推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-11-4 10:04 發表 性病菌一隻都驗唔到 我都腫左兩個月, 之後睇dr ho, 佢開左隻抗生素比我搽, 之後就冇腫. 不過side effect係令皮膚變薄
我睇佐5個dr開個六款藥膏俾我,得一款消腫但甩皮之後冇用

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-11-4 10:04 發表 性病菌一隻都驗唔到 我都腫左兩個月, 之後睇dr ho, 佢開左隻抗生素比我搽, 之後就冇腫. 不過side effect係令皮膚變薄
Dr ho話驗唔到性病菌唔算性病,但佢又冇話點解仲腫?

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-3 21:29 發表

我有時都好迷......Dr Que話只要無白色分泌,就唔係發炎,係唔使食抗生素,自己會好的。開頭以為佢吹水,但諗左再諗其實可能有d道理。

因為我好轉的速度好慢,但其實有時唔食藥都係會慢慢好左小小。不過有時差 ...
我見Dr Que係個forum reply d人話其實只要唔係性病菌就不怕傳染, 因為其他普通菌一般人身體都已經有, 只是去左唔同部位, 女性陰道內酸性的環境對細菌有一定的殺傷力, 可以抵抗外來細菌, 只是性病菌毒力很強殺不死, 所以先會傳染

所以我都覺得唔係急性發炎係唔使食抗生素,自己會好, 而性行為不能太多亦不能沒有

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-11-4 09:35 發表

酒我就冇飲....旦咖啡同辣.都....
辣都唔敢了.....我抽線體都係幾發達 ,旦好似比起前2個月退左小小
ANYWAY 宜家長時間一個坐姿 ,坐好耐 /巴士.船等等.....都係好感覺到蛋蛋既存在
師兄加油 ,
唔可以坐得耐, 因為充血對個病唔好

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-11-4 09:43 發表

我發覺....唔知係咪錯覺....
出事後....ALL尿多左出現分叉 ,同埋射精時冇左咁遠
唔知會唔會係發過炎尿道窄左,.......
以前一星期冇射...起碼頭2下都噴好遠...宜家就算2星期.,..都冇左以前果隻FEEL......
分叉可能係有少量分泌係尿道, 個病係會影響性能力, 不過會好的, 但唔知要幾耐, 唉............

希望大家都可以重震雄風

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-11-4 10:45 發表 分叉可能係有少量分泌係尿道, 個病係會影響性能力, 不過會好的, 但唔知要幾耐, 唉............希望大家都可以重震雄風
好返已經執返身彩.....而家工又冇,女又冇

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-11-4 10:32 發表

我見Dr Que係個forum reply d人話其實只要唔係性病菌就不怕傳染, 因為其他普通菌一般人身體都已經有, 只是去左唔同部位, 女性陰道內酸性的環境對細菌有一定的殺傷力, 可以抵抗外來細菌, 只是性病菌毒力很強殺不死 ...
坦白講,病左咁耐其實都有d同意佢個講法......只係想快d好,希望做d野,食d藥會好快d

今日dr ho 驗精的報告出左,終於驗到大腸桿菌 (唔算好多)......配藥後佢比左兩星期抗生素我食。希望今次堅會好返。

尿道紅腫真係自已好返d,而家仲有小小,真係成2-3個月先好......我諗好晒又要多2-3個月。飲多d水啦同埋我隻維它命c真係得,有用過狂食藥!

輸精管的痛,希望今次隻藥真係work.....今次終於完左我一直話有菌而驗極都驗唔到的心結,代價都好大.....

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-5 01:12 發表 今日dr ho 驗精的報告出左,終於驗到大腸桿菌 (唔算好多)......配藥後佢比左兩星期抗生素我食。希望今次堅會好返。尿道紅腫真係自已好返d,而家仲有小小,真係成2-3個月先好......我諗好晒又要多2-3個月。飲多d水 ...
祝你快d康復,dr ho 仲有冇其他野講?

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-5 01:12 發表
今日dr ho 驗精的報告出左,終於驗到大腸桿菌 (唔算好多)......配藥後佢比左兩星期抗生素我食。希望今次堅會好返。

尿道紅腫真係自已好返d,而家仲有小小,真係成2-3個月先好......我諗好晒又要多2-3個月。飲多d水 ...
大腸桿菌好煩, 抗藥性強, 生長速度快, 如果殺唔晒, 好快又會生好多, 我都怕自己有.........

射完一定要去小便, 唔好比d菌留係尿道, 唔係你會好唔舒服

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-11-5 10:03 發表

大腸桿菌好煩, 抗藥性強, 生長速度快, 如果殺唔晒, 好快又會生好多, 我都怕自己有.........

咁大獲?~ 我只係知佢對我之前食開的藥有抗藥性了

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-6 01:38 發表 咁大獲?~ 我只係知佢對我之前食開的藥有抗藥性了
而家食慨藥同之前個d全部唔同?

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-6 01:41 發表

而家食慨藥同之前個d全部唔同?
之前係doxycline ,而家係unsyan.......呢d藥我識晒點用咁.....上網勁search....

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-11-5 10:03 發表

無記錯你都係大腸桿菌?.....咁你食左幾耐藥先清晒呀?....

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-6 01:57 發表 之前係doxycline ,而家係unsyan.......呢d藥我識晒點用咁.....上網勁search....
我地可以去做藥濟師

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-6 01:57 發表

之前係doxycline ,而家係unsyan.......呢d藥我識晒點用咁.....上網勁search....
我都有search!不過doxycycline有分第一代同二代,亦有分膠囊,丸,藥水,我之前社衛果隻應該係右加拿大apo藥廠所製~
唉~我仲以為自己好番晒,原來係虛火黎,星期二再上dr au覆診

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-11-6 14:22 發表

我都有search!不過doxycycline有分第一代同二代,亦有分膠囊,丸,藥水,我之前社衛果隻應該係右加拿大apo藥廠所製~
唉~我仲以為自己好番晒,原來係虛火黎,星期二再上dr au覆診
而家仲有咩唔舒服?

回復 14214# 的帖子

主要尿道口仍然紅腫,時好時壞~其他如陰囊隱痛就好間唔中先有

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-11-6 15:07 發表 主要尿道口仍然紅腫,時好時壞~其他如陰囊隱痛就好間唔中先有
尿道口入面係正常係咪好紅?

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-11-6 15:07 發表
主要尿道口仍然紅腫,時好時壞~其他如陰囊隱痛就好間唔中先有
我都係咁,驗唔驗到有無菌?驗多一兩次啦,有時係驗唔到。

我都係驗到而家先驗到大腸......試下驗之前唔好飲太多水,之前飲得太多可能沖到驗唔到.....

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-6 22:45 發表 我都係咁,驗唔驗到有無菌?驗多一兩次啦,有時係驗唔到。我都係驗到而家先驗到大腸......
咁你而家係前列線有事?

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-6 23:03 發表

咁你而家係前列線有事?
我覺得唔似,似係大腸桿菌係輸精管或者入小小。

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-6 23:29 發表 我覺得唔似,似係大腸桿菌係輸精管或者入小小。
D藥好難到個d位

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-6 23:36 發表

D藥好難到個d位
希望呢兩個星期的藥夠啦.......唉.....

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-6 23:51 發表 希望呢兩個星期的藥夠啦.......唉.....
試下呢2星期介口會好d

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。