推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

新一年身體健康

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-27 02:34 發表

熊貓師兄, 最近點啊, 穩定左D未啊?

花最長係有八個月潛伏期, 但多數1-3個月就發架啦.
師兄, 依家都儘量唔會日日望下有無皰, 反而一直煩緊"扁平苔蘚", 無計, 希望時間長了, 病毒都少啲吧

引用:
原帖由 hahayam 於 2011-1-3 18:09 發表
請求可否賜教Dr. Ho的聯絡方法呢!
因為這幾天包皮不知什麼原因傷了!現在還很痛!又不知何處可醫!所以求救於此!希望可以幫忙!
hahayam3@yahoo.com.hk
頭100頁會有何生既地址電話的.

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-3 18:14 發表
問你們啊,,
你們的雞雞或尿道口會感到癢癢的嗎!?
我已經有一段時間了 >.<
去檢驗他說沒事,
你們有試過這樣嗎!?
炎証. 快點給醫生看看, 病向淺中醫.

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-1-3 23:08 發表

師兄, 依家都儘量唔會日日望下有無皰, 反而一直煩緊"扁平苔蘚", 無計, 希望時間長了, 病毒都少啲吧
係啊, 最緊要樂觀, 病毒會隨住時間比自身免疫力打低架.

睇下尿道口粒花,縮細左一半,但灰得來有少少肉色,唔知係咪冷凍無去到粒花入面?希望過多幾日會甩晒。

啱啱搽膏甩左半粒!

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-1-4 12:34 發表
睇下尿道口粒花,縮細左一半,但灰得來有少少肉色,唔知係咪冷凍無去到粒花入面?希望過多幾日會甩晒。

啱啱搽膏甩左半粒!
等花下面既皮生上去, 然後粒野就會甩架啦.
用左幾多$?

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-1-4 04:34 發表

啱啱搽膏甩左半粒!
咁正常睇要過一星期去冷凍多次安全d

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-4 17:54 發表

等花下面既皮生上去, 然後粒野就會甩架啦.
用左幾多$?
診金加藥$520,冷凍$800,佢話真係再凍會平D,我睇舊POST直情話只需要比趁金,唔知依家重有無咁平。

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-1-4 19:06 發表
咁正常睇要過一星期去冷凍多次安全d
知道師兄,耐心等夠一周情況如何先。DR HO就話應該好法甩晒,跟住三周後去覆診。

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-1-4 19:20 發表

知道師兄,耐心等夠一周情況如何先。DR HO就話應該好法甩晒,跟住三周後去覆診。
3星期咁耐? 可能師兄你得一粒, 我果時一星期就要返去.

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-1-4 19:20 發表

跟住要觀察一年架師兄. 佢都話呢粒係椰菜花?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-4 20:43 發表

跟住要觀察一年架師兄. 佢都話呢粒係椰菜花?
對,做了花花公子

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-1-4 21:24 發表

對,做了花花公子
師兄你咁樣中蕉真係好怨枉.

引用:
原帖由 hahayam 於 2011-1-3 18:09 發表
請求可否賜教Dr. Ho的聯絡方法呢!
因為這幾天包皮不知什麼原因傷了!現在還很痛!又不知何處可醫!所以求救於此!希望可以幫忙!
hahayam3@yahoo.com.hk
因乜野事傷左?

又一上來攞答案, 一走無回頭既實例.

問定先,有無師兄知道DR HO凍第二次收幾多錢?唔該

Candy, 近況如何?

Candy,近況如何,身體好嗎?

Candy, 因妳和我太太的情況相似,我都想知妳近況如何?想請問妳的hpv 轉回陰性嗎?婦科醫生有沒有叫妳陰道鏡檢查?我太太婦科檢查正常,但HPV 仍未轉陰性,心理時常有很大壓力。只有一個婦科醫生的判斷,妳相信嗎?

引用:
原帖由 garamon 於 2011-1-6 10:43 發表
Candy, 因妳和我太太的情況相似,我都想知妳近況如何?想請問妳的hpv 轉回陰性嗎?婦科醫生有沒有叫妳陰道鏡檢查?我太太婦科檢查正常,但HPV 仍未轉陰性,心理時常有很大壓力。只有一個婦科醫生的判斷,妳相信嗎?
發夢啦,hpv dr.ho都講過,係同自己既dna洗左牌,又點會有得轉返做陰性,應該咁講如果你係排斥到既,你應該唔會check到有個隻hpv no.係到囉原先,所以有左就係有左,冇得講, 我連續幾次都係check左 ASCUS,所以我都係KEEP住半年後再CHECK,

不過如果出年都係咁我會出年10月到叫個婦科醫生入院幫我做陰道內鏡,如有需要就做LEEP, 其實唔理佢心理壓力都冇乜野既,係等REPORT個下驚D囉,不過唔有都有左,有乜野可以做呢,就係KEEP好自己身體囉。

如果你唔信個個醫生咪睇多個囉,不過有時你聽得多,第2個又唔同意見,你咪仲心煩

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-1-7 12:12 發表

發夢啦,hpv dr.ho都講過,係同自己既dna洗左牌,又點會有得轉返做陰性,應該咁講如果你係排斥到既,你應該唔會check到有個隻hpv no.係到囉原先,所以有左就係有左,冇得講, 我連續幾次都係check左 ASCUS,所以我都係KEE ...
Candy, 如婦科檢查是正常,需不需要再做陰道鏡檢查?可否問問妳的醫生?或是妳的婦科醫生叫妳這樣做?

唉...好番後1個月第一次舊位發番

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-1-7 12:12 發表

發夢啦,hpv dr.ho都講過,係同自己既dna洗左牌,又點會有得轉返做陰性,應該咁講如果你係排斥到既,你應該唔會check到有個隻hpv no.係到囉原先,所以有左就係有左,冇得講, 我連續幾次都係check左 ASCUS,所以我都係KEE ...
Candy姐, 我想問問男仔如果冇生過明顯既粒粒, 而家都已經差唔多5個月了, 冇出現粒粒我洗唔洗去checkcheck有冇hpv?
男仔可唔可以好似你地咁樣check架?

引用:
原帖由 hime123 於 2011-1-8 00:10 發表
唉...好番後1個月第一次舊位發番
師兄你又是去DRHO嗎?知唔知第二次凍幾錢?

引用:
原帖由 紫崇 於 2011-1-8 07:17 發表

Candy姐, 我想問問男仔如果冇生過明顯既粒粒, 而家都已經差唔多5個月了, 冇出現粒粒我洗唔洗去checkcheck有冇hpv?
男仔可唔可以好似你地咁樣check架?
男人無得CHECK卦?

各位好, 我又返發, 每2-3 個月就返發, 不過可以安尉的是原本2 達, 依傢只喺1達喺吟返發, 再返發要唔要用3M 好?  有冇咩意見各位?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。