推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-21 21:28 發表

你次次都有做安全措施ga??我都唔明呢個世界咁多人成日去玩都冇事,有d就成日安安全全都中招
呢個問題我有事都不斷咁問, 安安全全仲好少去玩都.......中

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-21 22:52 發表

呢個問題我有事都不斷咁問, 安安全全仲好少去玩都.......中h:" />
人生有咁多問題,都唔知煩得幾多,唔好俾呢D野打擊到,去做自己想做既事
一生人真係福禍難料.......日日都要驚都唔知驚得幾多

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-9-21 23:05 發表

人生有咁多問題,都唔知煩得幾多,唔好俾呢D野打擊到,去做自己想做既事
一生人真係福禍難料.......日日都要驚都唔知驚得幾多
事實始終係事實, 想多想少都改變唔到, 不過當返發果時心點都係會Down......不過大家都要繼續努力.....祝大家中秋快樂

祝各位師兄師姐同路人中秋節快樂

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-21 22:51 發表

師兄, 唔係剩係叫雞, 同網友, 朋友都有可能出事, 有啲師兄同我一樣, 正常女子都.....唉
自己女朋友都未必安全呀.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-21 23:36 發表

自己女朋友都未必安全呀.h:" />
所以先越嚟越多人加入我地既大家庭.......

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-21 21:24 發表

龜頭炎好似唔係性病黎wo,但都要成年先好,好似耐左少少wo
就係那些妓女的口水內有幾種強力細菌,包括念珠菌等等, 令我龜頭受感染後, 要醫咗年幾先至好.以後我都吾敢俾D小姐口交了, 正一有苦自已知.

我想幫朋友問問...
佢之前2年都做左家計會個 "性病普查" 2年都冇事
但係今年就有問題: 衣原體 positive
佢真係傷心到要死....
因為佢依家果個係第一次,
但之前果個就唔係..勁濫+叫雞...
個家計會doctor俾左4粒pills 佢
叫佢1個星期之後再test if冇事就冇事喎....
佢好擔心,之後就去睇左2個doctors
1個講到好嚴重...好似唔會好咁1個就話會好...
+同佢做左次子宮超聲波話正常...應該唔難搞

咁其實係點??會唔會清架??

引用:
原帖由 shadow769 於 2010-9-22 01:00 發表
我想幫朋友問問...
個家計會doctor俾左4粒 ...
依原體不算嚴重的病, 但找專科睇睇好些, 應該婦科吧!

但心理壓力就好大, 你陪下佢

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-21 23:46 發表

就係那些妓女的口水內有幾種強力細菌,包括念珠菌等等, 令我龜頭受感染後, 要醫咗年幾先至好.以後我都吾敢俾D小姐口交了, 正一有苦自已知.
JJ炎好煩, 注意清潔

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-21 21:28 發表

你次次都有做安全措施ga??我都唔明呢個世界咁多人成日去玩都冇事,有d就成日安安全全都中招
唉! 悗Y講運, 我好多同事玩十幾年m冇事, 我就好小心m.................

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-21 11:48 發表

呢年真係咩唔好都出晒嚟, 自從上年9月中第一次係右邊毛髮位出皰, 11月就無端端個袋就有"扁平苔蘚", 醫生話係皮膚病, 唔知成因, 過一兩年後有啲人就自然好, 點知今年7月第二次係左邊毛髮位返發皰, 更 ...
CHing唔好嚇我, 皰會走位? 唔係只在同一個位置出? DR HO 有冇話點解?

其他位置出是一樣又痕又痛, 係味一定有皰狀的疹出??

引用:
原帖由 95555052 於 2010-9-22 17:37 發表

CHing唔好嚇我, 皰會走位? 唔係只在同一個位置出? DR HO 有冇話點解?

其他位置出是一樣又痕又痛, 係味一定有皰狀的疹出??
師兄, 醫生話病毒會跟神經走, 不過我當時太唔開心, 所以唔記得問清楚係咪只會係內褲範圍, 我講過3次個位都唔同, 不過都係有一撻細細粒既皰出, 不過今次係屁股比較前兩次係前面左右毛髮位嚴重啲, 開頭仲以為係生大暗瘡, 原來係返發, 痕就唔係痕, 痛又唔係點痛, 似谷大瘡既感覺 最好有師兄下次見何醫生幫我問問, 跟神經走唔會走勻全身掛

相關搜索目錄: 暗瘡

請問有冇brother 睇過始創dr.chan?
我之前睇淋, 而家覺得個尿咀仲係成日好急咁
已經食左dr.chan 兩個星期藥, 仲未清得晒,
有冇brother試過睇佢?

