推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 11021# 的帖子

我已早早在化驗所驗了全套的化驗,報告是沒事,之後女友在婦科看的報告有衣原,再之後我去看政府,它說我有尿道炎,但現等報告.但我還想問問在這有沒有女仕正在治療中,關於,治療.花..的經驗,

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-7-14 10:09 發表

朋友
有淋病/衣原, 都唔一定會有病徵, 有部份人係冇的,所以先話有時有事你都唔知,搞到d菌走左上去,,,搞到不育第時,,

當時我睇專科係用小便去check dna 睇下有冇淋及非淋, 醫生話呢個係暫時黎講最準確既做法 ...
我想政府用的是標準方法,他們用綿花棒插入尿道,取出汾泌物做抹片,在放大鏡下看白血球是否
超標, 如超便代表有尿道炎,有尿道炎便代表有菌,他們再拿菌去培養種菌,看是甚麼菌,這花時間較長
這是我的想法,我沒有問過不能作準,但如有不安全的性行為,9成是非淋性病尿道炎了

致於DNA,我問過醫生,如negative一定是negative但如 possitive不一定真的中招(指的是支原體)
我也問過doctor HO, 他說女生驗DNA也不可靠,第一女生尿道短不同男生,另外綿花棒抽樣本
也可能抹到沒有菌的地方,所以驗不到,最有效及可靠的辦法便是當中(當然是指你的性伴有了非淋)
馬上吃兩星期的藥,可怕嗎???我的太太就這情况下吃了2星期的藥

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-7-13 03:56 發表

耐咪代表又一個好翻哂囉 good!!
各位, 近排安好嗎?

唉...
個龜頭頂個邊邊位紅左+少少腫.
不知仲乜事...
似敏感...

早幾日發覺jj,包皮位生左粒野,過幾日附近位置,有d野開左,心知不妙,
最慘係前幾日仲要同gf,行埋無用套,自己死就好,仲害埋人,上左15/f睇
confirm左,未入去前真係好驚,以家反而平靜,做左冷凍後,依家腫晒,
之後同gf講野,拎左張轉介信去睇婦科,同左佢講,如果佢無事,就走啦,唔好同我一齊,
做男人自己點都好,唔好累左人,依家最怕係gf有事,有冇朋友可以俾d意見??
其實一直都有上黎睇,自己都好小心,知自己d皮膚易敏感,都唔敢點玩,只係上個月去過一次打jj,
咁就中左,好大壓力~~~

有冇師兄可以話我知3m去邊買好??

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-16 17:04 發表
有冇師兄可以話我知3m去邊買好??
C-Hing, 我也祝願你GF大步跨過,你也不要棄妥, 3m大蘗房應該有但聽說不能亂塗,先前有些司兄說過,你翻查一下舊資料便知

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-16 13:02 發表
早幾日發覺jj,包皮位生左粒野,過幾日附近位置,有d野開左,心知不妙,
最慘係前幾日仲要同gf,行埋無用套,自己死就好,仲害埋人,上左15/f睇
confirm左,未入去前真係好驚,以家反而平靜,做左冷凍後,依家腫晒,
之後同gf講 ...
打jj都真係可以傳到花?

你gf真係走? 你叫佢自己1個人面對?佢會唔會搞唔掂? 呢到既人應該都好明你心情,由今天開始做好自己,唔好再做錯事~ 一定會有好既一日~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-15 23:17 發表
唉...
個龜頭頂個邊邊位紅左+少少腫.
不知仲乜事...
似敏感...
C-hing, 你沒有再去威吧, 安全起見,看醫生好

candy,  有時d野唔到你唔信,果次飲完酒,去按摩,d朋友個個都去馬,

我只係打jj,可能果度d地方,毛巾 or 條女隻手有菌,

依家打算約個婦科e生,等gf 去check下有冇中先,但係唔係好清楚女仔應該點check,可唔可以
分亨下???係唔係check到無hpv 病毒就即係無事????

