推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我今曰都有尼啲感覺!!
仲有個頭興興地!!

天吖!!!我投降喇!!吾好咁玩我喇!!!
我真係想死喇!!!!

Freedomx2345 你衣加點吖????

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-18 18:34 發表
Freedomx2345 你衣加點吖????
情況都係差.......今日個口d白點好似多左.............
你有無聽過p24 antigen test..........我可能星期一去做............
我有個friend問個醫生........佢介紹我去做lee個test.....話可以去到99%準...........
話我快d了結心事..........

我個口都生左粒水泡!!!
魚血色加!!!
你淋巴點???我仲腫緊,不過好似小粒左啲!!!!
背部有啲位痛痛地!!!
哎!!我到預自己中硬加喇!!!
下個月去qe 食藥!!!
咁就一世!入!!

[quote]原帖由 後悔男 於 2011-6-18 18:55 發表
我個口都生左粒水泡!!!
魚血色加!!!
你淋巴點???我仲腫緊,不過好似小粒左啲!!!!
背部有啲位痛痛地!!!
哎!!我到預自己中硬加喇!!!
下個月去qe 食藥!!!
咁就一世!入!! [/quote
我高危仲驚過你ar~~~~~
我今日個身都有d痛.......不過無尋日咁利害.............

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-17 10:17 發表
吾知點解!!突然尼幾曰好灰!!!!
D中硬a士既心態有出左尼!!!,
請問dr ho  啲安眠藥出面有無得配???,
放鬆d啦, 我之前都同你一樣case, 而且比你更勁好多, 有埋醫唔到既病, 連醫生都唔知點攪, 所以都基本上咩都可以回答到你.
Dr ho開既唔係安眠藥, 係感冒藥, 所有感冒藥都有安眠藥既功能, 食完會眼訓, 而如果真係食安眠藥就會上隱既, 所以之前dr ho & dr tam都係開感冒藥比我既, 咁你買普通感冒藥都ok.

A仔就無咁容易, 所以唔洗咁擔心, 如果係既話本版既第一個都應該係我, 醫5年而且咩野病徵都有, 但好彩無. 所以放鬆D努力面對, 一定比我好好多既!!

可能只係口腔內的扁桃腺發炎,先至有淋巴腫,頭痛,或發燒跡象,我以前都以為係A士,之後check過係自己嚇自己,所以唔好驚,希望在明天。

希望真係咁喇!!!尋晚訓得吾好,成3點先訓得着!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-19 09:51 發表
希望真係咁喇!!!尋晚訓得吾好,成3點先訓得着!!!
我都係每晚食藥先訓到.......唉....連last一粒安眠藥都食埋.................

我天曰攞dr ho 啲安眠藥c下去睇下配吾配度!!!!!

哎!!背部有啲位仲痛痛地!!!!

由前曰開始有啲肚瀉!!!!
今日己經第二次!!!

今日條頸d淋巴好痛~~~~help~~~~~

空窗期真係好難頂吖!!!
師兄你天曰去p24 antigen test吖??????

仆街la......隻右手面出左d紅斑.............

今曰終於二個月喇!!
個頭終係興與地!!
吾知係吾係中左!!!,

尋晚到而家屙左5次................今日再去睇醫生.......希望無事.............

今曰去睇dr ho  Ar  你!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-20 12:56 發表
今曰去睇dr ho  Ar  你!!!
唔係ar....dr ho放假.....我今日去香港個面睇............

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-20 14:40 發表

唔係ar....dr ho放假.....我今日去香港個面睇............
good lukcy

Freedoms2345你睇左dr 味吖!!!!!

我衣加覺得我父母好白痴!!
佢地白痴在生左我尼件廢物!!
我讀書又吾得,出尼做野又吾掂!
咁大個人20碎一無事處!!
成曰令人擔心,吾死都無燃用!!!!

我月尾就去dr ho度覆診,希望冇事啦

其實dr ho都叫我一個月之後先去覆診,不過我太驚所以想早d去比佢睇下先

尋日去左養和睇.....我個friend個相熟醫生幫我檢查.....醫生話我唔似....佢叫我做p24抗原+hiv抗體 test.....佢話如果今次check唔到....
都有99%準確...........1%做保留...........應該聽日有結果..........希望無事........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。