推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

candy
pls check pm

各位ching
加油
明天會更好

引用:
原帖由 maxsiu 於 2010-6-23 07:03 發表
help.....我之前睇左政府醫生...他們說我是非淋病...食左2星期藥現在都未好..
之後又等左一個月...現在都未好...我搵左好耐先搵到這裡...睇左大家brother的個案,好驚>.
Ching, 政府醫生有沒有幫你做化驗,是甚麽菌,如依原體那是非淋了,據各Ching說頭十多頁便能找到,其實到香港醫生網皮膚性病科也有很多,最重要是要知道那種菌, 祝你好運

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-6-20 21:59 發表
我上兩次, 即係第三次去睇醫生, 佢覺得食著藥都返發皰疹情況唔正常, 所以懷疑我係其他皮膚病, 之後開左新既藥同藥膏比我, 頭兩日食左都係差唔多, 不過之後有成2, 3個星期唔多覺有問題, 但上兩個星期又有少少起, 咁咪 ...
熊貓兄,我在網上看見一些醫生回答病友的問題中說,如果是疱疹吃了或塗了2星期的藥,如沒好轉跡象,那便要考慮其他菌了,再出一定要看醫生啊

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-6-23 05:07 發表

佢介紹左同一層既dr wong比我
我都唔想睇男人醫生, 唔太好意思
dr ko睇左未 得唔得?
未睇, 因為太忙, 不過上網睇過資料應該都ok既

引用:
原帖由 maxsiu 於 2010-6-24 10:41 發表

她只說是非淋但沒有說依原體....上了醫生網..但全是英文不懂呢....~"~真得找不了.....有沒有人能告訴我...Dr HO 既聯方法....
很擔心擔心中.........
http://www.hkdoctors.org/chinese/index.asp   是中文的,可是裡面是沒有這裡所說的Dr.Ho
他們不化驗,怎確定是非淋性病尿道炎,他們應該從你尿道抽敢取汾泌物來化驗吧,這樣還是
看私家西生好

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-6-23 22:51 發表

未睇, 因為太忙, 不過上網睇過資料應該都ok既
thx

引用:
原帖由 man002 於 2010-6-10 09:25 發表

我覺得你都系這兩日快去私家睇,尿道裡愈生愈入重麻煩,之前有人都系用冷凍治療屎道的花,因為無表皮個塊皮,做完更痛,更易發炎,聽聞要做幾次冷凍!
我自己普通損了尿度,都攪幾星期!

另外用藥水慢慢小小拿 ...
小弟今日終於去了Dr,Ho到做冷凍治療屎道的花,因為冇皮,仲要冷凍全條尿道,
做既時候都唔覺得有咩事,但Dr.Ho話好耐都冇重手,同我講會痛半個鐘,
我一行出Dr.HO門口,就立即痛都行都行唔到,無表皮個塊皮做冷凍真係好痛好痛
尿道裡愈生愈入真係好麻煩,各位朋友真係要小心,唔好係尿道生花,
唔係真係好似我咁,痛到十五分鐘行唔到.......
但Dr.ho話應該會冇事,一個月後再復診,希望真係唔駛再冷凍...

另外提外話,Dr,Ho 會在1/7 至 11/7 放假,要 12/7先會再上班,
各位朋友留意了!

引用:
原帖由 maxsiu 於 2010-6-24 23:54 發表
這中文網沒有T^T......有從我尿道抽敢取汾泌物來化驗........但食完藥還是痛....
找了10頁又找不到DR HO 聯絡方法...唉....
再從10頁後找下去一定會有...
我剛先仲搵到

引用:
原帖由 intact 於 2010-6-24 14:51 發表
我中左招有無 dr. ho地址pm我??
又問
等ban

有無兄弟有前列線肥大既問題?

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-6-23 13:09 發表
各位ching
加油
明天會更好
點啊你, 一齊ok嗎?
呢幾日返左大陸好忙啊,,,

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-24 21:40 發表

小弟今日終於去了Dr,Ho到做冷凍治療屎道的花,因為冇皮,仲要冷凍全條尿道,
做既時候都唔覺得有咩事,但Dr.Ho話好耐都冇重手,同我講會痛半個鐘,
我一行出Dr.HO門口,就立即痛都行都行唔到,無表皮個塊皮做冷 ...
竹一2

朋友,keep住健康生活,唔好再有性行為住啦,,玩就真係以前都唔好再去了

dr.ho有e德,, 俾d時間,一定好得返,,,
你有冇另一半? 如果有叫佢打子宮疫苗針啦,,做好保護 , 不過問問e生意見先啦,,, 防下hpv 16,18 都好緊要對女性,,,

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-6-25 01:41 發表
你有呢個問題?

最緊好嗎你?

引用:
原帖由 maxsiu 於 2010-6-24 23:54 發表
這中文網沒有T^T......有從我尿道抽敢取汾泌物來化驗........但食完藥還是痛....
甚麼是T^T   你先從左面Click私人執業, 再選專科便能找到, Dr. Ho不是有Ching告訴你怎找嗎??

引用:
甚麼是 T^T, 你從左面先click私家執業,再click皮膚性病科便有很多醫生給你選擇

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-6-25 01:41 發表
這不是到了某一個年紀才出現的嗎,現在微創手術很方便呀

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-26 00:07 發表

你有呢個問題?

最緊好嗎你?
Candy,能問你一個問題嗎?? 萄葡球菌是不是不能在陰道生存的,你知道嗎??

引用:
原帖由 kksick 於 2010-6-26 13:45 發表

Candy,能問你一個問題嗎?? 萄葡球菌是不是不能在陰道生存的,你知道嗎??
應該唔會啊嗎,,,唔係係大腸個d咩? 你上網search下啦我都唔太sure!

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-6-24 06:39 發表

thx
pm了 good luck

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-6-24 17:41 發表
有無事呀?

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-24 13:40 發表

我一行出Dr.HO門口,就立即痛都行都行唔到,無表皮個塊皮做冷 ...
我5年了, 只係尿道都要冷凍一年, 所以5年黎冷凍左3年左右, 所以咩痛都無個心咁痛, 所有5年前既兄弟都走哂無哂, 只得我, 而冷凍得多就自然唔覺了, 加油啦兄弟!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。