回復 11028# 的帖子

thx~~~下次去dr ho 度拎埋先

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-16 17:32 發表
candy,  有時d野唔到你唔信,果次飲完酒,去按摩,d朋友個個都去馬,

我只係打jj,可能果度d地方,毛巾 or 條女隻手有菌,

依家打算約個婦科e生,等gf 去check下有冇中先,但係唔係好清楚女仔應該點check,可唔可以
分亨 ...
如果你同你gf都冇做出一d唔好既野,, 咁我真係不得不信,原來打jj都會傳染到,呢種皮膚病真係傳染性好高

如果你有得hpv,好大機會率你gf都已經感染左hpv,佢之前有冇打過阿sa個隻hpv針? 防到 hpv 6,11,16,18,,對女性黎講好有用的!  因為有成80%既hpv 6,11 係會引起花既

如你gf冇打到hpv針,, 而又感染左hpv都唔一定會生花,因為醫生都講過,每個人體質都唔同,所以有人感染左hpv係可以唔生花的,只係身體已有hpv 既dna係你身體入面

女仔點check, 我都係係做柏氏時叫佢幫我做埋個hpv dna test  

女性感染左hpv仲會俾男性多一樣煩惱就係hpv可引起子宮頸癌,所以一旦發現自己有hpv 就可能要check 密少少柏氏,, 當然有部份人感染左都唔一定會引起子宮病變的,放心!

你而家有花,千萬唔好再同你gf有任何既性接觸,當然包括口交!

希望你gf冇事啦~~~

candy

如果柏氏同hpv test 都無野係唔係即係無事呢??? 大約要幾錢度???有冇話有潛伏期無咁快check到?? thx a lot

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-12 23:21 發表

KK
師兄好耐無見...最近好嗎???

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-7-13 03:56 發表

耐咪代表又一個好翻哂囉 good!!
唔係啦師兄..我重戰鬥緊架...不過我心情巳經似返個正常人...可能我習慣左呢個病啦..

只要我唔溝女就唔會害到人..哈哈...平常心處理呢個病..希望可以早日康復啦..

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-17 18:49 發表
candy

如果柏氏同hpv test 都無野係唔係即係無事呢??? 大約要幾錢度???有冇話有潛伏期無咁快check到?? thx a lot
HPV冇潛伏架,如果你係感染左就已存在係人體入面

個時我做柏氏加hpv dna test 好似 1200-1500,因為我係專科婦科到做,所以要俾400定500蚊既consultant fee Total要成1500蚊到 個dna test好似收左600-700蚊

如果你gf check到hpv dna test冇hpv就大多數係冇野(唔派除check唔到就係冇,因為都會有漏的,不過如果check唔到有,加上又冇生花啊個d,就應該冇事 *2野都冇的話),, 就算你人體有hpv 都唔一定會令子宮有病變的

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-7-17 08:57 發表 如果你同你gf都冇做出一d唔好既野,, 咁我真係不得不信,原來打jj都會傳染到,呢種皮膚病真係傳染性好高如果你有得hpv,好大機會率你gf都已經感染左hpv,佢之前有冇打過阿sa個隻hpv針? 防到 hpv 6,11,16,18 ...
之前都告訴你打飛機已經變質,系附近好多step,吾好比個名誤度!有些場飛機前有得系水床body massage,極度貼身親密接觸,飛機時又會玩野,
中野機會好大!現在 D場好多附加花神,你朋友或老公話出去玩,祇打飛機話安全你未鬼信佢啦!你睇隔離板的告:入去波推, 妹妹冇工衣, 穿便服, 我醒水, 知打风, 想走人不過ok la, so i skipped the back, she licked my nipples and all that油落dick dick, 她用妹妹磨到我出汁high

引用:
原帖由 man002 於 2010-7-18 10:40 發表
之前都告訴你打飛機已經變質,系附近好多step,吾好比個名誤度!有些場飛機前有得系水床body massage,極度貼身親密接觸,飛機時又會玩野,
中野機會好大!現在 D場好多附加花神,你朋友或老公話出去玩,祇打飛機話 ...
MAN002

