推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-16 21:59 發表 大家努力吧
暫下眼,又一年,時間真系快過!

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-16 22:41 發表

係,, 我都18個月, 呢年幾真係好難忘,,, 唸返起當日知道有事時個種不安又驚既心情,, 真係.......

我一陣上去D志願機構度驗了, 好驚.
食飽飽就上去架啦.

啱啱做完, 無A無梅. 留低左小便, 驗淋, 同非淋.
要繼續努力.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-17 16:57 發表
啱啱做完, 無A無梅. 留低左小便, 驗淋, 同非淋.
要繼續努力.
師兄, 無A 就應該放心了, 其他的就算真係有,都容易醫好, 放心吧!

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-16 22:41 發表

Man 兄, 我同你都一年啦, 你情況比我好既

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-18 22:56 發表 Man 兄, 我同你都一年啦, 你情況比我好既
都算ok五,六個月無勿事!

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-18 21:30 發表

師兄, 無A 就應該放心了, 其他的就算真係有,都容易醫好, 放心吧!
多謝師兄.

Candy 我 pm左你呀, 有少少野想問你..... thanks

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-18 23:23 發表

都算ok五,六個月無勿事!
好down, 前幾日個屁股位腫左都幾大粒, 好似大暗瘡, 點知今日有水皰, 唔係化, 就算皰返發都係前面啦, 聽朝即刻去睇何醫生, 好唔開心

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-19 22:34 發表

好down, 前幾日個屁股位腫左都幾大粒, 好似大暗瘡, 點知今日有水皰, 唔係化, 就算皰返發都係前面啦, 聽朝即刻去睇何醫生, 好唔開心
睇左醫生睇下係乜先啦, 好好訓一覺, 訓得唔夠對自己都唔好.

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-19 22:34 發表

疱疹真係好煩,好似我生一型係咀咁,身體一唔好就發出黎,ching, 希望你keep住好身體,小壓力,,可以control到d毒啦, 你有冇考慮過去睇中醫,調理下身體?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-19 23:21 發表

睇左醫生睇下係乜先啦, 好好訓一覺, 訓得唔夠對自己都唔好.
今日何醫生好多人等, 我成點先睇完, 不幸既真係又返發, 無錯, 係個屁股到, 真係估唔到, 醫生話病毒跟神經線走, 就好似生蛇既道理, 比7日藥早晚各一粒, 成為 780蚊, 已經唔開心, 仲要咁貴, 唉

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-20 19:05 發表

今日何醫生好多人等, 我成點先睇完, 不幸既真係又返發, 無錯, 係個屁股到, 真係估唔到, 醫生話病毒跟神經線走, 就好似生蛇既道理, 比7日藥早晚各一粒, 成為 780蚊, 已經唔開心, 仲要咁貴, 唉 h:" />
熊貓兄,醫生有冇咩野講,有冇話身體免疫力可以壓制到d病毒?跟神經走真係好煩

引用:

今日何醫生好多人等, 我成點先睇完, 不幸既真係又返發, 無錯, 係個屁股到, 真係估唔到, 醫生話病毒跟神經線走, 就好似生蛇既道理, 比7日藥早晚各一粒, 成為 780蚊, 已經唔開心, 仲要咁貴, 唉 h:" />
唯有增強自己既抵抗力啦, 食完呢7日藥會無左D SYMPTOMS?
試下食下中藥調理一下, 我自己都想去睇下中醫.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-20 20:45 發表

唯有增強自己既抵抗力啦, 食完呢7日藥會無左D SYMPTOMS?
有無中醫介紹?

引用:

今日何醫生好多人等, 我成點先睇完, 不幸既真係又返發, 無錯, 係個屁股到, 真係估唔到, 醫生話病毒跟神經線走, 就好似生蛇既道理, 比7日藥早晚各一粒, 成為 780蚊, 已經唔開心, 仲要咁貴, 唉
講真15/F由初初上去覺得平, 到現在覺得佢貴左好多,
但係以lee一科專科來講佢真係不算貴.
只要去睇下d有"名氣"d個d皮膚科名醫就知.

上一上去比過千銀仲要比d"名醫"玩.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-9-20 20:30 發表

熊貓兄,醫生有冇咩野講,有冇話身體免疫力可以壓制到d病毒?跟神經走真係好煩
我問佢點算, 佢都話好靠自已

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-20 20:45 發表

我一向都唔煙唔酒, 最多都係同朋友飲一兩杯啤酒, 又唔成日捱夜, 都唔知搞咩會抵抗力差, 唯一一樣真係無做咩動運, 一般皰返發, 就算唔食藥, 都會7至10日無晒事, 我之前試過兩次睇中醫, 不過無咩料到

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-9-20 21:45 發表

講真15/F由初初上去覺得平, 到現在覺得佢貴左好多,
但係以lee一科專科來講佢真係不算貴.
只要去睇下d有"名氣"d個d皮膚科名醫就知.
上一上去比過千銀仲要比d"名醫"玩.
我都想知邊個中醫好????  其實皰返發, 我都想剩買藥食就算(出面買到既話)

我同女朋友分手都兩年,到而家我都未同過d妓女性交,因為我覺得冇左種感覺同埋好驚會中花(我知戴套都會中招),但就成日都去玩邪骨同召妓只會口交,仲玩得好安全,次次戴套打jj同口交,因為實在太驚死了...每一次有沖動想去玩我都會上一上呢度冷靜下,好多時都會冇左去玩果種心情,但上星期又忍唔住上左去玩,只是口交,但妓女不停用口接觸我陰囊位置(冇套保護),我知道佢一日接好多客佢個口絕對好危險,但我真係忍唔到,因太耐冇接觸過女性...而家真係好驚咁就中招,因為我知椰花傳染性好強...唉...我真係好冇用,如果呢次可以冇事我會唔會以後唔玩呢d野呢?唔通要我中左招先識死?(只是有感而發,希望大家都能抵抗呢d引誘)

熊貓.,疱疹病發.,就算唔理佢都會自己好返,.
藥房有隻藥叫阿昔洛偉,ACYLO............專醫過濾性病毒..............但唔斷尾,,,,,,,,,,,
百多元.,四日藥................

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-20 23:14 發表
我同女朋友分手都兩年,到而家我都未同過d妓女性交,因為我覺得冇左種感覺同埋好驚會中花(我知戴套都會中招),但就成日都去玩邪骨同召妓只會口交,仲玩得好安全,次次戴套打jj同口交,因為實在太驚死了...每一次有沖動想去 ...
師兄.,你好勇呀

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-20 23:14 發表
我同女朋友分手都兩年,到而家我都未同過d妓女性交,因為我覺得冇左種感覺同埋好驚會中花(我知戴套都會中招),但就成日都去玩邪骨同召妓只會口交,仲玩得好安全,次次戴套打jj同口交,因為實在太驚死了...每一次有沖動想去 ...
師兄, 男人接受打JJ 同 口交都吾會傳染菜花的, 請放心.   

但接受環保口交,會傳染到淋病和非淋性尿道炎. 你用套就吾駛驚啦.

引用:
驚就睇下醫生啦, 政府唔使錢的.
不過有唔妥先去, 三個月之後驗一驗血.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。