推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-20 23:35 發表

師兄, 男人接受打JJ 同 口交都吾會傳染菜花的, 請放心.   

但接受環保口交,會傳染到淋病和非淋性尿道炎. 你用套就吾駛驚啦.
師兄, 我次次做都帶套, 係口交間中無帶, 中花.
可能條毛巾? 我果個醫生話吹都會中架.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-9-20 21:45 發表

講真15/F由初初上去覺得平, 到現在覺得佢貴左好多,
但係以lee一科專科來講佢真係不算貴.
只要去睇下d有"名氣"d個d皮膚科名醫就知.
上一上去比過千銀仲要比d"名醫"玩.
同意, 15樓醫生比其他同科醫生收得平很多.  

其他性病專科醫生, 做一次冷凍, 要收兩千以上.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-20 23:39 發表

明白. 但我那個醫生說菜花多數係性交得來.

我也是性交得來的, 但現在應該好了, 已三個多月無番發.

我反而口交被傳染龜頭炎, 醫咗一年多先至醫好.

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-20 22:05 發表 我一向都唔煙唔酒, 最多都係同朋友飲一兩杯啤酒, 又唔成日捱夜, 都唔知搞咩會抵抗力差, 唯一一樣真係無做咩動運, 一般皰返發, 就算唔食藥, 都會7至10日無晒事, 我之前試過兩次睇中醫, 不過無咩料到
其實你祇藥補系勿用,要運動幫助血氣流暢,肝功能排毒和養氣血!

多數倉毒,皮膚問題都系身體內部問題!中藥同時系常常運動,身陳代謝正常運行!

睇中醫,長日子先有作用!

相關搜索目錄: 運動 啤酒

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-20 23:42 發表

同意, 15樓醫生比其他同科醫生收得平很多.  

其他性病專科醫生, 做一次冷凍, 要收兩千以上.
呢個係真, 我都要2,000, 打後唔知幾多次覆診, 用左五六千蚊.

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-20 23:46 發表

師兄,依家仲有冇sex,雖然醫生話用套可以做,不過個心好驚傳染到人

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-20 23:47 發表

其實你祇藥補系勿用,要運動幫助血氣流暢,肝功能排毒和養氣血!

多數倉毒,皮膚問題都系身體內部問題!中藥同時系常常運動,身陳代謝正常運行!

睇中醫,長日子先有作用!
所以我呢幾個月成日做運動, 個人仲充實左, 出一身汗乜都唔好諗.
同個中醫講話想增強下抵抗力, 應該佢識執既, 當飲涼茶調理一下都好啦.
睇西醫食得多D抗生素, 個人仲虛.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-21 00:05 發表

所以我呢幾個月成日做運動, 個人仲充實左, 出一身汗乜都唔好諗.
同個中醫講話想增強下抵抗力, 應該佢識執既, 當飲涼茶調理一下都好啦.
睇西醫食得多D抗生素, 個人仲虛.
其實有時d野好睇本身身體,不過既然你第一次出後3個幾月都唔返發,應該唔係成日發果種,
有好多師兄,開頭一,2個week就發,要幾個月先控制到

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-20 23:14 發表
我同女朋友分手都兩年,到而家我都未同過d妓女性交,因為我覺得冇左種感覺同埋好驚會中花(我知戴套都會中招),但就成日都去玩邪骨同召妓只會口交,仲玩得好安全,次次戴套打jj同口交,因為實在太驚死了...每一次有沖動想去 ...
講真, 個個都知道出得去玩實有機會領野, 但一路玩開都覺得做晒安全措拖唔會中招.
最后要自己"創"左個禍先識改同改變自己本身有既觀念.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-9-21 00:09 發表

其實有時d野好睇本身身體,不過既然你第一次出後3個幾月都唔返發,應該唔係成日發果種,
有好多師兄,開頭一,2個week就發,要幾個月先控制到
希望一年內都唔好有事啦, 我已經決定唔會再去果D地方, 諗起自己老豆老母真係想喊. 唉,
如果中左大鑊野, 真係對佢地唔住. 而家唯有以後好好地做人, 孝順D啦.

想問下師兄, 中左淋/非淋會唔會無徵狀架? 我小便化驗仲未有RESULT.