真係唔講唔知,,我見識小,,,   咁講真係乜都唔好去玩最好

我岩岩先係網到搵返個神啊請多給我一點時間,,講緩交妹中aids 俾人打針, ,,, 真係,,幾得人驚,,,,,

Brothers, If you have smehting worrying you, go to see any license sex disease doctor for the first time and do labortory test.  To know what to do and what happened . You then can decide whether you want to go to govenment clinic or not. But just don't go for government first anyway not for first time.  they are not reliable and sometime make you afraid to death

引用:
原帖由 hahadad 於 2010-7-18 14:01 發表
Brothers, If you have smehting worrying you, go to see any license sex disease doctor for the first time and do labortory test.  To know what to do and what happened . You then can decide whether you  ...
Government Doctor in Social Hygiene Clinic is free of charge.

回復 11038# 的帖子

生死有命啦,我上次去果個女仔褲都無除,淨係用手打jj,都出事,有d朋友成日去,又打真軍,又中出都無事,無得講,,,,,,,,

依家只好希望免疫力系統真係可以清除d病毒,成世人要日日擔驚受怕真係好慘,另外有冇好番既師兄分享下係唔係可以完全過番正常生活???

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-18 23:01 發表
生死有命啦,我上次去果個女仔褲都無除,淨係用手打jj,都出事,有d朋友成日去,又打真軍,又中出都無事,無得講,,,,,,,,

依家只好希望免疫力系統真係可以清除d病毒,成世人要日日擔驚受怕真係好慘,另外有冇好番既師兄分享 ...
如果只是打飛機, 應該無可能中菜花的. 菜花應該是和女性做愛得來的, 就算用套做都會被傳染.
師兄記吾記得, 之前仲有沒有和其他性工作者有性接觸 ?

以我自身說法, 我最初北上去滾, 只是打JJ, 打了好幾年都沒事,
但後來改為上去開大做愛, 每星期兩至三次, 不消一年, 就中了菜花和龜頭炎.  醫了差不多一年先醫好. 我看過政府和兩個私家專科醫生, 醫藥費肯定超過三萬大元,  到現在無番發兩個月了. 醫生說, 好番之後三個月無再番發, 可以說是好了, 但一定不能再接觸性工作者(即是妓女).

引用:
原帖由 KK2534 於 2010-7-17 22:33 發表

唔係啦師兄..我重戰鬥緊架...不過我心情巳經似返個正常人...可能我習慣左呢個病啦..

只要我唔溝女就唔會害到人..哈哈...平常心處理呢個病..希望可以早日康復啦..
KK:
我就無乜野啦.
好似已經有一年半.
但有時沖涼望下舊凍位, 個d皮膚好似有d圓形既印.
成日形住不知係不係想返發...

你仲有返發? 咁情況點?
之前不係好返一排?

不過現在我開始處理緊頭髮問題.
不係嚴重甩, 但頭髮薄(己幾年).
夏天出汗太多, 冬天又手腳冰冷.
我應該要調理下身体, 咁應該對身体同頭髮都會好.
想睇中醫. 有無人有好介紹?

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-18 23:09 發表

如果只是打飛機, 應該無可能中菜花的. 菜花應該是和女性做愛得來的, 就算用套做都會被傳染.
師兄記吾記得, 之前仲有沒有和其他性工作者有性接觸 ?

以我自身說法, 我最初北上去滾, 只是打JJ, 打了好幾年都沒 ...
可能條女隻手有花...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-18 23:54 發表

KK:
我就無乜野啦.
好似已經有一年半.
但有時沖涼望下舊凍位, 個d皮膚好似有d圓形既印.
成日形住不知係不係想返發...

你仲有返發? 咁情況點?
之前不係好返一排?

不過現在我開始處理緊頭髮問題.
...
Black Sarena , 有一生活習慣想問你,你現在洗澡、去完小便,接觸了那器官後,會不會即要洗手,怕會觸摸其他物件?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。