推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

這兩天食葯外用新方法:

1) 用滴露浸浴,一缸水落4蓋滴露,o拿o拿地,睇下殺唔殺到d菌
2) 跑步,今最跑左3km ,約半小時......
3) 食水果,每日都食幾份水果。

心理作月覺得好左小小,但一坐得耐缸門都係會痕同埋尿道口都會赤赤地

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-7-31 23:19 發表
這兩天食葯外用新方法:

1) 用滴露浸浴,一缸水落4蓋滴露,o拿o拿地,睇下殺唔殺到d菌
2) 跑步,今最跑左3km ,約半小時......
3) 食水果,每日都食幾份水果。

心理作月覺得好左小小,但一坐得耐缸門都係會痕 ...
肛門癢會不會是穿的內褲不是棉質,不透氣及敏感,試穿Boxer 型棉質內褲。

我的個案

1) 2008年10月發現有疣。
2) 在 Dr Ho 那裡冷凍了十多次。
3) 每日晚上約 1時睡覺,早上8時起床。
4) 不煙、不酒。
5) 沒有吃甚麼補品或藥,沒有介口,如常生活。
6) 2009年7月停了。
7) 2011年 7月開始嘗試生孩子,等待成功!

時間過得特別快,轉眼我隔上次冷凍,都已經一年零四個月囉!

現在好像都無勿事!

平時都無勿點上來逛這板,
因為上來睇見又會回憶返以前,因此吾太喜歡上來這處look look!

祝大家身體健康,早日康複!

引用:
原帖由 garamon 於 2011-8-1 13:01 發表
肛門癢會不會是穿的內褲不是棉質,不透氣及敏感,試穿Boxer 型棉質內褲。
不是這原因,因為中招那次個女女有毒龍.......所以前後一齋中

不過由於驗到唔係性病,Dr 話似係皮膚上的菌感染而中招,食左幾個星期藥都好唔晒,我體質一向差,但Dr 一路都覺得好小事會好快好。

諗左好耐先決定用滴露,因為如果係皮膚病菌如金黃葡萄之類,無理由殺唔死。

而家又落去跑步,跑完30mins 再焗10mins 桑拿再浸滴露,如果work 的話應該好快好得返。

(P.S. 今朝到而家感覺真係好左d,唔係講笑,如果我試多幾日work,會話比大家知)

咩!

咩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-7-30 11:52 發表

不過你剛剛開始食新約,希望你快d好,我食緊第6日,今朝又忽然差左小小,小便完拿拿地......
Dr 有冇叫你食完藥再覆診? 佢又冇叫我覆診,都唔知食晒藥係咪等於好番

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-2 10:35 發表

Dr 有冇叫你食完藥再覆診? 佢又冇叫我覆診,都唔知食晒藥係咪等於好番
我睇左佢5-6次,佢無咩都唔會叫我返去覆診,頭幾次我問佢,佢只係話到時食晒藥無事就唔使返黎,一般食一個星期約就會好,特別係佢驗完小便話我無衣原之類的菌時。

後尾都係我自己返去再睇,佢都話無咩事,只係慢慢好緊,普通菌黎,我係佢放假前專門睇多次,佢就話我好得7成,比兩個星期約我,食晒好返就唔使返黎睇啦。(今次佢就係幾confirm )

而家我發現幾樣野

1)返工坐足8-10個鐘,會充血使尿道口的舊位置紅腫,放假走黎走去同訓覺就無事

2)滴露真係得得地,可以一試!

3)我平時體質差,兩年無運動,呢兩日跑返步真係好快左!

相關搜索目錄: 運動

雖然而家尿道口有時都會又紫又腫,但小便開始唔痛,同埋唔o拿,睇黎傷口在康復

希望無咩感染同前列腺之類,早點康復

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-2 23:24 發表
雖然而家尿道口有時都會又紫又腫,但小便開始唔痛,同埋唔o拿,睇黎傷口在康復

希望無咩感染同前列腺之類,早點康復
我小便都唔痛, 不過射精就有少少痛, 希望前列腺冇事啦.
不過而家感冒成個星期都唔好, 好擔心會中A, 呢種心情仲要捱多2星期

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-3 11:02 發表

我小便都唔痛, 不過射精就有少少痛, 希望前列腺冇事啦.
不過而家感冒成個星期都唔好, 好擔心會中A, 呢種心情仲要捱多2星期
A 我就覺得無咁易! 但願而家好得返,以後會乖乖地做人.....

