推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 15072# 的帖子

c妹快d去睇私家!15/f醫名頭十頁就有!中花係麻煩架啦!所以要有心理準備!經濟因數就自己考慮!睇多d呢道ching d料,唔好行錯寃枉路!記住把握治療時間!希望你早日康復!

我睇左頭10頁係咪只係見DR HO但無地址...  係咪惠豐15/F? 我驚搞錯
同埋好白痴想問下做冷凍係逐次計定逐粒計? 因為我下面都生左6,7粒

回復 15074# 的帖子

做冷凍我真係唔知但D師兄話係逐次計的,不昰逐粒計。

回復 15075# 的帖子

你揾既料無錯!冷凍係每次計,當然唔係每粒計啦!唔洗太擔心,加油!

唔該C兄,不過我其實有D野唔明有冇人答到我呢?

因為我中花我估就係我現任BF傳比我的(佢未同我之前單身時有去club玩過幾次, 但每次都有戴套).
我同佢一齊左3個月我就發現我中左招, 我見椰菜花係3個月潛伏期, 照計時間就差不多.

但我bf佢自己完全無病徵無粒粒出過, 所以佢完全唔知自己中左, 所以佢染比我佢都好內疚

其實以咁情況我bf會唔會有機會生粒粒? 係咪就算佢染到呢個病都有機會成世唔發出黎? 因為佢都唔知自己幾時染上, 而咁耐都無事係咪以後都應該唔會發?

回復 15077# 的帖子

想問你D野:
1.衛生科有無同你講個D係咩?
2.e個係唔係你第一個男友?yes go3.no go4
3.可能係佢無中其他敏感黎,有懷疑去專科睇下先!不論佢有無中花都帶而家男友做埋檢查睇下佢有無中。
4.咁你上一個男友最後sex係幾時?

1.衛生科話係花呀, 睇個樣都似係.
2.唔係第一個BF, 但之前果D全部同我一齊之前性經驗唔多係乖仔黎, 雖然未必100%係現任染比我, 但以咁睇就而家呢個機會係最大, 因佢之前出去玩開
3.我BF係衛生科做埋檢查了, 果到醫生都話有機會係男既中左唔發出黎,而染比女方而女方先發. 我都上網睇過其他forum, 都有人係比老公惹到但個老公又無病懲
4. 我上一個男友都有大半年前, 即現任既半年前, 所以計時間都唔多似.

回復 15079# 的帖子

應該真係無病徵都可以傳染!因為出唔出疣係睇個人免疫力問題!如果唔出疣唔代表無傳染性!所以我都擔心緊我好返無哂d疣後,會唔會仲有傳染性!唉.....

我都係e句睇多個私家醫生確認多一次啦!因為你有睇最近5頁post就會知點解我會叫你睇多次私家!你男朋友而家都應該有机会,佢有机會唔發出黎。你問下男友佢對上一次玩係幾時佢應該係最後一次出黎玩起計8個月内發就發,唔發就唔發。

今早見完dr HO 佢話100%康復,不過之前茶太多薬高令皮溥佐,佢話慢慢會生返厚,我ask佢割包皮有冇幫助,佢話割佐冇咁易發炎。我都諗住去割
花佢話我冇事,叫我唔好再亂諗。唔記得ask男仕係咪有得打防hpv疫苗同幾$ 有冇師兄知?

相關搜索目錄:

回復 15082# 的帖子

恭起哂你好返呀!唔好再出黎玩啦~

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-5-4 17:30 發表
今早見完dr HO 佢話100%康復,不過之前茶太多薬高令皮溥佐,佢話慢慢會生返厚,我ask佢割包皮有冇幫助,佢話割佐冇咁易發炎。我都諗住去割
花佢話我冇事,叫我唔好再亂諗。唔記得ask男仕係咪有得打防hpv疫苗同 ...
恭喜CHING !
想請問龜頭炎DR HO話已經好晒仲會唔會紅架?
因為見佢話皮薄左

而家仲諗緊好唔好轉醫生, 因為睇左DR HO 3次, 進度唔太理想

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-5-4 13:06 發表
應該真係無病徵都可以傳染!因為出唔出疣係睇個人免疫力問題!如果唔出疣唔代表無傳染性!所以我都擔心緊我好返無哂d疣後,會唔會仲有傳染性!唉.....
搞到我都好擔心

回復 15085# 的帖子

百合兄家陣你咩情況?有無試過唔用套?

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-5 00:26 發表 恭喜CHING !想請問龜頭炎DR HO話已經好晒仲會唔會紅架?因為見佢話皮薄左而家仲諗緊好唔好轉醫生, 因為睇左DR HO 3次, 進度唔太理想
我都仲有紅架,如果付擔到咪去睇多個dr 聽多個意見都好架
我包皮炎睇了6個dr 先好

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-5-5 01:22 發表
百合兄家陣你咩情況?有無試過唔用套?
無試過唔用套
想下星期去覆診
一年多無上去
但好似近排十五樓好爆
想睇下打針有無用
現在咩價錢同有咩副作用
有無人知?

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-5-5 03:42 發表

我都仲有紅架,如果付擔到咪去睇多個dr 聽多個意見都好架
我包皮炎睇了6個dr 先好
幾百蚊都OK既,
不過最慘係又要試過晒D藥...

回復 15088# 的帖子

百合兄你好返哂唔洗冷凍,見下dr ho我估$500甘上下!先前我問過dr ho佢話男人打針可防止復發,不過打針幾錢就無問!另外多口想問而家你有無同現任女友講?

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-5 16:59 發表 幾百蚊都OK既,不過最慘係又要試過晒D藥...
專科d 薬個個都差不多

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-5-5 18:14 發表

專科d 薬個個都差不多
唉都要試下, 不過呢ching dr ho有冇同你講冇事但點樣先會唔紅?

我成日覺得紅姐係未好番...

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-5-5 17:32 發表
百合兄你好返哂唔洗冷凍,見下dr ho我估$500甘上下!先前我問過dr ho佢話男人打針可防止復發,不過打針幾錢就無問!另外多口想問而家你有無同現任女友講?
無講
don't know how to say

回復 15093# 的帖子

明白!唉…呢個病真係煩,就算好返都有大把野要面對!希望百合兄你日後順利過度!而家仲有無飲酒?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-5-5 23:36 發表
明白!唉…呢個病真係煩,就算好返都有大把野要面對!希望百合兄你日後順利過度!而家仲有無飲酒?
好少飲酒
有時出去食飯飲一兩杯啤酒.
飲少少不怕, 係不好食煙.

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-5-4 17:30 發表 今早見完dr HO 佢話100%康復,不過之前茶太多薬高令皮溥佐,佢話慢慢會生返厚,我ask佢割包皮有冇幫助,佢話割佐冇咁易發炎。我都諗住去割花佢話我冇事,叫我唔好再亂諗。唔記得ask男仕係咪有得打防hpv疫苗同 ...
恭喜你痊癒,保持心景䦕朗,將來多D分享如何不復發的經驗!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-5 19:42 發表 唉都要試下, 不過呢ching dr ho有冇同你講冇事但點樣先會唔紅?我成日覺得紅姐係未好番...
我都仲有紅架,dr HO 話好返唯有信佢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。