我而家又唔見有疣果d, 等個半月 驗多次,
祝大家都健健康康

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-21 23:46 發表

禍從口出呀真係~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-21 21:31 發表

做就次次都有, 吹就唔係. 我相信係佢個口野到番來. 我生係包皮摺位. 可能我包皮過長, 所以, 唉.
唔係無事, 可能係佢地既免疫系統好先無發出來啫.

冷凍後己經四個月了, 無翻發.
咁應該都好大機會係個口野返野...佢地d口真係得人驚!

引用:
原帖由 shadow769 於 2010-9-22 01:00 發表
我想幫朋友問問...
個家計會doctor俾左4粒 ...
你既朋友有衣原體,咁如果傳俾佢個個係佢之前個ex bf,咁佢應該係受ex感染後,好有可能又傳左俾佢而家既bf, 你叫你朋友帶埋佢bf去睇啦
如果唔係,永遠都清唔到,加上呢d病唔理會影響到第時生唔到仔的,雙方都有影響, 我覺得睇返皮膚及性病科專科好d,,, 仲有呢樣野好似同照超聲波冇乜關係,,,

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-21 21:22 發表

係會嫁,如果個妓女個口有野既話....毛巾都中就真係冇野好講,你生左係邊呀?好返未呀?
如果毛巾都中, 六合彩又唔見中, 就真係慘.
毛巾中到, 其實更衣室都有機會, 條友有野坐完留低左D野, 你好快坐左落去, 都真係有D機會中.

其實有冇人咁中過呢?

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-9-23 01:38 發表
請問有冇brother 睇過始創dr.chan?
我之前睇淋, 而家覺得個尿咀仲係成日好急咁
已經食左dr.chan 兩個星期藥, 仲未清得晒,
有冇brother試過睇佢?

我而家又唔見有疣果d, 等個半月 驗多次,
祝大家都健健康康
師兄, 淋食藥遲早都會好, 唔同我地中皰同花, 你唔駛咁擔心

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-22 18:03 發表

師兄, 醫生話病毒會跟神經走, 不過我當時太唔開心, 所以唔記得問清楚係咪只會係內褲範圍, 我講過3次個位都唔同, 不過都係有一撻細細粒既皰出, 不過今次係屁股比較前兩次係前面左右毛髮位嚴重啲, 開頭仲以為 ...
今次係屁股返發皰, 真係比較煩, 食左3日藥都未收水, 可能今次比較大粒, 之前兩次係前面都係細面積, 食兩三次藥都謝左, 依家沖完涼望到都無晒癮h:" />

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-23 14:55 發表

今次係屁股返發皰, 真係比較煩, 食左3日藥都未收水, 可能今次比較大粒, 之前兩次係前面都係細面積, 食兩三次藥都謝左, 依家沖完涼望到都無晒癮h:" />h:" />
哎...........點會咁.............加油!! 加油!! 一定好翻既!!

我三個月前發現有事, 係呢度出過post. 但就自己走左去買Wartec, 其實真係有效. 可惜有兩粒點清都清唔到. 本人係生係陰毛位置. 所以自己都掉以輕心, 結果加下野左去賓周了. 今日去左何醫生度估冷凍, 陰毛位無咩野. 賓周位係痛到癲.

係度勸大家, 有事去睇醫生. 唔好怕麻煩或者貪平自己搞啦. 唔係越搞越禍. 小弟呢個人辦大大個係度了......

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-9-24 10:26 發表

哎...........點會咁.............加油!! 加油!! 一定好翻既!!
Stanley 兄, 今次真係心理大過生理, 怕且我都要係到做中流底柱  有咩中醫好吖, 長期食西藥真係唔掂

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-24 22:00 發表

Stanley 兄, 今次真係心理大過生理, 怕且我都要係到做中流底柱  有咩中醫好吖, 長期食西藥真係唔掂
熊貓大大, 我件事其實係8月15日, 見到條女唔煙唔酒, 就冇帶到中出=3=
而家好驚, 真係好驚, 最驚就中愛滋, 好regret中。

而家我睇始創Dr.Chan 睇淋同衣原 都睇左3千幾蚊啦, 而家都差唔多3個星期
但係仲係覺得尿道窄左。

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-24 22:00 發表

熊貓兄,我覺得你下次真係要問下dr,返發會由咩引致,盡量避免,照咁睇皰俾花仲難控制,因為睇過好多資料都係話每次番發,只會俾上一次輕,又無話要幾耐免疫力先可以控制到,彧者真係要試下其他方法,上網搵下料,另外想問下惹俾你果,有冇發病

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。