推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-5-16 10:13 發表
I am 17 now ... Turning to 18 this October .... I was childish ... I went to massage about 1 month ago .... And now, my dick head 's skin is kind of weird ... But no feeling at all ... I am so worry a ...
Where you go to massage ?  Japan ?

pm dr.ho 係邊度睇架??

引用:
原帖由 minghin 於 2011-5-16 14:18 發表

好開心見你無事啦~~~   
咁你自己又點呀老友, 無再翻發了係咪? 咁而家變左到幾個月?

Hong kong ... Please tell me how does wart looks like .... :,(

''''''''''''

空窗期好難頂吖3個月'///////////////

各位兄弟,
我都赖左野, 好抑郁,可否也pm Dr Ho及Dr Au 的资料给我。
非常感激。

本來想做CD-Rom算, 今日先至係第32天, 仲有好多日要等, 唔知仲有d乜未發出o黎 , 上來睇得多仲驚…不過互助分享下

等精及尿報告等o左一個星期, 今日睇o左, 無衣原, 不過中o左大腸桿菌, 幸好不是O-157等那類勁菌…
由輸精管脹痛, 到睪丸痛, 發唔到力, 唔知點解喉嚨痛…

依家日日後悔, 希望無其它病, 怪o個日熱熱o地, 上一樓一, 口交(初時無套後有套)… 各位, 睇樣真係睇佢唔出...

引用:
原帖由 紫崇 於 2011-1-20 07:56 發表
我就終於叫做醫好左大腸桿菌jj炎啦,
黎緊就到政府睇番泌尿科
希望dr.Ho隻抗生素我無問題, 因為我之前食過幾種抗生素醫過其他病.
想問紫崇兄, 你上次食了幾多天藥才醫好大腸桿菌? 病情會否擴散?
我的痛是走位的…Dr.話有d要一個月先好.

我都係等緊曰子!!真係好巴!!
我完全明你既感受,我都係好怕同後悔!
我今曰先係第28 日!真係好怕中a士,
其它都無咁怕吖,起馬有得e!!

三個月前尿道口出花,在Dr Ho冷凍搞掂,唔係好痛又放心。啱啱尿道口的花翻發,但我在內地,而依度好似用激光的。有無師兄試過激光?

回復 12706# 的帖子

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-17 22:24 發表
我都係等緊曰子!!真係好巴!!
我完全明你既感受,我都係好怕同後悔!
我今曰先係第28 日!真係好怕中a士,
其它都無咁怕吖,起馬有得e!!
心想轉工, 擔心呢邊辭職, 那邊簽約後, 過唔到體檢, 係咪自找麻煩!

年輕人, 好好記低、寫低今次經歷, 戒甩心癮, 作為警剔!
我自己一次話唔去, 之後唔開心, 又上去, 咁衰o左.
生日快樂!

回復 10559# 的帖子

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-26 11:13 發表
政府應該加強d個性病資識宣存落去而家d後生仔既教學到,等佢地有基本資識,,唔好細細個就咁濫,咁樣一代傳一代既做法先會有效。
我而家成日都睇到阿 ...
雜誌、廣告所標榜的邪風, 長腿、低胸、熱褲、短裙, 近來夏天, 我到MK見到呢d, 我都擰開面;
所有鹹片丟晒(在香港這個避談性的失敗教育裡, 過往我以為係認識性既途徑), 太多誘惑, 見到暴露都要重新定義, 不可與性連繫, 因為會上癮, 心郁郁!!  心思、意念、眼光要改變…

o係度先知道"性"既真實面, 有d野係唔可以買, 專一係唔戇居, 係有原因…
呢一課來得遲, 中招及到呢版先知…
打jj都可中, hpv原來可由男傳女, 女可生cancer, 而我... 希望無其他...
真係好多人唔知, 香港唔令人會死既病, 政府都唔造多d宣傳教育... 好在有這一版, 多謝Candy, Stanleysex, 各位...

真係唔值得為短暫快樂… 賠上健康及金錢, 始終家人親人陪我地走人生漫漫長路, 呢d先長久…
人生有許多事更值得去做...

