推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bigcanon 於 2011-5-20 12:16 發表

禍不單行,本來尿道口一粒,今次翻發兩粒,系帶又一粒好細,另外見到一D唔知係咪,聽日去檢查,唉。

近期飲酒夜瞓出事。
師兄, 見你出事時上過來, 做完冷凍, 無番來, 以為你好番. 如果翻發就快D睇醫生凍甩佢啦.

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-5-16 01:38 發表
我成10個月了, 有D  巴打都知我咩事, 今次連DR.HO 都大聲話我:  我覺得你唔好再去諗有冇花了,,,,,,   我係唔係可以當冇事先?
師兄, 講真, 你無事成日去睇, 一來精神緊張, 二來真係幾大支出.

回復 12711# 的帖子

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-18 22:58 發表

Keith, 我同意你講法, 相信係呢版既兄弟姊妹都係中左招先搵到嚟呢版, 先知自已對呢啲病真係好無知, 套只可以減少中招, 不過套保護唔到妳其他周圍地方, 皮膚磨擦都會傳染, 真係問你死未......h:" />
依家先明白, 個d女次次都主動女上男下, 佢識得就力, 唔會掂到對方d毛, 一話轉男上女下, 一撞咪….唉

我都有疱, 不過係一出世就有o個d, 個咀唇一年四季都唔可乾, 食完要抹咀, 唔係就發, 關鍵在於紅但未起水泡之前塗Aciclovir, 阻止蔓延, 唔係到穿水泡就好痛. 加油, 你的情況, 我可理解.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-5-20 23:12 發表

師兄, 講真, 你無事成日去睇, 一來精神緊張, 二來真係幾大支出.
yes~`精神緊張比支出支出$$$更得人 驚~~~~
我明你的feel我依加都怕緊A士~~
放鬆吧!!!你未事的
但不過我就.....................哎

回復 12710# 的帖子

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-18 22:45 發表

多謝你吖~我尼世都會緊記尼幾個月既野,作為以後對自己同以後對朋友及同事旣警剔~
仲有1.5個鍾生曰喇~
我今年最想要既禮物係自己先千其吾好中A士,同尼區出事同未出 ...
N年前係柴灣驗血, 驚一輪, 無事, 又同自己講都係唔好再去….
之後年中梗有一兩次, 心癮+無好好節制誘惑, 次次都話想上去按摩下咁….
加上近兩年d日本片好誇張, 攪到衛生安全意識低晒…

唔係唔俾信心你呀, 年輕人, 日子漫長, 三個月後真係要做個好漢...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-5-19 02:11 發表
係呀, 你地年青重好d, 我上左30歲後先有, 而且黑到破紀錄一野5年, 5年黎見到一個個兄弟失蹤後自己好多既都係, 個種feeling真係.................., 而且用既藥費.................,  到而家先過左一年暫時無事, 所以你地幸福好多, 我咁既年紀生好定唔生好???? 所以你地都可以從另一角度去睇, 早d知道原來咁樣都係錯既, 好好努力做人, 日後更愛自己老婆同前途, 可能會更好既將來呢!!!!!
Stanley兄, 真係唔好灰心, 一定有明天, 你知道嗎, 你們提供了寶貴資料, 打關健字好容易便找到這一版… 幫了許多人.
市民反而較接受, 街上會見到Gay, Les, 我地呢d好似唔見得光, 一聽到就驚, 無人可以分擔 … 有你們, 大家先敢放膽問, 放膽說…
你地係鬥士, 加油.

哗~~尼種感真係吾知点形容好~~我衣加每时每只係諗住中梗,同中左去自殺~~
我係痴到自己手有小小後很,就會諗係係吾病精~~
我feel到自己可能就尼會痴線~~
衣加先過左1個月,仲有2個月苦苦的等待

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-21 00:02 發表

yes~`精神緊張比支出支出$$$更得人 驚~~~~
我明你的feel我依加都怕緊A士~~
放鬆吧!!!你未事的
但不過我就.....................哎
我頭3個月時, 日日驚得唔識用文字來形容, 夠3個月去唔洗錢既地方CHECK, 又比人問到口啞啞.
你而家既心情我好明白, 我自己都經歷過, 果時情願自己無左份身家都想自己無事. A唔係咁易中的, 花反而易中, 我次次帶套做都中招. 我已經無再去玩了, 來緊又想預約去做blood test, 攞份report打肝炎針, 上次不記名驗, 話我無抗體, 但因為唔記名, 係report都係比自己得個知字, 今次會拎埋去醫務所打番針.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-5-21 00:29 發表

我頭3個月時, 日日驚得唔識用文字來形容, 夠3個月去唔洗錢既地方CHECK, 又比人問到口啞啞.
你而家既心情我好明白, 我自己都經歷過, 果時情願自己無左份身家都想自己無事. A唔係咁易中的, 花反而易中, 我次次帶套 ...
成伱貴言LA師兄!!
師兄你花係滾後度幾時出 加??

