推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

第45日check,有幾成準架?琴日去左關愛到check,今日就咳到死?吾係咁大正古?唉,仲有個半月,好難過

我今日有結果喇,係陰性
打後一定繼續陰落去

兩個月前玩了一次之後, 過兩日開始經常尿急, 睇私家話係尿道炎, 食了3星期抗生素, 做左test話冇事, 之後過多一個月又再反發, 仲要尿道口有d紅同不適, 終於去左睇Dr. HO, 結果Dr HO話我似非淋同急性尿道炎同前列線炎, 不過佢話私家驗得唔準, 叫我驗精睇下咩菌, 血未過空窗期叫我唔好浪費錢去驗住, 真係幾有醫得. 諗住玩一次唔會出事, 點知真係玩一次就出事, 而家真係好大壓力怕有d更嚴重既病, 希望唔好中A同花, 其他病Dr.話已經兩個月係中都應該已經發晒出黎. 不過我留精做化驗既時候d精有d透明一粒粒好似西米咁既野, 好恐怖呀, 有冇人試過咁? 唉.......如果冇事真係唔會再玩, 仲有一個月, 好難捱......

師兄咩環境惹到嫁????

死la~~~~lee幾日成身都好痲痺咁................唔知做咩事~~~~~

我四肢酸痛,重有喉嚨痛,好驚
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-22 20:46 發表 死la~~~~lee幾日成身都好痲痺咁................唔知做咩事~~~~~

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-7-22 15:30 發表
兩個月前玩了一次之後, 過兩日開始經常尿急, 睇私家話係尿道炎, 食了3星期抗生素, 做左test話冇事, 之後過多一個月又再反發, 仲要尿道口有d紅同不適, 終於去左睇Dr. HO, 結果Dr HO話我似非淋同急性尿道炎同前列線炎, ...
唉,我同你個情況差唔多,玩左幾次就出事,睇醫生睇左成個月,加加埋埋貴過晒去玩d錢,仲要身心都唔好受...........
Dr. Ho只係同我驗左小便,只係話驗唔到衣原等菌,話唔係性病,可能係皮膚病之類感染。初頭好開心,食完7日抗生素佢話好返唔使食,點知無食幾日就輸精管到痛,睇多次又由頭食過抗生素,而家第5日,好左但未好晒,仲痛痛地,我諗住話食多一個星期清埋佢。

至於龜頭上尿道口的紅鍾,Dr. Ho 一直話唔嚴重,比左普通抗真菌藥膏,但又係成兩個星期無咩改善。一過鐘無食藥或
下午又會開始赤赤地.......

好鬼灰....Dr. 成日話無咩事,叫我無野可以唔返黎,但我就一直都唔好.........玩左幾次開心唔夠幾個鐘,痛苦了一個月,仲有慢長的日子。仲要唔敢同太太講........好驚比佢知.......

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-7-22 17:31 發表
師兄咩環境惹到嫁????
上左一次141, 帶套做了一次

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-7-23 01:19 發表

唉,我同你個情況差唔多,玩左幾次就出事,睇醫生睇左成個月,加加埋埋貴過晒去玩d錢,仲要身心都唔好受...........
Dr. Ho只係同我驗左小便,只係話驗唔到衣原等菌,話唔係性病,可能係皮膚病之類感染。初頭好 ...
我都係, 大大話話已經睇左成5千蚊醫生, 不過Dr. Ho話未知咩菌, 叫我忍多一星期出左report先開藥比我食...............
最煩係點同另一半講!

常在河边走哪有不湿鞋

睇左咁多頁, 個個都話梅好難中, 我剛剛去做測試...証實中左招
突登開個account 同post奉勸各位巴打真係唔好去玩了, 環保吹也不好試呀

引用:
原帖由 sunbayyan 於 2011-7-23 19:26 發表
睇左咁多頁, 個個都話梅好難中, 我剛剛去做測試...証實中左招
突登開個account 同post奉勸各位巴打真係唔好去玩了, 環保吹也不好試呀
我而家都仲係好驚會中其它野..........雖然話唔係非淋,但細菌感染的尿道炎一直未好.........輸精管又有d發炎...........

每次食7日抗生素就好返78成,但好驚一唔食又會發返

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-7-23 10:06 發表

我都係, 大大話話已經睇左成5千蚊醫生, 不過Dr. Ho話未知咩菌, 叫我忍多一星期出左report先開藥比我食...............
最煩係點同另一半講!
倒水咁倒,我而家一星期睇兩次Dr ho....星期一諗住問下有無咩要再驗或者要食多幾耐藥......

有無人試過中梅毒

stanley 兄  / 其它大哥:

想問下呢道多唔多人中非淋之類? (我見好多都講中花之類。 )係咪大部份都好得返?

我而家成個月好驚自己好唔返,日日一起身缸門又痕,前面尿道好紅種咁.......大比內側陰陰地痛......

已經down 左成個月,家人個個都唔知我咩事,又唔夠膽同人講.......過多兩星期就去做body check 話準備生BB.......

我而家真係唔知點交代..........

相關搜索目錄: Body check

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-7-24 12:37 發表
stanley 兄  / 其它大哥:

想問下呢道多唔多人中非淋之類? (我見好多都講中花之類。 )係咪大部份都好得返?

我而家成個月好驚自己好唔返,日日一起身缸門又痕,前面尿道好紅種咁.......大比內側陰陰地痛..... ...
復唔復發真係好睇自己本身抵抗力
有好多人醫好都無再復發係事實, 但不可寫包單話一定不會復發
情型好似癌症咁, 大部分人醫番好後無事, 但無人可寫包單不會復發...
但事隔越耐無復發, 復發機會越低
夜蒲, 煙酒, 生活不規律會增加復發機會

唉~~~~睇黎我真係要一個星期唔出夜街先得啦!
又有兩粒~_~想死!!!

有冇師兄感染到變左前列腺炎呀?

引用:
原帖由 sunbayyan 於 2011-7-23 19:26 發表
師兄, 你搵多個醫生reconfirm好啲, 真係既話快啲醫

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-7-25 23:42 發表 師兄, 你搵多個醫生reconfirm好啲, 真係既話快啲醫
唔會錯, 病徵很明顯的!
之前做快速測試中,  已看醫生抽血再測等結果

C hing 點樣中招嫁?我而家都好驚中其他野

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-7-25 17:39 發表 有冇師兄感染到變左前列腺炎呀?
我覺得輸精管有事,但dr ho話大脾內則的淋巴發炎。

而家食緊第三次療程,今次食14天。而家好返5成到,前面仲發緊炎,後面缸門仲痕,睇下食完點啦...唉

THANKS

Dear all,

May I ask the tel no. and address of Dr Ho please?

Thanks

引用:
原帖由 sunbayyan 於 2011-7-26 20:28 發表

唔會錯, 病徵很明顯的!
之前做快速測試中,  已看醫生抽血再測等結果
好似個個病d病徵都好似咁, 唉……..都唔知咩事, 藥又冇得食, 唯有等報告, 等過空窗期. 而家只係知d精一粒粒, 上網睇係前列腺有事而引至精液不化, 會影響生育. 有冇師兄試過? 人地話抗生素好難入到前列腺所以好難醫

引用:
原帖由 owenfai 於 2011-7-26 23:47 發表
Dear all,

May I ask the tel no. and address of Dr Ho please?

Thanks
PM 左你,
不過佢真係好多人睇, 要早一兩日book

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。