啊你~
2cmx1cm,都幾大粒!厘米!成粒豆屎那麼大,就算私都可能無得冷凍,可能做其他方法去掉,不過有疤痕!所以長了無理比較麻煩些,少選擇!去私家可以快去掉第一次千幾到二千蚊!那麼大粒,我覺得怕驚病變就麻煩!
佢仲話我子宮頸發炎同有一粒花<<===這點最重要,怕病變,你都系睇私家快快脆脆攪,女人同男人不同,女人不能少看這病

man002

今朝去廁所個陣甩左2粒仔~
而加變細左 !! 當堂放心左好多 (另一方面又怕佢感染其他部位 ! 真矛盾)
另外好想知道~各ching口中既冷凍治療係點架呢 ?
會整幾長時間同埋痛唔痛呢~
希望各位ching們解答一下 !

引用:
原帖由 mylifeisgrey 於 2010-6-4 10:49 發表 man002今朝去廁所個陣甩左2粒仔~而加變細左 !! 當堂放心左好多 (另一方面又怕佢感染其他部位 ! 真矛盾)另外好想知道~各ching口中既冷凍治療係點架呢 ?會整幾長時間同埋痛唔痛呢~希望各位ching們解答一下 ...
這個有圖說明和看http://www.paragon-clinic.com/cht/services/cryosurgery.php
噴時無勿痛蚊咬感覺,之後才有些少腫痛感覺!

引用:
原帖由 mylifeisgrey 於 2010-6-4 10:49 發表
man002

今朝去廁所個陣甩左2粒仔~
而加變細左 !! 當堂放心左好多 (另一方面又怕佢感染其他部位 ! 真矛盾)
另外好想知道~各ching口中既冷凍治療係點架呢 ?
會整幾長時間同埋痛唔痛呢~
希望各位ching們解答一下 ...
2CM*1CM 係好大粒架啦真係,,,   希望你快d搞掂去,,
無錯,女人有hpv係真係好手尾長,,簡單d講西醫會話hpv(講緊係HPV既病毒,而唔係花)係跟你一世唔會消除到,包括dr.ho都係咁講,,,, 只有不停加強自己既身體免疫力去同佢地打仗,講真,我都預左第時會有子宮CANCER,,, 唯有係而家行得食得就開心D,,, 唔係可以點,,,

我之前中係淋有,,之後柏氏出現問題話有HPV,(冇出到花出來),THEN而家又變返正常,但身體有高危既HPV,要半年去做一次柏氏,KEEP住CHECK睇佢有冇問題,有問題就要去做手術。

身心都受到好大既影響!!!當然金錢都係!!! 做左都冇得想,究竟係邊個野你,,呢D野冇得講,,, 如果你而家知自己有花就唔好再同你BF行埋,,第時好返都要帶套,,,以防再次感染。

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-4 06:40 發表

2CM*1CM 係好大粒架啦真係,,,   希望你快d搞掂去,,
無錯,女人有hpv係真係好手尾長,,簡單d講西醫會話hpv(講緊係HPV既病毒,而唔係花)係跟你一世唔會消除到,包括dr.ho都係咁講,,,, 只有不停加強自己既身體免疫力 ...
我係度5年我都未聽過睇政府會好翻, 唔係幫私家醫生, 只係藥水cheap野點會好

引用:
原帖由 man002 於 2010-6-4 02:37 發表
2cmx1cm,都幾大粒!厘米!成粒豆屎那麼大,就算私都可能無得冷凍,可能做其他方法去掉,不過有疤痕!所以長了無理比較麻煩些,少選擇!去私家可以快去掉第一次千幾到二千蚊!那麼大粒,我覺得怕驚病變就麻煩!
佢 ...
有無疤無所謂啦最重要係醫好咩都得啦係咪

引用:
原帖由 man002 於 2010-6-4 10:53 發表
這個有圖說明和看http://www.paragon-clinic.com/cht/services/cryosurgery.php
噴時無勿痛蚊咬感覺,之後才有些少腫痛感覺!
原來係咁樣樣~
不過唔會凍傷其他部分嗎~@@?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-4 14:40 發表