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-21 00:36 發表

成伱貴言LA師兄!!
師兄你花係滾後度幾時出 加??
我之前一路都有去玩, 都唔知邊個比我了, 潛伏期又長(最長8個月), 但出果時我以為係念珠菌, 無理, 有日心血來潮去睇專科, 領野.

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-21 00:25 發表
哗~~尼種感真係吾知点形容好~~我衣加每时每只係諗住中梗,同中左去自殺~~
我係痴到自己手有小小後很,就會諗係係吾病精~~
我feel到自己可能就尼會痴線~~
衣加先過左1個月,仲有2個月苦苦的等待
其實你夠一個月, 可以去做過blood test, 因為而家既技術, 其實過左4星期, 準確度都過8成. 紅十字會果D testing, 個空槍期仲少過4星期. 到3個月, 無事就無事了.

我早幾日去左油麻地做測試......個日先至空槍期2個星期.....有無ching知道....如果中招....佢地係味會主動打比你?

會~早排我去聯合果啲檢尿,佢地話3week有結果,如果有事既就會1week內通知~~
血同尿佢都話一樣~~

我25號去油麻地攞血同尿報告

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-21 12:37 發表
我早幾日星期四去左................向個度有個ching同我講....佢有用套都尿道炎......................

今日係空窗期既1個月零1日~~好巴!!!
大家加油~~~~~~~~~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-21 12:37 發表
有無事都有份報告拎嗎?

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-21 12:32 發表
會~早排我去聯合果啲檢尿,佢地話3week有結果,如果有事既就會1week內通知~~
血同尿佢都話一樣~~
仲耐過aids concern, 快速測試啊人地, 尿都係10個工作天.

大家有無試過係空窗期度形住自已條頸好似腫左林巴咁吖~~
我衣加成日都係咁摸同禁條頸~~~
就尼有精神病LA!!!!救命吖

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-5-20 23:09 發表

師兄, 見你出事時上過來, 做完冷凍, 無番來, 以為你好番. 如果翻發就快D睇醫生凍甩佢啦.
做完幾個月都無翻發,可能本身身體好,但最近壓力大,食瞓都唔好就賴野了。

做左電灼,做前打麻醉針,打果時都唔係好痛,做時就無感覺,上次做冷凍痛好多!不過效果就唔知邊個好,反正都係要靠自身抵抗力了。
各位兄弟,一定要保持身體健康,一放鬆花又來,重可能出多左!

有無ching知道邊度有得做核酸驗證..........而家先空槍期19日....我等唔到咁耐.............

Me  too  今日係1個月零2曰!!!
感覺日子好漫長!!!
酸驗證係點加???

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-22 18:16 發表
感覺日子好漫長!!!
酸驗證係點加???
1個月零2日, 放心啦,我地有信心你唔會有aids個d,因為真係咁耐啦上黎呢到都冇聽過有人話中過。好多時都係自已嚇自己,成日覺得自已呢到有問題個到有問題, 我地個個都經歷過。加油! 一定會過既呢個咁唔開心既日子!

引用:
原帖由 keith033 於 2011-5-18 19:46 發表

雜誌、廣告所標榜的邪風, 長腿、低胸、熱褲、短裙, 近來夏天, 我到MK見到呢d, 我都擰開面;
所有鹹片丟晒(在香港這個避談性的失敗教育裡, 過往我以為係認識性既途徑), 太多誘惑, 見到暴露都要重新定義, 不可與性 ...
我緊唔想你多謝我啦,哈,如果你唔多謝我,即係我唔會係呢版出現。
而家搞好左淋病,但仲有HPV跟住我,對女人來講HPV好大影響,我KEEP住CHECK到有問題架。不過睇開D囉自己。

我開始新既生活啦,多謝我先生對我既原諒同包容。大家要加油!

相關搜索目錄: 雜誌 廣告

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-22 18:16 發表
感覺日子好漫長!!!
酸驗證係點加???
我上綱睇~~~好似話唔洗90日就check到有無a仔......紅十字會都係用核酸check d血~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。