推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

呢排呢道水靜河飛,睇黎大家都好返,一切如常了

有無其它之前中非淋的兄弟講下佢地而家點情況?我眼之所見,個個未好,好似醫唔返咁...........唉,

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-9-18 00:24 發表
有無其它之前中非淋的兄弟講下佢地而家點情況?我眼之所見,個個未好,好似醫唔返咁...........唉,
我未好返~ching尿道仲有冇紅腫?

Mark 兄及其他師兄:加油努力,希望大家早日康復!

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-9-18 12:46 發表

我未好返~ching尿道仲有冇紅腫?
小小腫,但多左分泌物和有小小痛。缸門一樣未好,但呢排尿道差d。

真係咁難好?

引用:
原帖由 fastfit 於 2011-9-18 16:13 發表
Mark 兄及其他師兄:加油努力,希望大家早日康復!
隨左不停睇醫生,都唔知有咩可以做

中庖的兄弟睇下   
http://blog.udn.com/bhlin/3396367

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-21 14:23 發表 身邊個個男性友人都話去玩無事........我當初就信以為真,我希望我今次小事當買個教訓啦
呢d朋友真係要指撚住佢地個頭怒屌.........
我都係咁樣信左佢地講 ...第一次環保吹就出事喇......

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-9-18 00:24 發表 有無其它之前中非淋的兄弟講下佢地而家點情況?我眼之所見,個個未好,好似醫唔返咁...........唉,
親愛既ching ,好耐冇見 ,你好好多喇掛???
我目前情況依舊心精索靜脈曲張 .即是好得閒既時間旦旦可能會覺得有點墜,唔多舒服要轉坐姿
忙既時間唔會feel 到 ,太耐冇出野都係會唔舒服感重d ,食完好辣野都係
唔會醫唔好既 ,一齊加油

d醫生就講到好易好咁, 好快冇事, 但d forum就好多人都醫極都唔好, 唉!

想問問邊位師兄用過wartec 軟膏?效果如何?

CHING,我初黎報到
9月9日 傻下傻下走上141點知搞搞下個套爛左....
好快就感覺到抽出,再用紙巾抹龜頭,再用個新套搞多陣....

事後驚到PK....而家等緊去驗HIV.........[想用P24 有咩好介紹?]
同埋咁樣易唔易中....?

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-9-16 14:10 發表

但去多幾次可能你就會身痕又想去搞架啦~ching你都係小心d好
謝謝提點!  我現在很有自制力, 不受誘惑.

引用:
原帖由 winters0601 於 2011-9-19 20:36 發表
CHING,我初黎報到
9月9日 傻下傻下走上141點知搞搞下個套爛左....
好快就感覺到抽出,再用紙巾抹龜頭,再用個新套搞多陣....

事後驚到PK....而家等緊去驗HIV.........[想用P24 有咩好介紹?]
同埋咁樣易唔易中 ...
師兄, 我曾經有你相同經驗!  果次我在東莞, 搞搞下, 突然之間, 女方說個套穿了, 拉番JJ出來時, 看見個安全套由頭到尾裂開, 真係幾驚!
回香港後馬上去看醫生, 醫生說吾駛驚, 因為單一次無套做, 中愛滋的機會很低, 只是約2000分之1.
三個月後去驗血, 結果無中招.

所以你都吾駛驚, 3個月空窗期過後可去驗血, 就會更加放心!

事發差唔多3個月,今日懷疑陰囊有疣.................唉.......好想死呀

mark 兄: 我一諗到屋企人及太太就很內疚,死我都有諗過 但諗深一層死自己以為可解決問題,其實會令愛你的人更痛苦.....大不了一世冷凍及食藥....科技進步,難保有一天有一種特效樂可以澈底消滅呢D病毒!努力保持心境平和....希望大家早曰康復!

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-9-20 00:48 發表
事發差唔多3個月,今日懷疑陰囊有疣.................唉.......好想死呀
mark兄 唔使咁灰住, 其他師兄d疣好似出得好快, 好少可隔咁耐先出

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-9-20 10:24 發表

mark兄 唔使咁灰住, 其他師兄d疣好似出得好快, 好少可隔咁耐先出
mark 兄, coffeeboy 兄, 其實我都好擔心... 我事發到而家都三個月了(12個禮拜)... 但都仲係好怕會出...
其實其他師兄大慨幾耐會出... 我而家朝晚都睇住... 我仲銻埋d毛黎睇, 我就痴線了

生疣的朋友看看我的個案,不用太驚,耐心點就會好。

1)2008年10月發現有疣,每次很細點。
2) 在 Dr Ho 那裡冷凍了十多次。
3) 每日晚上約 1時睡覺,早上8時起床。
4) 不煙、不酒。
5) 沒有吃甚麼補品或藥,沒有介口,如常生活。
6) 2009年7月停了,應該可能表面上的疣已清。
7) 2011年 7月開始嘗試生孩子,等待成功!
8) 內衣褲和自己太太一起洗,沒有分開,她沒有問題,疣是皮膚磨擦才感染,是 Dr Ho 告訴我。

引用:
原帖由 garamon 於 2011-9-20 17:29 發表
1)2008年10月發現有疣,每次很細點。
2) 在 Dr Ho 那裡冷凍了十多次。
3) 每日晚上約 1時睡覺,早上8時起床。
4) 不煙、不酒。
5) 沒有吃甚麼補品或藥,沒有介口,如常生活。
6) 2009年7月停了,應該可能表面上 ...
師兄, 你咁講大家都安心好多, 你隔左幾耐先出第一次疣呀? 你生係邊個位?

引用:
原帖由 worryme 於 2011-9-20 17:44 發表

師兄, 你咁講大家都安心好多, 你隔左幾耐先出第一次疣呀? 你生係邊個位?
不很清楚,最早期有數點在陰莖上,未到龜頭及冠位位置。

引用:
原帖由 garamon 於 2011-9-20 18:16 發表
不很清楚,最早期有數點在陰莖上,未到龜頭及冠位位置。
用手摩 感覺到凸出來? 有無color ga?

引用:
原帖由 worryme 於 2011-9-20 18:36 發表

用手摩 感覺到凸出來? 有無color ga?
可能是很細點,摩不到凸出及粗糙感覺,但如果是疣,是生長在皮的表面上,不是由皮下突出來。

引用:
原帖由 garamon 於 2011-9-20 18:49 發表
可能是很細點,摩不到凸出及粗糙感覺,但如果是疣,是生長在皮的表面上,不是由皮下突出來。
咁你都好細心先留意到? 定係幾粒一齊你先知? 或者係佢慢慢大?

引用:
原帖由 worryme 於 2011-9-20 15:44 發表

mark 兄, coffeeboy 兄, 其實我都好擔心... 我事發到而家都三個月了(12個禮拜)... 但都仲係好怕會出...
其實其他師兄大慨幾耐會出... 我而家朝晚都睇住... 我仲銻埋d毛黎睇, 我就痴線了
worryme 兄, 其實我看你帖子, 你只是12個星期前有接觸, 害怕自己會生疣.
. 其實你可不可以提供多些資料, 等我們幫你分析一下中招機會率.

但到現時你都未有病徵, 根本不確定有冇中招, 其實就算吾好彩中了疣, 其實只是一種輕微的皮膚病, 可以好番的.
所以你根本不用去理會它. 好好地快樂放鬆生活下去吧!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。