無錯,女人有hpv係真係好手尾長,,簡單d講西醫會話hpv(講緊係HPV既病毒,而唔係花)係跟你一世唔會消除到,包括dr.ho都係咁講,,,, 只有不停加強自己既身體免疫力 ...
我都唔打算追究邊個野比我~反正都check唔到~
不過我驚我傳比bf~佢初初知道都唔係好接受倒~
仲話唔想聽我講落去~那時真係好hurt 差d頭版就見倒我~
不過之後佢支持我醫好佢~

唉~我始終係新手~對個病唔係好了解同認識~
政府d藥水真係冇乜用嗎~?~我唔知應唔應該睇私家醫生好~
我又怕拖耐左對身體唔好~~

我而家都盡量早睡早起~好在我的工作係好定時~~

不過體重最近跌左好多~唔知關唔關事 ?
得返8x lbs

引用:
原帖由 mylifeisgrey 於 2010-6-5 09:21 發表

我都唔打算追究邊個野比我~反正都check唔到~
不過我驚我傳比bf~佢初初知道都唔係好接受倒~
仲話唔想聽我講落去~那時真係好hurt 差d頭版就見倒我~
不過之後佢支持我醫好佢~

唉~我始終係新手~對個病唔係好 ...
8X lbs? 好誇張wor~
好多人發生呢d事都想過死去了事,,不過,,當然呢個唔係好既解決方案啦,有性病唔一定會死人的,係可以醫好,,佢會有side effect lo 好似hpv會令你增加生子宮cancer個d既機會,, 乙型肝炎就會肝癌個d咁,,

其實有時你去同人行埋,, 對方有病你都唔一定會發現到,,因為中左招之後係可以有d係冇病徵,, 淋病/非淋都有機會,,, 不過非淋通常會痛loo
仲有,,, 花, 梅, 乙型, 疱疹,A仔 都可以係sex到傳播

而家你bf冇離你而去,, 支持你醫病你要加油啊知唔知!!! 我都建議你去睇返私家既專科,,, 唔好睇政府,,怕會拖証,,, 其實如果佢見到你咁大粒應該係幫你做左電灼去,而唔係仲係到搽藥水loo,,如果咁大粒都可能要分幾次先整得走架,, 朋友呢d錢真係要洗,,唔好唸住政府個d平又得,,, 政府好多時害x死人,,,,

咁你有冇留意到你BF係咪完全一D異樣都冇??? 冇生花?

stanleysex我同你一樣, 都係初時一粒係陰毛不為意以為係毛囊炎. 都唔知隔左好耐先出第二粒. 都係無為意, 但到兩粒突然增大同變色後, 再睇真d, 肉粒成椰菜花形狀. 知中招了.
其實兩年前小弟龜頭生左一點點紅野, 走左去政府check. 原來只係普通敏感, 無事. 之後小弟就以為好難先會中招, 少左戒心, 北上越黎越密越玩越過份. 結果中招了. 而家好彩只係生左係陰毛位. 希望唔好野到落龜頭. 自己買左支Waltec, 茶左一日. 但我知應該去睇醫生. 不過唔想再去政府了. 見你地話Dr. Ho幾好. 我有以下白痴問題睇下有無人可以幫到我.

1. 用公司醫保咭去睇醫生寫轉介信, 會唔會有record比公司知道架.
2. 又睇醫保咭上面d專科, 又會唔會比公司知或者保險公司keep record架?
3. 就咁打去預約, 唔駛轉介信得唔得呢? 同埋有無得指定佢轉介去邊個醫生架. 我怕到時轉介左我去d黃綠醫生就仆街了.
4. 一次驗埋其他病要幾錢呢. 我唔想再去公立比人舞黎舞去了.

今次教訓夠大了. 但都令小弟醒覺唔好再沉迷北上嫖妓. 可幸小弟無家室女友. 但求痊癒後過番正常生活. 但又要面對唔知仲有無其他病, 同斷唔到尾呢兩個大問題. 所以更下定決心, 就算Waltec搞得掂都去睇醫生了.

