推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2012-5-23 23:10 發表

bb都出左世?
即是好返哂
恭喜
  恭喜

引用:
原帖由 man002 於 2012-5-23 02:50 發表
估吾到隔那麼久,你重系煩緊這樣野!你重系上去十五樓睇証?我都忘記自已幾時系last 果次系幾時,要返睇返sms 先知原來2010 4月,原來都過兩年光陰!時間真的溜得快!
恭喜Man兄好返晒無返發過, 你同我同期, 都差唔多3年, 其實久唔久就返發, 試過成8個月無事, 突然又返發, 皰係比花仲難搞, 好耐都無去何醫生到睇, 1年前曾經轉左去歐醫生到睇, 不過就再無去睇, 有事咪自已買藥食, 因為去睇都係幫我唔到, 一年2, 3次叫唔算多, 超過4, 5次就可以考慮食藥一段長時間, 我自已就無keep著食, 真係有事先食, 無計, 我都慣左

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-5-23 20:28 發表

熊貓兄, 我都要5年啦, 唔好放棄, 你都睇到之前咁多同你一樣既庖既兄弟都唔見哂, 所以加油啊
多謝支持, 其實我都曾經收過之前中皰既師兄PM我, 有啲可能係好返晒, 亦有啲好似我咁已習慣, 所以無上嚟, 希望時間真係可以幫到我解決呢件事

stanleysex兄~~恭喜晒, 小弟都想跟女友生bb, 有咩要多留意呢?, 因為就算我好返左兩年(10年發),到依家都仲有陰影呢~~

你諗住生前有無去醫生到check多次呢???

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2012-5-24 04:00 發表
stanleysex兄~~恭喜晒, 小弟都想跟女友生bb, 有咩要多留意呢?, 因為就算我好返左兩年(10年發),到依家都仲有陰影呢~~

又真係無, 不過當然你去check下好d

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-5-23 15:56 發表

多謝支持, 其實我都曾經收過之前中皰既師兄PM我, 有啲可能係好返晒, 亦有啲好似我咁已習慣, 所以無上嚟, 希望時間真係可以幫到我解決呢件事
咪係囉好翻哂既你都睇到係依個版7年中同期既只得好, 而係7年裡面重有post既我諗不出3個, 所以一定好翻哂咩都唔記得啦, 好正常既, 如果又翻發你方佢地唔會翻黎講咩係咪, 咁深刻, 不過都好起碼過千兄弟完全好翻哂應該開心先係, 努力同我咁一齊加油啦, 我5年起碼你唔洗

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2012-5-23 15:10 發表

bb都出左世?
即是好返哂
恭喜
咁而家你點呀老友

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-5-25 01:06 發表

咁而家你點呀老友
無咩野.
好似無上去15/F.
我諗至少2年.
都想上去問下打針有無幫助.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2012-5-25 01:16 發表

無咩野.
好似無上去15/F.
我諗至少2年.
都想上去問下打針有無幫助.
其實我都想知男人中過之後打有無用~~

引用:
原帖由 man002 於 2012-5-23 02:54 發表

其實自已檢查完無發現,又想安心米比多五百去醫生再double check多一次!你最好吹大些,話結婚生仔,等他用心細心檢查!我成日怕醫生走溜眼

其實我覺得細心自已一定摸到有無粒粒!
我真係來緊9-10月結婚. 睇埋個春袋同肛門.
無野無盛無野, 醫生又會講, 你出好多暗瘡, 比D藥你食. 收700.

相關搜索目錄: 暗瘡 結婚

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2012-5-24 12:00 發表

你同我一樣諗法, 我條J都無事, 但硬係覺得有陰影, 會唔會仲有毒未清晒, 會傳染比女友呢, 但又唔可以話佢知.
你係何生跟開? 其實去醫生度CHECK, 都係睇下有無D肉眼睇到既花, 我醫生劉生話, 靠肉眼睇, 驗血都驗唔到.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-5-23 20:32 發表

唔怕話埋你知你都知我10年中先好翻, 而家12年頭bb都出左世, 所以放心啦!! 如果我係你更係一定唔同女朋友同老婆講啦, 女人即係女人情願唔好比佢知, 信我啦, 唔係分手好過吧, 免得以後煩
恭喜晒師兄
講? 無可能, 家變都得.
我諗住過多一輪去醫生CHECK多次就當自己好番, 然後結婚.
2年了, 話長唔長話短唔短, 好有心理壓力.
呢兩年, ML一次都無. 完全禁慾.

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-25 15:32 發表

恭喜晒師兄
我諗住過多一輪去醫生CHECK多次就當自己好番, 然後結婚.
我都快3年無搞野......

