推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Freedomz2345       你柯左幾次吖???
應該可能係將你身體啲污穢野排出身外者!!!
好想訓係吾係你柯得多支力,同壓力very 大,所
以訓得吾好!!!

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-11 16:27 發表

我果時都係好細粒, 但第二日已經甩皮, 但腫得好緊要. 兩個月先原先去腫. 條J右邊係左邊既雙倍咁大 但腫得好緊要. 兩個月先原先去腫. 條J右邊係左邊既雙倍咁大.h:" />

我果D, 又細粒又唔鞋手.
我又冇咩點腫喎
淨係有d 粒粒甩出黎,同埋有少少紅,好似損左咁囉
醫生有比藥高我搽.,不過我成日懶又訓左成日都唔記得搽囉...........

我而家仲係驚緊,而家岩岩2個月....我諗住都差唔多去驗多次血喇................
因為醫生話其實都已經好準架喇..............

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-12 00:54 發表
Freedomz2345       你柯左幾次吖???
應該可能係將你身體啲污穢野排出身外者!!!
好想訓係吾係你柯得多支力,同壓力very 大,所
以訓得吾好!!!
我都唔知............尋日再睇多次中醫.....飲多次藥..................

大獲la.......淋巴腫左少少..................

Freedomx2345

我問過dr  ho  la  佢話因a士淋巴種尼,係吾只一撻加,
意思係成條有超多林巴都會腫!!!
所以請放心!!一
我上次去睇dr ho 有九成都係問a士野,jj底果粒疑似花
反而無咩點問,可能係可以好番喇花,所以不太擔心!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-12 12:28 發表
Freedomx2345

我問過dr  ho  la  佢話因a士淋巴種尼,係吾只一撻加,
意思係成條有超多林巴都會腫!!!
所以請放心!!一
我上次去睇dr ho 有九成都係問a士野,jj底果粒疑似花
反而無咩點問,可能係可以好番 ...
你有無問dr ho.....通常腫幾耐.............

好耐加果d腫!!!
Dr ho  有無比啲情緒藥你食吖???
佢開左7 day  比我!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-12 13:44 發表
好耐加果d腫!!!
Dr ho  有無比啲情緒藥你食吖???
佢開左7 day  比我!!!
佢有開ar~~~仲加安眠藥~~~~~
dr ho話如果中hiv係成身都腫?

我都有安眠樂吖!不過我訓得到夜晚,所以無食!!!
留番下個月就到期果個禮拜先食!!!

主要係條頸!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-12 15:24 發表
我都有安眠樂吖!不過我訓得到夜晚,所以無食!!!
留番下個月就到期果個禮拜先食!!!

主要係條頸!!!
死la~~~~我就係條頸...................

力顶

力顶一个,赚取积分,发扬此网站

點解你地有安眠樂既~???
因為你地同醫生講訓唔到~?????????

死啦,我今日都病病地,又喉嚨痛,心口痛咁......

Freedomx ! 我食左幾日敏感藥,好反好多la !
Report 星期3出...好驚...

我條J毛囊炎後, 皮膚底層下面好似有粒核咁, 又唔痛又擠唔出.  點算好?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-13 00:48 發表
我條J毛囊炎後, 皮膚底層下面好似有粒核咁, 又唔痛又擠唔出.  點算好?
睇睇醫生好喎

我都係約定dr ho 7月頭再去睇..........

忍唔到la......今日再約dr ho睇一睇........我好驚.......而家淋巴無退過.................

隔左成個WEEK 唔敢出POST, 驚開口中, 呼~~

E+終於鬆一口氣, 俾之前個醫生誤判係花, 跟住去左DR. HO 度驗, 證實唔係花, 白白用左1350, 又留左D 印係個龜頭上, 不過算啦, 破財擋災, 同埋等我知出去玩既後果係咁大鑊, 仲係DR.HO 度驗埋尿, 無菌, E+ 等埋夠期驗梅, A(過了3個WEEK應該唔會出疱疹了, 希望都冇), 再之後等埋冇花, 就功德完滿了,以後都唔會去玩了.... 希望大步檻過.....阿彌陀佛~ 希望幾位師兄都冇事~

不過有少少龜頭炎, E+ 甩緊皮, 雖然唔係好嚴重, 但都留意緊....

同埋尋晚D毛同JER 痕到PK, 痕到醒左, DR.HO 話開隻抗敏感藥我, 希望WORK 啦~

不過喉嚨發炎仲未好返, 食左成個WEEK 藥, 希望唔好係關A 事, 今日又覺得胸骨有D 痛......希望心理問題.....

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-13 11:15 發表 忍唔到la......今日再約dr ho睇一睇........我好驚.......而家淋巴無退過.................
師兄, 我睇D 人話, 有訓練既人都未必摸得準WO, 你會唔會太緊張JAR?

引用:
原帖由 regretman 於 2011-6-13 13:48 發表

師兄, 我睇D 人話, 有訓練既人都未必摸得準WO, 你會唔會太緊張JAR?
我自己摸左好多次....都feel都腫左....................

邊個位腫

我而家驚驚地
想早d 去驗血
我6月尾其實都差唔多夠3個月架喇
但而家又好想去驗
dr ho20-27放假,如果係睇一係18去,一係就28去

咁幾時去睇好呀~????

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-13 14:01 發表
邊個位腫

我而家驚驚地
想早d 去驗血
我6月尾其實都差唔多夠3個月架喇
但而家又好想去驗
dr ho20-27放假,如果係睇一係18去,一係就28去

咁幾時去睇好呀~????
條頸粒淋巴...........我一陣約左dr ho 3:30pm睇......我而家都好驚~~~~~

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-13 14:16 發表

條頸粒淋巴...........我一陣約左dr ho 3:30pm睇......我而家都好驚~~~~~
你即日約都約到~?
死啦,dr ho20-27放假
我諗緊好唔好17去驗血
但我其實28去驗都應該好準架喇

咁17去定28去好...我驚自己如果17去check左自己月尾又驚唔準又去驗多次呀
但而家真係好辛苦,日日驚,攪到自己成日病

不如你一陣幫我問一問2個幾月去check 有幾多%準啦~~???
問埋dr ho其實易唔易中啦~~~

我約左聽日去d機構做快速測試下,知唔知準唔準架?
我因為太驚喇,所以想驗一次先.........

再咁落去,我真係會死.........我真係好驚呀...

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-13 17:55 發表
我約左聽日去d機構做快速測試下,知唔知準唔準架?
我因為太驚喇,所以想驗一次先.........

再咁落去,我真係會死.........我真係好驚呀...
頭先我再問dr ho......佢話我今日再check....如果無事都有9成準..............
不過佢話我淋巴真係有少少腫..............我而家都好驚.......雖然dr ho話唔似............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。