推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

唉~~~~~日日都無心機.....同老闆講唔做.....佢又唔放人...............
今日先空槍期22日...................

Freeddomx2345兄!!我完全明白你既感受吖!!
我都係1個月零幾日!!好0驚真係!!!
果一種無助既感覺,我諗只會係尼度既師兄先會真正明白!!
係吖!你有無成曰覺得身體好似好吾舒服,形住形住係病徵咁吖???

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-25 17:46 發表
Freeddomx2345兄!!我完全明白你既感受吖!!
我都係1個月零幾日!!好0驚真係!!!
果一種無助既感覺,我諗只會係尼度既師兄先會真正明白!!
係吖!你有無成曰覺得身體好似好吾舒服,形住形住係病 ...
我而家隻手出左血紅點....好細粒.....不過今日睇好似多左.......我一陣去睇醫生............
重有手腳都好麻痺.......

師兄你快啲睇dr 先吖!!
一陣反尼再吹過!!
Good  lucky

真係好大獲......我咩都無講....醫生同我睇下d紅點....就同我講....我免疫系統可能出左問題.............
我好驚ar~~~~~~~~~~~~~~

吾係咁擔心住!!!!
Dr仲有無講咩吖???

放心la...如果條女有aids,你冇用套,都只有1-5%到中
就算真係有,我相信5-10年內,一定有得醫!
重有,有aids 都可以活到正常人咁長命!!

thx~~師兄安慰~~
不過我到係好怕中A士!!
中左真係吾知点好

活好每一天:)
唔好叫我Ching 得唔得,,,

ok  thx~~

有無介紹~~除左dr ho.....仲有無邊個醫生介紹....因為今日打去...dr ho放假星期一先返~~~~
我就聽日放假~~~先有時間去睇~~~

有問題想問呀各位C HING,岩岩睇到你地既POST,
我上兩個禮拜出去玩完..之後今個星期一發現...
自己陰莖接接近底部好似生左一粒暗倉咁大既野..
佢真係一粒暗倉?佢好似人地熟左既暗倉咁..紅紅地..
定係佢係疣?
麻煩解答丫..有D擔心...

引用:
原帖由 tommyboy1234 於 2011-5-26 23:56 發表
有問題想問呀各位C HING,岩岩睇到你地既POST,
我上兩個禮拜出去玩完..之後今個星期一發現...
自己陰莖接接近底部好似生左一粒暗倉咁大既野..
佢真係一粒暗倉?佢好似人地熟左既暗倉咁..紅紅地..
定係佢係疣?
麻煩 ...
有無很加.有無痛加??

哎~~仲有2個月惡夢先醒~~~無耐中~~~~

今日用手機聽收音機.原來佢地夜晚有
講秘尿科同性病既題目~~

相關搜索目錄: 手機

我今日都打左去book dr ho
佢要6月7先返............

而家d 花又發.....都唔跳等dr ho 返黎先攪定點...真係好驚

想問下大家,如果冇中其他性病,靜係中aids幾會大唔大,,, ?有冇必要去check aids ...?
最近覺得自己thin左...
可能為日本個地震... (小弟係日本讀書,地震後好野發生係我到...down左成個幾月...) 會唔會因為咁所以thin 左...
好擔心

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-27 00:12 發表

有無很加.有無痛加??
很就冇既...press佢會有少少lo

好灰.........我應該點處理好
定待dr ho返黎先.......

6月7曰先反吖 dr ho

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-5-26 19:47 發表
有無介紹~~除左dr ho.....仲有無邊個醫生介紹....因為今日打去...dr ho放假星期一先返~~~~
我就聽日放假~~~先有時間去睇~~~
可以再see多 幾 day  睇下有無變化~~
有可能真係暗倉.我都有生過,不過係
好细下~~~~
我果時4月20去玩完,5月2號就生/
果時嚇0到我死,積克零晨去左睇急怔
先知吾係…………………

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-27 16:52 發表

可以再see多 幾 day  睇下有無變化~~
有可能真係暗倉.我都有生過,不過係
好细下~~~~
我果時4月20去玩完,5月2號就生/
果時嚇0到我死,積克零晨去左睇急怔
先知吾係…………………
如果吾係既..吾理佢都應該會自己慢慢散?
真係有d驚...有用套吹同做....但係自己又諗..冇理由丫..
希望真係暗倉la~

係吖!!我果時一個禮拜度就無左!!

哎!!!!仲有個幾月先檢a士同梅人!!
好難過時間!!!!

我真係好擔心....

我係咪真係會有排醫架...............

比其它耐啲啲喇!吾計我最驚果隻!!
你吾煙吾酒既又,不過絲打你要早啲訓同做下運動咁!!
加油吖絲打!!!

相關搜索目錄: 運動

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。