各位師兄我又有野想問
1) 我3星期前聽你地講去左15/F做冷凍, 真係好好好痛, 可能我都幾多花同唔算細粒.
咁做完頭幾日係痛, 但之後既2個幾星期都係好痕, 痕得好緊要, 搞到我訓又訓唔好成日痕醒.
你地做完係咪都會咁痕架? 有冇藥可以搽下??

2)另外我打完頭2個星期都效果唔錯, 好似甩晒好多, 都少左. 但第3個星期又突然發左好多粒出黎, 有D仲要幾大粒下....好想死呀!!! 雖然醫生都講左打完一次都會再生要打幾次先OK, 但次次咁打完又要痛又要痕, 好似好返D又生過... 不斷重覆咁... 究意真係要打幾次先完全好返晒... 好SAD><

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-25 15:26 發表

你同我一樣諗法, 我條J都無事, 但硬係覺得有陰影, 會唔會仲有毒未清晒, 會傳染比女友呢, 但又唔可以話佢知.
你係何生跟開? 其實去醫生度CHECK, 都係睇下有無D肉眼睇到既花, 我醫生劉生話, 靠肉眼睇, 驗血都 ...
我唔係何醫生咖, 我兩年前睇一個女醫生, 真係覺得勁尷尬~~個陣個醫生都話驗血係驗唔到咖, 只可以用肉眼去睇~~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-25 15:32 發表

恭喜晒師兄
係咖啲壓力大到無朋友, 又唔可以同朋友家人講, 女友更加唔使旨意~~

其實有無師兄有計諗到點樣同另一半講不如去打返支子宮癌針呢???

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-25 07:32 發表

恭喜晒師兄
你同熊貓吧都放鬆d啦, 我5年都等得, 你地都ok, 就算要ML帶套都應該OK, 確定左一段時間後(最好年半以上啦)咁先至開始唔用套啦, 最緊要檢查清楚由其係尿道位

引用:
原帖由 jojo1231 於 2012-5-26 16:24 發表
各位師兄我又有野想問
1) 我3星期前聽你地講去左15/F做冷凍, 真係好好好痛, 可能我都幾多花同唔算細粒.
咁做完頭幾日係痛, 但之後既2個幾星期都係好痕, 痕得好緊要, 搞到我訓又訓唔好成日痕醒.
你地做完係咪都 ...
算好架啦, 你試過醫5年每兩三星期見一次醫生而其他兄弟一早BYE BYE既感覺, 我諗我要前後跳十次樓先得, 得閒黎依度RELEASE就會放鬆好好多, 同有信心會快好D, 緊記煙酒SAY NO

求師兄請教,之前同女女(識左好耐既朋友),飲醉...無帶套....隔左一星期...小便有唔舒服..去左dr.ho 度睇...佢比左d抗生素..話唔駛驗應該無問題...大大話話有六個月...中間有唔舒服就去睇....依家又有少少唔舒服...通常係小便後....究竟駛唔駛去驗....定係好似dr Ho 咁講我個心形住.

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2012-5-28 14:18 發表

我唔係何醫生咖, 我兩年前睇一個女醫生, 真係覺得勁尷尬~~個陣個醫生都話驗血係驗唔到咖, 只可以用肉眼去睇~~
嘩, 師兄, 你睇呢D野去搵女醫生? 政府?
就算男女醫生都識醫, 我真係搵男醫生好D, 話晒睇條J.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-5-28 19:02 發表

你同熊貓吧都放鬆d啦, 我5年都等得, 你地都ok, 就算要ML帶套都應該OK, 確定左一段時間後(最好年半以上啦)咁先至開始唔用套啦, 最緊要檢查清楚由其係尿道位
我仲有一個星期就兩年了

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2012-5-28 14:21 發表
其實有無師兄有計諗到點樣同另一半講不如去打返支子宮癌針呢???
你叫佢打, 即係自己身有屎喎.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-29 17:21 發表

嘩, 師兄, 你睇呢D野去搵女醫生? 政府?
就算男女醫生都識醫, 我真係搵男醫生好D, 話晒睇條J.
我唔係睇政府呀, 係因為個陣係浸會醫院(覆診睇痔瘡)俾啲醫 生嚇到半死,又話要做手術又話要割, 最後睇返自己既家庭醫 生,佢轉介我去睇依個女醫生。我唔係生係條j到係生係patpat到, 條j一啲事都無..............勁無奈........

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-29 17:24 發表

你叫佢打, 即係自己身有屎喎.
所以咪諗緊有無其他計仔囉........成日都自己keep住check.......睇下到底有咩異樣~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。