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-20 22:05 發表

我一向都唔煙唔酒, 最多都係同朋友飲一兩杯啤酒, 又唔成日捱夜, 都唔知搞咩會抵抗力差, 唯一一樣真係無做咩動運, 一般皰返發, 就算唔食藥, 都會7至10日無晒事, 我之前試過兩次睇中醫, 不過無咩料到
情緒不好和飲食習慣或會有影響,試試改變。

相關搜索目錄: 飲食 啤酒

引用:
原帖由 garamon 於 2010-9-21 09:18 發表
情緒不好和飲食習慣或會有影響,試試改變。
呢年真係咩唔好都出晒嚟, 自從上年9月中第一次係右邊毛髮位出皰, 11月就無端端個袋就有"扁平苔蘚", 醫生話係皮膚病, 唔知成因, 過一兩年後有啲人就自然好, 點知今年7月第二次係左邊毛髮位返發皰, 更無奈前兩日個屁股第三次返發, 本來自已都算接受晒, 不過呢幾日真係好唔開心, 醫生話一年發5次或以上叫做多, 頭果一兩年都係比較反覆同埋返發機會多, 剛好已經一年啦, 真係希望過多年會好.......  呢個教訓都大啦.....唯一一樣好事就係知道老婆對我真係好包容, 見我咁, 仲會安慰我

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-21 11:48 發表

呢年真係咩唔好都出晒嚟, 自從上年9月中第一次係右邊毛髮位出皰, 11月就無端端個袋就有"扁平苔蘚", 醫生話係皮膚病, 唔知成因, 過一兩年後有啲人就自然好, 點知今年7月第二次係左邊毛髮位返發皰, 更 ...
呢D病最緊要樂觀D, 你老婆仲咁支持你, 一定要好好珍惜佢啊.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-21 11:53 發表

呢D病最緊要樂觀D, 你老婆仲咁支持你, 一定要好好珍惜佢啊.
我依家好重視我老婆, 我都想樂觀啲, 不過呢幾日真係好唔開心, 前面個袋袋有"扁平苔蘚", 後面個屁股又有"皰"

引用:
原帖由 叻仔 於 2010-9-20 23:26 發表
師兄.,你好勇呀
我同自己講,以後唔會去玩

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-20 23:35 發表

師兄, 男人接受打JJ 同 口交都吾會傳染菜花的, 請放心.   

但接受環保口交,會傳染到淋病和非淋性尿道炎. 你用套就吾駛驚啦.
多謝你安慰呀~我上網睇口交都有機會傳到嫁,雖然而家冇咩野,但我真係想同大家講,唔好去叫雞喇各位兄弟

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-20 23:39 發表

師兄~講問你生係邊呀?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-20 23:37 發表

驚就睇下醫生啦, 政府唔使錢的.
不過有唔妥先去, 三個月之後驗一驗血.h:" />
so far都唔駛睇既,都唔知睇乜...血我都想check下,choice果度唔駛錢ma

引用:

係會嫁,如果個妓女個口有野既話....毛巾都中就真係冇野好講,你生左係邊呀?好返未呀?

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-20 23:46 發表

龜頭炎好似唔係性病黎wo,但都要成年先好,好似耐左少少wo

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-21 00:28 發表

講真, 個個都知道出得去玩實有機會領野, 但一路玩開都覺得做晒安全措拖唔會中招.
最后要自己"創"左個禍先識改同改變自己本身有既觀念.
你次次都有做安全措施ga??我都唔明呢個世界咁多人成日去玩都冇事,有d就成日安安全全都中招

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-21 21:24 發表 龜頭炎好似唔係性病黎wo,但都要成年先好,好似耐左少少wo
佢當然醫得久啦,未好又再去玩,打下飛機,job多幾野,幾野米又再發過炎囉!

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-21 21:28 發表

你次次都有做安全措施ga??我都唔明呢個世界咁多人成日去玩都冇事,有d就成日安安全全都中招
做就次次都有, 吹就唔係. 我相信係佢個口野到番來. 我生係包皮摺位. 可能我包皮過長, 所以, 唉.
唔係無事, 可能係佢地既免疫系統好先無發出來啫.

冷凍後己經四個月了, 無翻發.

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-21 21:31 發表

佢當然醫得久啦,未好又再去玩,打下飛機,job多幾野,幾野米又再發過炎囉!
咁唔得架, 中左招仲唔退出江湖?

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-21 21:15 發表

多謝你安慰呀~我上網睇口交都有機會傳到嫁,雖然而家冇咩野,但我真係想同大家講,唔好去叫雞喇各位兄弟h:" />
師兄, 唔係剩係叫雞, 同網友, 朋友都有可能出事, 有啲師兄同我一樣, 正常女子都.....唉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。