得藥多感冒係無咁易好.....射精上個星期都痛,今個星期唔夠膽,因為覺得尿道未好晒,唔想佢惡化。

話時話,有無諗過眼多個醫生拿個意見?

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-3 20:53 發表

A 我就覺得無咁易! 但願而家好得返,以後會乖乖地做人.....

得藥多感冒係無咁易好.....射精上個星期都痛,今個星期唔夠膽,因為覺得尿道未好晒,唔想佢惡化。

話時話,有無諗過眼多個醫生拿個意見?
我都係希望好番冇事, 以後會乖乖地做人
至於醫生我都睇左兩個, 驗左兩次都話冇事, 係普通菌, 只係兩個醫生都話未過空窗期唔比我驗A

may i ask where i can find Dr. Ho?

thanks for sharing

各位師兄小弟第一次上黎想問下我上星期去完玩呢幾日發覺小便痛痛地..膀光位有一粒野..唔知咩黎..大脾位有d麻脾下..唔知咩事呢..我打算明日去油麻地個度睇性病科呀....

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-4 11:05 發表

我都係希望好番冇事, 以後會乖乖地做人
至於醫生我都睇左兩個, 驗左兩次都話冇事, 係普通菌, 只係兩個醫生都話未過空窗期唔比我驗A
我真係用你好似,又話係只係普通菌,而家好左8-9成,諗住食埋呢4日藥去睇中醫,因為食得太多抗生素,雖然一直好緊,但好慢,所以想試下抗生素以外的方法。

因為上網睇,如果抗生素work,其實7-14日都得,我都食左成個月.....

引用:
原帖由 dennieshiu 於 2011-8-4 22:20 發表
各位師兄小弟第一次上黎想問下我上星期去完玩呢幾日發覺小便痛痛地..膀光位有一粒野..唔知咩黎..大脾位有d麻脾下..唔知咩事呢..我打算明日去油麻地個度睇性病科呀....
我會建議你睇私家,如果你粒野係中招,可以已中兩樣野,非淋加"油"......比私家check 下啦

我一開始發左一個星期到去睇私家,可能中間飲過酒,總之成一個半月都未好晒,日日食藥............

呢d錢唔好慳,成世嫁

引用:
原帖由 dennieshiu 於 2011-8-4 22:20 發表
大比位可能係輸精管,快d睇,唔係d菌走左入去就煩

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-5 00:07 發表 我會建議你睇私家,如果你粒野係中招,可以已中兩樣野,非淋加"油"......比私家check 下啦我一開始發左一個星期到去睇私家,可能中間飲過酒,總之成一個半月都未好晒,日日食藥............呢d錢唔好慳, ...
如如私家係邊睇和幾錢呢....政府睇得唔得呢......

我今早去在政府睇性病 個醫生話初部無問題要等3星期回來睇報告 我想去惠豐睇何醫生但佢放繄大假想問下有無邊個醫生可介紹呢

還有一個月就到3個月了!我死期到了!愈想忘掉,就愈忘記不了

今日去左一個好舊既化驗所....做最後一次test...............希望都可以安全度過...........

我還要等3星期睇初期部告到第3個月再要驗多次愛滋先得 ...過在今次無事的話真的下要去嫖啦......

引用:
原帖由 man002 於 2011-8-1 15:07 發表
時間過得特別快,轉眼我隔上次冷凍,都已經一年零四個月囉!

現在好像都無勿事!

平時都無勿點上來逛這板,
因為上來睇見又會回憶返以前,因此吾太喜歡上來這處look look!

祝大家身體健康,早日康複!
好耐無見了, man師兄, 我同你都係同期, 我都一年零兩個月了.
我同你一樣, 無乜事都唔想返上來, 勾起以前D回憶.
而家呢度個個都係新師兄了, 有D陌生咁.

引用:
原帖由 dennieshiu 於 2011-8-6 20:52 發表
我還要等3星期睇初期部告到第3個月再要驗多次愛滋先得 ...過在今次無事的話真的下要去嫖啦......
想快d就睇私家,貴係貴,但咁樣先會記得以後唔會再去玩!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。