推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-12-29 22:54 發表

係丫, 一d改善都冇~

係呢 咁多位ching, 請問係唔係3個月篤手指已經可信架啦? 我指aids 我3個月沒事 有冇需要6個月再戰?
再驗下啦, 又唔洗錢, 佢地又歡迎你上去驗既.
你上去驗=你有意識同有責任, 亦都係佢地成立既宗旨.

但3個月無事, 即係100%無事, 你去多次其實都係比你自己精神上CONFIRM自己無事, 你肉體係無事.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-30 14:48 發表

再驗下啦, 又唔洗錢, 佢地又歡迎你上去驗既.
你上去驗=你有意識同有責任, 亦都係佢地成立既宗旨.
我只驗過一次,都年多前,豈不是現在再要驗多次, 愈想愈怕

引用:
原帖由 kksick 於 2010-12-30 17:37 發表

我只驗過一次,都年多前,豈不是現在再要驗多次, 愈想愈怕
驗過之後有無再玩過? 有的話, 最好驗驗.
香港好多地方都唔使錢驗的.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-30 17:46 發表

驗過之後有無再玩過? 有的話, 最好驗驗.
香港好多地方都唔使錢驗的.
唉,其實我只是冲涼及打飛機(條女是脫光的)也中, 這是我人生的最大教訓

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-12-29 22:54 發表

係丫, 一d改善都冇~

係呢 咁多位ching, 請問係唔係3個月篤手指已經可信架啦? 我指aids 我3個月沒事 有冇需要6個月再戰?
如你不是性病,還是快看祕尿科的好

引用:
原帖由 kksick 於 2010-12-31 13:23 發表

唉,其實我只是冲涼及打飛機(條女是脫光的)也中, 這是我人生的最大教訓
KKSICK 兄,
你中的是什麼???

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-31 14:20 發表

KKSICK 兄,
你中的是什麼???
非淋,起初是驗不到(尿常規正常)醫生說如尿首炎,白紅球會很高,但我只有數個,最後驗DNA才知道

引用:
原帖由 kksick 於 2010-12-31 15:50 發表

非淋,起初是驗不到(尿常規正常)醫生說如尿首炎,白紅球會很高,但我只有數個,最後驗DNA才知道
好番未??????????

引用:
原帖由 kksick 於 2010-12-31 15:50 發表

What kinds of symptoms you have? I thought it can be detected by the urine testing.

泌尿科我而家排左政府, 而家都係睇dr. ho 幫我清埋d菌先~ =0= 希望快d好番啦~
係呢 我要幾多個月冇粒粒先唔洗驚架?

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-1 22:24 發表
問你們啊,,
怎麼知道自己染了衣源體,,
另外,如果染了HPV,之後去了做電灼,,
需要擦藥嗎!?
衣原體= 驗尿
電灼一定要查藥, 因為會有傷口, 查藥係預防擴散去其他位置~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-31 17:15 發表

What kinds of symptoms you have? I thought it can be detected by the urine testing.
起初疴尿小小痛,後來不痛但陰徑及代代好像被針吉,驗尿常規後菌,DNA才驗到非淋

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-31 16:01 發表

好番未??????????
再驗已沒有菌但久不久也有微痛, 唉, Aids是不是90天驗了negative就是negative
不需再驗吧!!!!

DEAR BROTHERCAN YOU PASS DR HO ADRESS FOR ME PLEASE
hahayam3@yahoo.com.hk

可以給我Dr Ho地址嗎 真的希望可以找到一個好醫生

引用:
原帖由 kksick 於 2011-1-3 10:40 發表

再驗已沒有菌但久不久也有微痛, 唉, Aids是不是90天驗了negative就是negative
不需再驗吧!!!!
放心啦,aids 基本上90日好準確

今日去DR HO度做冷凍尿道口,比想像中無咁痛。不過啱啱屙尿又痛,今日真係水都唔想飲了。

佢話我得一粒而且生得好出所以無咁難搞,話應該一周內自動甩而且唔會點腫。佢話通常是生在包皮而且唔止一粒就會腫。

比左消炎藥我食,重有抗生素藥膏,今晚無咁痛先搽了。

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-1-3 15:22 發表
今日去DR HO度做冷凍尿道口,比想像中無咁痛。不過啱啱屙尿又痛,今日真係水都唔想飲了。

佢話我得一粒而且生得好出所以無咁難搞,話應該一周內自動甩而且唔會點腫。佢話通常是生在包皮而且唔止一粒就 ...
最煩係番發既問題~~~

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-1-3 16:50 發表

最煩係番發既問題~~~
現在掂落粒花無咩感覺,應該係凍死左的關係。
但係鍊下細佬有D痛,可能係D凍氣灼傷尿道
尿急都唔想去,慘慘慘。

請求可否賜教Dr. Ho的聯絡方法呢!
因為這幾天包皮不知什麼原因傷了!現在還很痛!又不知何處可醫!所以求救於此!希望可以幫忙!

stanleysex兄
你還好嗎?
好耐無見喇

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-3 18:14 發表
問你們啊,,
你們的雞雞或尿道口會感到癢癢的嗎!?
我已經有一段時間了 >.<
去檢驗他說沒事,
你們有試過這樣嗎!?
似發炎~~~~

引用:
原帖由 minghin 於 2011-1-3 21:15 發表
stanleysex兄
你還好嗎?
好耐無見喇
minghin 兄~~~你好,最近好嗎???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。