推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-7 22:47 發表
冷凍後喺唔喺會引起廣泛性爆發........今日Dr Ho. 見到两粒(1mm左右)即凍死佢.  有無ching 可以話比我聽這情况算唔算嚴重, 同做咗一次, 見己消腫, 只喺黑咗一達. 幾時會好 ...
朋友,我完全明白你呢一刻既心情,我想當日中招時都係咁(基本上係未中招前我都同我老公坦白講希望佢俾機會我) 實在冇乜老公可以好似佢咁,,,, 俾機會我改過,,,唉

你同你太太一向都keep住有親密既行為,如果你唔講佢知,我唸都好快紙包不住火,,,,,, 既然係咁,不如你坦白同佢講,望佢求佢俾機會你,唔好離棄你好過啦,死又有乜能野用呢,,,, 人做錯左,,係咪要死? 點解唔唸下點去做返d野,為自己既錯去"屬罪"呢,,,,,, 點解唔從心去認錯? 逃避? 死都會死得後悔!!!   咪能傻啦你! 大丈夫,,, 挺住,, 花,能醫好的,,, 學stanleysex兄講,, 好多兄弟都全部唔見晒(即係好返啦)!!! 而家既你,應該係快d醫好個病,想想點樣同你太太講 (如果你地平時好小sex就唔駛講都得,但如果有regular既sex就真係,,唔講都好難,你又要擔心佢有冇同你一樣中招)。 女人,, 只要你係真係認錯,俾到信心佢你唔會再去玩,真心知錯,你對佢加倍既好去補償,俾機會你,,唔係難事!!! (大部份既女人啊我覺得)

如果你真係好好好唔開心,,,去搵社工傾下都係好事,,, 佢地有得做婚姻輔導~ 你可以上網search下!!!  

記住!!!千千萬萬唔好放棄自己!!!希望在明天啊!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-8 09:36 發表

朋友,我完全明白你呢一刻既心情,我想當日中招時都係咁(基本上係未中招前我都同我老公坦白講希望佢俾機會我) 實在冇乜老公可以好似佢咁,,,, 俾機會我改過,,,唉

你同你太太一向都keep住有親密既行為,如果你唔講 ...
Candy
我好認同你既講法
ching你死左又點, 無保於事, 你重愛你太太既, 就快d坦白講出來, 佢原唔原諒你都係其次
最緊要大家去睇醫生check清楚, 啦啦林帶你太太去check下有無事啦. 女人野到好大穫架, 會有子宮脛cancer, 會死人架
唔錯都錯左 命仔緊要

[quote]原帖由 LEN88 於 2010-6-8 13:44 發表

CANDY
6月啦 我夠期CHECK抹卡
好鬼驚呀 知有無惡化到呢
我問左姑娘, 如果2年都無變, 要做多次手術

我聽左DR HO講 唔好日日去CHECK住自己有無反發, 心情又真係好D
DR HO叫我一個月後反去比佢CHECK下 , 你話去唔去好啦

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-6-8 13:50 發表
[quote]原帖由 LEN88 於 2010-6-8 13:44 發表

CANDY
6月啦 我夠期CHECK抹卡
好鬼驚呀 知有無惡化到呢
我問左姑娘, 如果2年都無變, 要做多次手術

我 ...
你6月check我就8月check,, 大家一齊定d黎,有事就e唔係可以點
你1個月到緊係返去俾dr.ho check check啦,,, 我覺得要去loo

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-7 22:47 發表
冷凍後喺唔喺會引起廣泛性爆發........今日Dr Ho. 見到两粒(1mm左右)即凍死佢.  有無ching 可以話比我聽這情况算唔算嚴重, 同做咗一次, 見己消腫, 只喺黑咗一達. 幾時會好 ...
師兄, 做個負責任既老公, 中左招係瞞唔到既, 坦白對老婆講, 我同好多在坐既師兄都面對過, 如果你個底唔花既話, 作個無咁直接既借口, 師兄見你個Profile都係呢到註冊左好耐

thank you everybody support . .....我諗緊點講. 佢一話離婚我都唔知點好........有冇Ching 是過凍一次就無返發....如果無的話, 凍完之後嗰達嘢應該會點.   幾時先覆診?
Mr Ho. 都好pro, 應該唔好睇錯呵?