相關搜索目錄: 雜誌 廣告

引用:
原帖由 keith033 於 2011-5-18 19:39 發表

心想轉工, 擔心呢邊辭職, 那邊簽約後, 過唔到體檢, 係咪自找麻煩!

年輕人, 好好記低、寫低今次經歷, 戒甩心癮, 作為警剔!
我自己一次話唔去, 之後唔開心, 又上去, 咁衰o左.
生日快樂!
你之前乃個一次野加加喇??????

多謝你吖~我尼世都會緊記尼幾個月既野,作為以後對自己同以後對朋友及同事旣警剔~
仲有1.5個鍾生曰喇~
我今年最想要既禮物係自己先千其吾好中A士,同尼區出事同未出事嘅兄弟.姊妺係心靈 上
同生理上快D康復~~同埋緊記千其吾好再再再再再再去风月場所~~~~~

引用:
原帖由 keith033 於 2011-5-18 19:46 發表

雜誌、廣告所標榜的邪風, 長腿、低胸、熱褲、短裙, 近來夏天, 我到MK見到呢d, 我都擰開面;
所有鹹片丟晒(在香港這個避談性的失敗教育裡, 過往我以為係認識性既途徑), 太多誘惑, 見到暴露都要重新定義, 不可與性 ...
Keith, 我同意你講法, 相信係呢版既兄弟姊妹都係中左招先搵到嚟呢版, 先知自已對呢啲病真係好無知, 套只可以減少中招, 不過套保護唔到妳其他周圍地方, 皮膚磨擦都會傳染, 真係問你死未......

12点生日LA~祝自己生日快樂!身體健康同無a士是今年自已最大大大的願望~~
另外祝各位兄弟姊妺妺快啲好番~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-18 16:12 發表
12点生日LA~祝自己生日快樂!身體健康同無a士是今年自已最大大大的願望~~
另外祝各位兄弟姊妺妺快啲好番~~~~~~~~~~~
生日快樂!! 努力啊!!

引用:
原帖由 keith033 於 2011-5-18 11:46 發表

所有鹹片丟晒(在香港這個避談性的失敗教育裡, 過往我以為係認識性既途徑), 太多誘惑, 見到暴露都要重新定義, 不可與性 ...
係呀, 你地年青重好d, 我上左30歲後先有, 而且黑到破紀錄一野5年, 5年黎見到一個個兄弟失蹤後自己好多既都係, 個種feeling真係.................., 而且用既藥費.................,  到而家先過左一年暫時無事, 所以你地幸福好多, 我咁既年紀生好定唔生好???? 所以你地都可以從另一角度去睇, 早d知道原來咁樣都係錯既, 好好努力做人, 日後更愛自己老婆同前途, 可能會更好既將來呢!!!!!

今日周身痛...又出左紅....打左去社會衛生署問.......
我咁既情況......可能中左梅毒...........................
鳴~~~~好唔開心.......一陣去check下..............

唉~~~~去左驗血.....要3個星期先知..............

不如去私家度撿吖 dr . ho~500$有A士同梅~~~
我果時3日知結果5.6.日~我如如果吾係
星期5去.可能仲快啲知結果~~

好驚中A士中~~
生日都不太快樂

唉,唔开心到训唔到。3点几就醒左。
第八日咋,医生话发现2粒疑似,本来揸左药水,医生叫我1-2个星期后再睇,医生话到时有粒粒即唔疣,如果无左即是疣。但今日第四日,揸药水地方脱焦有伤口。加上睇到龟头冠状带有一点点既野, 又好怕中左疱疹, 决定提早睇医生。
呢几日成日疑神疑鬼,成日觉得中左绝症。
其实讲都可能无人信, 我第一次就中左。
有无brother可以介绍个好既医生比我呀!同埋比意见我呀。

師兄你對上一次幾時滾吖??

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-5-18 02:34 發表
三個月前尿道口出花,在Dr Ho冷凍搞掂,唔係好痛又放心。啱啱尿道口的花翻發,但我在內地,而依度好似用激光的。有無師兄試過激光?
禍不單行,本來尿道口一粒,今次翻發兩粒,系帶又一粒好細,另外見到一D唔知係咪,聽日去檢查,唉。

近期飲酒夜瞓出事。

師兄咁你今次會係大6定dr ho 度搞吖??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。