相關搜索目錄: 保險

無影棍~~
1)通常依啲病係claim唔到保險咖<--即係要自己俾晒
2)俾我就點都去睇第二啲醫生仲要俾cash呢~~
3)你可以叫家庭醫生寫轉介信亦都可以直接去睇專科都得
4)間間唔同價,但係起碼要驗兩次啦

引用:
原帖由 無影棍 於 2010-6-6 12:37 發表
stanleysex我同你一樣, 都係初時一粒係陰毛不為意以為係毛囊炎. 都唔知隔左好耐先出第二粒. 都係無為意, 但到兩粒突然增大同變色後, 再睇真d, 肉粒成椰菜花形狀. 知中招了.
其實兩年前小弟龜頭生左一點點紅野, 走左 ...
轉介,我唸會有record lo, 呢d咁既病自己俾錢去睇專科好過啦

自己查冇用,,, 走去做冷凍凍死佢啦,,, 如果查wat 都搞得掂,呢到既ching就唔駛俾千幾蚊人洗啦次次去,,

其他性病加加埋埋可能2k左近啦,, 淋,非淋,aids,梅,疱,,

Urgent
請給我DR.HO的聯絡
...plan to go today .....

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-7 10:09 發表
Urgent
請給我DR.HO的聯絡
...plan to go today .....
唔好一黎就問拎料啦,俾人ban a/c的, 你由第1-20頁睇啦,好快睇到,,, good luck

visited Dr. Ho. ...confirmed 中招(花), 做左冷凍 唔知之後會怎麼, 心理壓力真係大.  又唔敢講俾老婆聽,  我好想自殺,
唉,,, 真係希望會有藥係可以醫好呢d病有得斷尾

唔好同老婆做住啦~~仲要記得CHECK埋其他既病~~
依度係一個好好既地方俾大家去減輕下啲壓力呢~~
努力呀CHING

唔好同老婆做住.. 老婆會懷疑......I feel 老婆會 request this week.....唉.....自殺會tel..pls.

多謝你啊, 我會打去Dr.Ho度book時間了. 謝謝~~
引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-6-7 09:56 發表
無影棍~~
1)通常依啲病係claim唔到保險咖

唯有忍痛去搵dr. ho先. 等佢轉介埋我去驗晒d病佢先. 比個安心自己第時搵老婆.

今次真係好大教訓. 一話起係o個段期間可以以經野左比好多妓女, 再野比其他兄弟, 再傳染開去, 就好唔開心.

謝謝~~
引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-7 10:03 發表

轉介,我唸會有record lo, 呢d咁既病自己俾錢去睇專科好過啦

自己查冇用,,, 走去做冷凍凍死佢啦,,, 如果查wat 都搞得掂,呢到既ching就唔駛俾千幾蚊人洗啦次次去,,

其他性病加加埋埋可能2k左近啦,, 淋,非淋 ...

引用:
原帖由 無影棍 於 2010-6-6 04:37 發表
其實兩年前小弟龜頭生左一點點紅野, 走左 ...
更係唔好用醫保卡啦, 依d病係香港好多人重係用有色眼鏡去睇既, 而且關係到第二時搵工或保險等等, 所以你自己諗啦

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-7 09:29 發表
visited Dr. Ho. ...confirmed 中招(花), 做左冷凍 唔知之後會怎麼, 心理壓力真係大.  又唔敢講俾老婆聽,  我好想自殺,
唉,,, 真係希望會有藥係可以醫好呢d病有得斷尾
努力啦睇翻我前一兩頁既都已經答左你個問題

引用:
原帖由 無影棍 於 2010-6-7 12:45 發表
唯有忍痛去搵dr. ho先. 等佢轉介埋我去驗晒d病佢先. 比個安心自己第時搵老婆.

今次真係好大教訓. 一話起係o個段期間可以以經野左比好多妓女, 再野比其他兄弟, 再傳染開去, 就好唔開心.

謝謝~~
dr ho本身過度咩都有驗

5年了真的5年了剩下我一個係依度為大家打條努力啦!! 繼續支持版主你放心!!

Thank you stanleysex..但我找不到.....現在好down, 好不安, 好似成日常暈吟.
點算好......................
防自殺會喺邊到?

冷凍後喺唔喺會引起廣泛性爆發........今日Dr Ho. 見到两粒(1mm左右)即凍死佢.  有無ching 可以話比我聽這情况算唔算嚴重, 同做咗一次, 見己消腫, 只喺黑咗一達. 幾時會好.

心情忐忑. 唔知同唔老婆講好, 講又死, 唔講又死. 不如.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。