CandyCandy
我想問女性有沒得check 有冇中花, 如有..喺咩檢驗..謝

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-8 15:12 發表
thank you everybody support . .....我諗緊點講. 佢一話離婚我都唔知點好........有冇Ching 是過凍一次就無返發....如果無的話, 凍完之後嗰達嘢應該會點.   幾時先覆診?
Mr Ho. 都好pro, 應該唔好睇錯 ...
冷凍一之會好既一定有人, 但係好小, 正常一定係好多次, 由其頭3個月, 退係好快, 但係出都好快, 要第一時間去,  就係咁多, 重有細心每日檢查, 頭3個月最重要.

Dear all,

上個月發覺我中了花啊...
我而家響政府度醫緊...
現在在搽藥水...而家只係搽左4次...
每次都好痛,
但又好似冇乜好過
最慘我生係個尿道頭喎個位
唉.........好想快D好返
政府醫係唔係真係冇用?

May I ask the tel no. and address of Dr Ho please?

Many Thanks

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-8 23:12 發表
Mr Ho. 都好pro, 應該唔好睇錯 ...
基本上唔生出黎都唔知架
有時你去做hpv dna test 都唔係100%準,, 所以一般專科答都係,唔生出黎你係唔知有冇中的
有hpv既人唔一定會生出來,, 基本上過左成年都冇生出黎醫生就會話你冇事loo
即你有花,,, 可能你太太都感染左,但佢冇生到花出黎 (你會生出,但你太太可能身體問題所以唔生咁) 唔好問點解,我都唔多識,,
但有70-80%既人會生花係感染左 hpv 6,11,,,   你睇返前2頁有個ching post左一份好詳細既hpv dna 既資料出黎,,幾有用的

我都應該冇生花出黎,,,不過做柏氏時report有問題話我有hpv感染而夠炎,,, 我之後再做hpv dna test先知自己有high risk既hpv 係身體
而家要半年check一次,, 怕會變咩 CIN1,2,3 & CANCER

希望講完之後你會多少少了解吧

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-9 02:03 發表
Dear all,

上個月發覺我中了花啊...
我而家響政府度醫緊...
現在在搽藥水...而家只係搽左4次...
每次都好痛,
但又好似冇乜好過
最慘我生係個尿道頭喎個位
唉.........好想快D好返
政府醫係唔係真係冇用?
...
你感染左係尿頭可大可少
快D去搵個專科睇
如果想搵料,,自己由第1頁開始睇, 好快會見到唔好再咁問人啦,,,為自己做返點事!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-8 22:23 發表

基本上唔生出黎都唔知架
有時你去做hpv dna test 都唔係100%準,, 所以一般專科答都係,唔生出黎你係唔知有冇中的
有hpv既人唔一定會生出來,, 基本上過左成年都冇生出黎醫生就會話你冇事loo
即你有花,,, 可能 ...
Candy放開d啦應該無咁容易cancer既, 你問下醫生啦, 但係當然都要定期去body check啦啦. 你一定會無野既

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-9 06:24 發表

你感染左係尿頭可大可少
快D去搵個專科睇
如果想搵料,,自己由第1頁開始睇, 好快會見到唔好再咁問人啦,,,為自己做返點事!!!
我其實睇左大約三十頁了,
估到係邊個,但怕估錯,想問下係唔係xxxxxxx?
其實想問下要預約的嗎?還是去看門診一樣的??

今日請左假,睡多了,
起來沖涼時發覺生花喎位有點痛,(正常平時係唔會痛,除左搽藥水時)
一看之下,本來一對在尿道門口的花,
大粒喎粒冇左,得返個好似傷口地方,而且會流出小量血水,
那是正常的嗎?有沒有朋友都是搽藥水來醫,花掉了後是否有傷口的?
因為我生係尿道口,現在去尿時,個傷口都會有小小痛,我好怕個傷口會受其他感染..........

