推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Reqretboy 公喜你吖!!!
以後吾好再亂尼喇!!!
吾知有無咁好彩尼我!!!!!

Pk  la    我條頸右邊淋巴位都腫左d!!!好似有粒野咁!

放心la, 我個套咁不幸穿左都冇事,你有套一定冇事!

不過我個dom好似鬆鬆地同dom出面 有小小血,但我除左dom檢查jj,就無!!!

我就黎好似失常..........................

http://heartvalley.blogspot.com/2011/01/20111.html
分享個網俾大家, 希望對大家有幫助, 係講關於AIDS 的.

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-15 16:34 發表 好ya !!!! 一天都光sai la !!!!! Negative !!!!  大家努力ar ! 冇事ga !!!
恭喜晒師兄~~

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-15 18:59 發表 我就黎好似失常..........................
放鬆D C HING, 心理病影響出黎既病可能仲比AIDS多, 或者真係有問題你唔好諗係唔係AIDS 住, 可能係其他問題都唔頂, 唔好咁擔心, 如果因為成日形住係AIDS 而令自己錯過D 普通病醫既時間可能仲麻煩.

仲有5曰都二個月剌!!!
做物0今曰要好地地條頸生粒野吖!!!
我都預左7月20受死加喇!!做咩吾比
我開心小小過尼3個月吖!!!!!!!!!

今日去dr ho度覆診
暫時d花都差唔多甩哂
而家係差仲有2-3粒細細粒係度
希望快d 好返啦

wat is that?

死喇!!!!!
淋巴腫左,係吾係意味我己經中左a士尼????

養左3,4年既烏龜尋晚係露台跌左落街!!
今朝屋企係樓下見到佢條c!!!
咁樣意味住咩尼又???

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-16 17:25 發表 死喇!!!!!淋巴腫左,係吾係意味我己經中左a士尼????養左3,4年既烏龜尋晚係露台跌左落街!!今朝屋企係樓下見到佢條c!!!咁樣意味住咩尼又???
咁意味佢幫你擋左一劫, 你冇事LOR, 好好安葬佢, 做返個好人, 唔好辜負佢呀.

我一定會做番個好人!!
我之前覺得去做下義工吖損下錢吖果啲好白知,
有$我吳好去玩下。有時間吳好訓下教!!!
好喇!!到自己有事喇,打去關懷a士問野,果啲
味又係義工尼囉!!下個月去 快速測試驗
A士喇,果啲味又係巿民/政府既$!!!!!
所以做人要諗返轉頭,你有事要人幫既!
點解你吾係自己可以既情況下幫人尼???

灰心中的人你睇完 do ho 的佢點講吖???

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-16 20:45 發表
灰心中的人你睇完 do ho 的佢點講吖???
冇呀,而家甩淨幾粒花囉

死得喇!!!!!
淋巴腫左同個頭興興地,好似發燒有啲!!!,
仆街喇尼次!!!!!!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-17 10:48 發表
死得喇!!!!!
淋巴腫左同個頭興興地,好似發燒有啲!!!,
仆街喇尼次!!!!!!!!
你吾好時時自己嚇自己喇,都話無事嘅,怕就去驗下囉,是免費的,順便可驗梅,為甚麽不預約呢?

緊記這次教訓,張來不要重犯,愛惜自己,努力未來

我下個月先夠3個 月吖師兄!!我怕吾準!
我以後一定吾會再去玩!!尼個教訓真係好大!!!

唉~~~~今日係第44日~~~~~~~~~

我6 20 係第2個月,有排捱

前曰同家人睇電影,咁啱見到一套新戲上,個名叫最愛!!
套野係講主題係講a士既!!
頂你!!我一路睇預告,個人一路打冷陣,咁到比我睇到d咁既野!!
真係黑仔!!!

吾知點解!!突然尼幾曰好灰!!!!
D中硬a士既心態有出左尼!!!,
請問dr ho  啲安眠藥出面有無得配???,

我身體d骨同肉.....好似好痛....................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。