推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我今日去check,而家好驚呀

我想問下各位ching,c姐......你地會唔會好明顯摸到頸下面個粒淋巴核.........................

灰心你幾點去吖?????????????

我晚上先去
因為佢係7-10點架咋
我而家驚地震哂呀
如果中左點算好呀?
15mins就知,好大壓力呀

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-14 11:04 發表
我想問下各位ching,c姐......你地會唔會好明顯摸到頸下面個粒淋巴核.........................
C-hing - 從有HIV抗體到Aids,我相信是有一段時期,驗到HIV抗體而又不冶療才會較快地轉為Aids
有很多病也會引起淋巴漲的啊,怕便提早驗但夠90日還是要驗多一次, 你是自己嚇自己

引用:
原帖由 kksick 於 2011-6-14 11:27 發表

C-hing - 從有HIV抗體到Aids,我相信是有一段時期,驗到HIV抗體而又不冶療才會較快地轉為Aids
有很多病也會引起淋巴漲的啊,怕便提早驗但夠90日還是要驗多一次, 你是自己嚇自己
嗚~~~~今日41日.........我已經做左5次test.................

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-14 11:15 發表
我晚上先去
因為佢係7-10點架咋
我而家驚地震哂呀
如果中左點算好呀?
15mins就知,好大壓力呀
放心喇,吾會有問題,聽說還可以驗梅的

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-14 11:31 發表

嗚~~~~今日41日.........我已經做左5次test.................
那不是已說明你到現在還沒有HIV嗎??  淋巴漲是其他事引起吧,緊張,不夠訓或....

引用:
原帖由 kksick 於 2011-6-14 11:35 發表

放心喇,吾會有問題,聽說還可以驗梅的
我真係好驚自己中呀..........................

引用:
原帖由 kksick 於 2011-6-14 11:38 發表

那不是已說明你到現在還沒有HIV嗎??  淋巴漲是其他事引起吧,緊張,不夠訓或....
未過空槍期...都係好驚..............

哎!!!啱啱同成班同學仔一齊去食lunch ,
好正好開心,哎!!!我好想尼種開心既感覺一直保持落去!!
吾好因為a士而咁就失去所有野!!
心酸!!!!!!!

頭先dr ho無lala.打比我.....嚇死我.......話我都係check唔到hiv+梅毒................

而家都係book埋7月中再test...........各位兄弟姊妹....努力...............

今日去左test
鬆一口氣,頭先真係好驚
仲好多謝有個朋友陪我去

機構既人話65日已經好準的了
叫我可以唔洗再驗都ok

不過我仲有d驚驚地

放心喇!!我地尼度所有人都會無事加!
因為我地大家都知衰,吾會再去亂尼!
個天一定會比机會我地!!!最緊要我地吾好再
錯多次就ok !!!!

其實我心入面都好驚,我怕我黑仔都係果100%
入面果幾%!!平時我都係黑仔開果個尼!!!!

我之後都應該會去check多次
等自己安心d麻

希望d花快d好返啦

我要7 20 先夠期!
有排驚!!
我諗個天吾會一次就收我皮吖!!!
個人月尼月亂喇!!!

我個report 聽日出la....好驚ar

放心喇!!!無事的!!!

到今日.....淋巴都係腫左.............真係唔知點解.........

有都真係唔知點算好

Reqretboy   你吾係今日攞報告咩???

Felldomx2345  你不如試下飲下涼茶,同
介食熱野先!!!我衣加都係,吾食刺激性
既野,費事因熱氣有啲古靈精怪野發生!!!!
我地衣加返係身體有小小野都會當a士病徵!!!
例如我食得濟肚呵,又當得係!
食完熱氣野,喉龍痛又當係!!
總知衣小心啲飲食大家!!!!

相關搜索目錄: 飲食

我而家都食野食得好清........係煙介唔到..............
我而家仲食緊dr ho開比我d藥...........
早排唔知係唔係又中藥又西藥.........食到個人成日都好似病...............

我過2日都要再睇睇dr ho,想睇睇d花甩成點

好ya !!!! 一天都光sai la !!!!! Negative !!!!  大家努力ar ! 冇事ga !!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。