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-9 15:03 發表

我其實睇左大約三十頁了,
估到係邊個,但怕估錯,想問下係唔係xxxxxx?
其實想問下要預約的嗎?還是去看門診一樣的??

今日請左假,睡多了,
起來沖涼時發覺生花喎位有點痛,(正常平時係唔會痛,除左搽 ...
朋友~我都係查藥水(我響政府睇)
我之前查完粒野變左白色~第2日就掉左~
細粒左~而且都有少少好似血水咁~
我諗係正常呱~? 但我近來檢查又見倒多左2~3粒><
不過今次細粒好多 ! 1mm-2mm倒...
唉...我仲未去睇私家~
我都想知私家醫生洗唔洗預約的!?
係咪打電話去><
有冇人可以介紹1d好既私家醫生電話我...
小女子真係好窮好窮~
最近又煩家庭問題又煩感情問題~
而且應該要轉新工~真係煩上加煩~有時真係諗不如死左去好過.......

引用:
原帖由 mylifeisgrey 於 2010-6-9 15:39 發表

唉...我仲未去睇 ...
mylifeisgrey, 謝謝妳的回復,
現在最少知道有人是和我一樣,那應該是正常的,
介唔介意講下你睇政府睇左幾耐???
我剛剛出時都係好細粒,但越來越大,大約有5mm左右
但大左反而越容易死...........(唔通真係要花開先可以掉???)
我現在晚晚都睡得唔好,唔知要幾耐先可以清左D花..........
我們一起努力吧

引用:
原帖由 mylifeisgrey 於 2010-6-9 15:39 發表

唉...我仲未去睇 ...
頭十頁搵下,樓主post過係女e生黎~~比心機~

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-9 09:20 發表

mylifeisgrey, 謝謝妳的回復,
現在最少知道有人是和我一樣,那應該是正常的,
介唔介意講下你睇政府睇左幾耐???
我剛剛出時都係好細粒,但越來越大,大約有5mm左右
但大左反而越容易死...........(唔通真係 ...
mylifeisgrey & jmsoile唔洗唔開心, 你地比我好, 我係舊板頭一頁既人, 所以我試左5年同之前唔同依家, 你地可以睇岩醫生同方法, 比我更快知道點處理, 我開頭都係用藥水, 但係緊記藥水能力有限, 好既醫生好小用藥水先既, 一定係冷凍, 因為冷凍同laser先可以一定深層消滅d菌, 而冷凍係最簡單同方便, Laser就比較煩dd, 電既就唔知我未試過, 而且係比較舊式, 所以睇唔睇私家考慮下啦.

無辦法既最緊要快醫, 唔係好似我咁睇錯醫生先要醫5年了,

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-6-9 23:30 發表

mylifeisgrey & jmsoile唔洗唔開心, 你地比我好, 我係舊板頭一頁既人, 所以我試左5年同之前唔同依家, 你地可以睇岩醫生同方法, 比我更快知道點處理, 我開頭都係用藥水, 但係緊記藥水能力有限, 好既醫生好小用藥水 ...
你都要加油

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-6-9 23:30 發表

mylifeisgrey & jmsoile唔洗唔開心, 你地比我好, 我係舊板頭一頁既人, 所以我試左5年同之前唔同依家, 你地可以睇岩醫生同方法, 比我更快知道點處理, 我開頭都係用藥水, 但係緊記藥水能力有限, 好既醫生好小用藥水 ...
stanleysex謝謝你的支持,你也要加油
但我去睇政府,佢話因為生係尿道口,唔可以用冷凍,唔係會傷到尿道
我發現尿道口既花掉左,但再入一點既地方又有
唉!我怕會唔會生到入尿到里面,唔知生左幾多
又唔知好唔好到,因為喎到都唔知用唔用到藥水.........
醫好外面既,里面又有,個心好唔舒服!!
我怕要醫好多年都唔好.........
如果下星期再冇好轉我會去睇Dr Ho,睇下佢有咩意見

