推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位師兄點樣面對空窗期的壓力加???
請指教下!!thx!!!!!!

.........

有無朋友還味訓吖???/////////////////////

我訓訓下醒左
個人好大壓力,成日醒...............

冇啦啦喊左成晚...喊喊下先訓著............真係好唔開心............

至今已經成個幾月了..................
好驚醫好耐.....心理壓力真係好大..............

終於得閒上黎
醫生確定係花
即刻做埋冰凍治療
醫生只係話應該係兩年前O個次感染左...
最近三四個月先出黎
而家日日洗傷口
觀察三個月唔發就叫斷尾
但係... 我叫耐先出花
三個月後我都唔係好放心..

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-5-13 00:28 發表

兄弟你會唔會記漏或你同你女朋友等做過出事, 依度我係度6年新舊post加埋八十幾萬, 第一次見人有兩年發出黎, 而且醫生我都相信答你唔到, 跟據醫學正常都係8個月, 而且正常係會馬上出唔會等到8個月, 8個月只係保守咁解, 正常1年內唔出已經唔出, 重要等到2年既就真係唔知咩事答你唔到希望見諒.
所以我都唔相信囉
但係睇完GP再睇DERMATOLOGIST
兩個都話係花
而家做左TREATMENT了
醫生話睇三個月啦

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-28 04:12 發表
我訓訓下醒左
個人好大壓力,成日醒...............

冇啦啦喊左成晚...喊喊下先訓著............真係好唔開心............

至今已經成個幾月了..................
好驚醫好耐.....心理壓力真係好大.......... ...
放鬆~~花有得醫既又~
絲打你幾時夠三個月吖????

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-28 13:55 發表

放鬆~~花有得醫既又~
絲打你幾時夠三個月吖????
我7月10先夠...............

我好灰.........真係好唔開心

DR HO又未返.....而家都唔知點好....
BOOK左好多醫生都要6月中先有得睇

我又唔敢睇第2個
因為我估都要做冷凍
所以我想等DR HO返黎先
但佢6月7先返
會唔會真係好遲?

但第2個我又唔知睇邊個醫生....

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-28 14:21 發表

我7月10先夠...............

我好灰.........真係好唔開心

DR HO又未返.....而家都唔知點好....
BOOK左好多醫生都要6月中先有得睇

我又唔敢睇第2個
因為我估都要做冷凍
所以我想等DR HO返黎先
但佢 ...
我比你仲遲多10日有得檢~~
好快者仲有10日度~
努力吖!!!

大 鑊喇!!!今曰條頸痛痛地!!!
吾知係吾係a士病徵
我今曰係空窗期既一個月零8曰!!!
死喇!!!我好驚吖!!!!

我想問係何醫生到睇花 要幾多錢到阿...各位師兄

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-28 22:06 發表
大 鑊喇!!!今曰條頸痛痛地!!!
吾知係吾係a士病徵
我今曰係空窗期既一個月零8曰!!!
死喇!!!我好驚吖!!!!
第一次睇你預1500.之後就5-600度一次~~
師兄分享一下你既情況吖???

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-28 23:45 發表

第一次睇你預1500.之後就5-600度一次~~
師兄分享一下你既情況吖???
我岩岩都爬左好多頁啦..知道何醫生 6月7先返黎..
但我想記低佢 電話 同其他 資料阿.. 可唔可以pm我阿 唔該你

我係賽馬會果d衛生科睇左1個幾月,..完全無用..仲愈黎愈多/.唉

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 louis_888 於 2011-5-28 23:49 發表

我岩岩都爬左好多頁啦..知道何醫生 6月7先返黎..
但我想記低佢 電話 同其他 資料阿.. 可唔可以pm我阿 唔該你

我係賽馬會果d衛生科睇左1個幾月,..完全無用..仲愈黎愈多/.唉
吾seand 得加~頭20有佢 tel  加~~再睇睇~~
師兄.你幾時滾同發花加???

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-28 23:59 發表

吾seand 得加~頭20有佢 tel  加~~再睇睇~~
師兄.你幾時滾同發花加???
2月係141..玩過一次...
3月中到...上去飛機場 打jj,,,2個星期之後就出左花..
我都唔知邊樣先關事...

而家都出左4粒係尿道口..有2粒仲要幾大下...
係衛生科佢幫我搽藥...一d功用都無...
而家仲愈黎愈多..
而家19歲...失業失學..欠緊財仔一萬元...尋日仲跌左個lv 銀包...
而家人生好灰暗

大家咁上下大^^  
我4日月20號去玩,今日個多月LA!希望吾中A士 LA~~
你檢左a味吖!!
你141果次有無用dom 吖????

有阿..但我之前有試過環保吹..

我而家有左粒 一星期就發到好大..
而家好多野煩.唉

call  左 A同梅味 吖

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-29 00:27 發表
大家咁上下大^^  
我4日月20號去玩,今日個多月LA!希望吾中A士 LA~~
你檢左a味吖!!
你141果次有無用dom 吖????
我都係,我怕中A 士吖~~
花都有得医吖,A就………………………

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-29 00:42 發表

我都係,我怕中A 士吖~~
花都有得医吖,A就………………………
甘你而家d花 醫成點阿??

同埋我搵頭20頁都係女醫師..搵唔到dr ho..
唔好意思

講真果句...我而家 已經有2粒好大..仲有一粒出緊
我驚等唔到DR HO返黎...
有邊位好醫生 介紹...

日日都好大壓力......成世人都未抽過血......今個月已經抽左3次....
個人又周身痛.........又訓唔到...........

Freedomx2345!!!!做咩抽3次既??
我都勁大吖!!!!
我衣加曰曰己經當自己有左a士咁!!!
希望曰子快啲過喇!!!
我怕遲啲我要睇精神科

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-29 12:35 發表
Freedomx2345!!!!做咩抽3次既??
我都勁大吖!!!!
我衣加曰曰己經當自己有左a士咁!!!
希望曰子快啲過喇!!!
我怕遲啲我要睇精神科
我出左d疑似病徵......所以又走左去驗血.........

梅都有空窗期加!!
45曰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。