推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 14:50 發表

凍完通常幾日就甩晒, 但會好腫, 我果時腫左成2個月(少有既CASE). 尿道口, 師兄你真係唔好拖啦, 星期二開D去睇醫生睇下點搞.

可能揼骨時D床單, 衣服唔乾淨.
唉,我估有可能係之前有意外,訓左一個月醫院,痛到無理衛生要坐廁,和用尿兜(有D好似無消毒乾淨)。
都唔知點面對女友

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-26 15:42 發表

唉,我估有可能係之前有意外,訓左一個月醫院,痛到無理衛生要坐廁,和用尿兜(有D好似無消毒乾淨)。
都唔知點面對女友
醫院應該成日消毒先至係喎.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 16:08 發表

醫院應該成日消毒先至係喎.
無呀,見過唔少壺有漬。而且個廁所一日最多消毒一次。
唉,個病唔會要命,講真我又唔係好擔心。反而係我唔想無左個女朋友。

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-26 16:27 發表

無呀,見過唔少壺有漬。而且個廁所一日最多消毒一次。
唉,個病唔會要命,講真我又唔係好擔心。反而係我唔想無左個女朋友。
如果你唔係去玩中蕉, 你可以坦白同佢講的, 相信佢會體諒.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 18:36 發表

唔係出去玩都未必有勇氣講..因為女友會有懷疑...就好似我咁

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-26 18:57 發表

唔係出去玩都未必有勇氣講..因為女友會有懷疑...就好似我咁
如果感情裡面有不信任存在, 佢都唔算十分愛你啫.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 19:19 發表

如果感情裡面有不信任存在, 佢都唔算十分愛你啫.
就算佢信你,都可能會接受唔到而分手

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 18:36 發表

因為我有案底呀,佢原諒過我已經萬幸。我要拿拿聲搞掂,希望唔好腫咁奈。佢摧我飛去見佢,唔可以被睇到!

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-26 21:26 發表

因為我有案底呀,佢原諒過我已經萬幸。我要拿拿聲搞掂,希望唔好腫咁奈。佢摧我飛去見佢,唔可以被睇到!
我自己腫左兩個月, 我右邊包皮生花, 唔反起唔覺得有乜特別, 一反開, 右邊既大細係左邊既3倍. 連自己都嚇親.
講真, 就算消左腫都要KEEP住觀察, 如果一定要做愛, 當然有得避就好啦, 一定要帶套.

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-17 12:33 發表

疣病毒、包疹病毒是會潛伏在皮膚層,有的八個月後才發出黎。
疣病毒最長係有八個月潛伏期, 不過正常皰中招一般1個星期就會病發

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-12-27 01:22 發表

疣病毒最長係有八個月潛伏期, 不過正常皰中招一般1個星期就會病發
熊貓師兄, 最近點啊, 穩定左D未啊?

花最長係有八個月潛伏期, 但多數1-3個月就發架啦.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 23:03 發表

我自己腫左兩個月, 我右邊包皮生花, 唔反起唔覺得有乜特別, 一反開, 右邊既大細係左邊既3倍. 連自己都嚇親.
講真, 就算消左腫都要KEEP住觀察, 如果一定要做愛, 當然有得避就好啦, 一定要帶套.
\

我已叫左佢唔好食藥,等我帶套。我傷口都唔算易腫果隻,希望,希望唔好腫感耐。
頂, 係尿道口腫,都唔知會變成點嘅樣,驚驚。

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-27 03:15 發表
\

我已叫左佢唔好食藥,等我帶套。我傷口都唔算易腫果隻,希望,希望唔好腫感耐。
頂, 係尿道口腫,都唔知會變成點嘅樣,驚驚。
做過先知. 同埋做完冷凍, 傷口都幾易發炎, 小心小心.
我就係系帶發炎, 可能太多尿積住, 不過食左消炎藥就無事.

各位師兄 ,我8月15到而家都3個半月了, 而家冇花冇包冇衣原冇淋冇aids冇梅, 剩係龜頭炎紅, 而家打飛機一扯就甩皮甩到好勁, =3= 仲衰過性病, 叻外之前驗尿有大腸桿菌之後醫好在, 最近岩岩驗精, dr.ho話我有金黃葡萄球菌, 但佢話可能係我打飛機整sample果陣唔小心d精high到龜頭先再整落樽, 叫我當冇事發生先,咁我係唔係應該咁做? 但係我仲有成日尿急急, 肛門不適 , 最重要係甩皮果度丫~ 真係一甩就好恐怖~

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-12-27 21:31 發表
各位師兄 ,我8月15到而家都3個半月了, 而家冇花冇包冇衣原冇淋冇aids冇梅, 剩係龜頭炎紅, 而家打飛機一扯就甩皮甩到好勁, =3= 仲衰過性病, 叻外之前驗尿有大腸桿菌之後醫好在, 最近岩岩驗精, dr.ho話我有金黃葡萄球 ...
師兄, 你甩皮情況仲係一D改善都無?

聽日打去約,希望盡快有得做。唔知做完冷凍尿道口會唔會行路好痛被人知道。

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-27 21:48 發表
聽日打去約,希望盡快有得做。唔知做完冷凍尿道口會唔會行路好痛被人知道。
你聽日約, 放工睇, 即做架啦. 佢果支冷凍槍隨時READY.

我果時做完, 醫生叫我係出邊抖陣, 無咁痛先好走.
順帶一問師兄, 你生係尿道口, 小便有無疾住疾住?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-27 21:55 發表

你聽日約, 放工睇, 即做架啦. 佢果支冷凍槍隨時READY.

無窒,會窒嘅咩?

大鑊,dr ho 3號先返,其他醫生唔知好唔好或貴。

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-28 11:09 發表
大鑊,dr ho 3號先返,其他醫生唔知好唔好或貴。
你等唔等?其實都係人夾人.

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-28 01:38 發表

無窒,會窒嘅咩?
話晒有粒野係度喎.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-27 13:55 發表

係會有d既, 因為收縮左個尿道口, 同埋剛冷凍完去小便會痛d

啱啱打番去機構度聽REPORT, 無乙肝, 但亦都無抗體. 叫我最好去打針.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-12-28 19:54 發表

係會有d既, 因為收縮左個尿道口, 同埋剛冷凍完去小便會痛d
最慘就係尿道口同埋肛門.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-27 21:34 發表

師兄, 你甩皮情況仲係一D改善都無?
係丫, 一d改善都冇~

係呢 咁多位ching, 請問係唔係3個月篤手指已經可信架啦? 我指aids 我3個月沒事 有冇需要6個月再戰?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。