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-10 01:42 發表 stanleysex謝謝你的支持,你也要加油但我去睇政府,佢話因為生係尿道口,唔可以用冷凍,唔係會傷到尿道我發現尿道口既花掉左,但再入一點既地方又有唉!我怕會唔會生到入尿到里面,唔知生左幾多又唔知好唔 ...
我覺得你都系這兩日快去私家睇,尿道裡愈生愈入重麻煩,之前有人都系用冷凍治療屎道的花,因為無表皮個塊皮,做完更痛,更易發炎,聽聞要做幾次冷凍!
我自己普通損了尿度,都攪幾星期!

另外用藥水慢慢小小拿脫個皮和花,真的太慢,又不能同時間拿脫,容易有損但又無同時脫掉,容易散開,
但冷凍一次凍死大面積,安全又快脆,又無那麼容易走溜和廣散!
睇這些病,種情況都系快快攪…等不了

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-6-9 12:16 發表 Candy放開d啦應該無咁容易cancer既, 你問下醫生啦, 但係當然都要定期去body check啦啦. 你一定會無野既
人,如果想野太過悲觀和負面,生cancer都會特別易!過分憂慮的!

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-8 23:12 發表 thank you everybody support . .....我諗緊點講. 佢一話離婚我都唔知點好........有冇Ching 是過凍一次就無返發....如果無的話, 凍完之後嗰達嘢應該會點.   幾時先覆診?Mr Ho. 都好pro, 應該唔好睇錯 ...
應該你摸到自己有些硬硬實實地的粒粒就去覆診,無話幾久先去覆,就算幾日後發現都應去覆,男人自己檢查比較容易,
我就無三星期或一個月後去定期覆診!因自己檢查到和無勿閒錢!

醫生會吾會睇溜,系會的,聖人都有錯,何況醫生,所以睇醫生前,最好自己詳細檢查先,然後醫生檢查後,再告知他的懷疑的地方,我都試過醫生睇溜,回去兩次!

Ching們,有沒有經驗直接到化驗所驗愛滋,梅毒,疱疹等等呢,要打電話預約嗎???旺角中的好嗎?? 如到Dr.Ho處驗,是即場抽血再拿到化驗所驗還是寫信去化驗所驗呢,幾錢呢????多謝回答啊

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-6-9 12:16 發表

Candy放開d啦應該無咁容易cancer既, 你問下醫生啦, 但係當然都要定期去body check啦啦. 你一定會無野既
盡量啦,,, 心理壓力都幾大,, 成日都會左驚右驚,,唉

[quote]原帖由 kksick 於 2010-6-10 18:35 發表
Ching們,有沒有經驗直接到化驗所驗愛滋,梅毒,疱疹等等呢,要打電話預約嗎???旺角中的好嗎?? 如到Dr.Ho處驗,是即場抽血再拿到化驗所驗還是寫信去化驗所驗呢,幾錢呢????多謝回答啊 [/quota

dr.ho到都係要抽完血再send出去化驗所架
你想即知既,,去個d 免費機構做15分鐘既快速test 啦,, 唔駛錢又快有答案,唔梗心掛掛,最緊要做test時夠晒90天,過左空窗期先準的

引用:
原帖由 kksick 於 2010-6-10 18:35 發表
Ching們,有沒有經驗直接到化驗所驗愛滋,梅毒,疱疹等等呢,要打電話預約嗎???旺角中的好嗎?? 如到Dr.Ho處驗,是即場抽血再拿到化驗所驗還是寫信去化驗所驗呢,幾錢呢????多謝回答啊
有 免費機構做15分鐘既快速針手指test (驗愛滋<90天空窗期,梅毒45天窗期)
另外仲有免費驗尿,send去政府化驗所(二星期有report),係驗除左愛滋和梅毒外的性病
係旺角做的,全部可以唔記名,我上星期先做完
如需要可PM我,因為我怕唔可以係到開名!!

希望幫到你,同埋希望你驗所有野都冇事!!
有開開心心的身活

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。