推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-29 17:23 發表

我仲有一個星期就兩年了
我都已經兩年過鳥.........

今日政府睇報告,其他無野,種菌確定是皰疹!而家積極人生,耍開心樂觀,用正能量加強本身抗病毒!多謝各位係呢度幫忙,多謝!

引用:
原帖由 807 於 2012-5-31 10:09 發表
今日政府睇報告,其他無野,種菌確定是皰疹!而家積極人生,耍開心樂觀,用正能量加強本身抗病毒!多謝各位係呢度幫忙,多謝!
2型?  新中>?

昨日我去睇醫生, 因醫好左PATPAT花都有兩年半, 所以再去DOUBLE CHECK同問下醫生(普通科)啲問題.

我問佢如果我中過花, 應否打疫苗, 醫生話佢未聽過中左既人會打返喎~~如果男性既話, 當你發現返發既時候,只要唔好同伴侶行埋就OK無問題, 無乜傳染俾對方既機會.............
重有原來花真係好普遍<---唔知係咪氹我, 但佢話依啲對男性黎講係小問題唔需要太擔心, 有事最緊要唔好驚,第一時間去睇醫生.........

想問下各位師兄出花之前有無D咩特別情況?係唔係話出就出的架?

回復 15175# 的帖子

e位師兄係新中架!好似係五月頭的事!

完全無特別,係我個例子只係日日去洗手間時有啲血,諗住去覆診個內痔, 點知俾個醫生話我個patpat出花~~頂.....嚇到傻左~~~

真係同平時生活係一樣呢......如果係個patpat到既話~~

我係全完唔知就出現在~~~

熊貓兄,政府只說是皰疹,係種菌結果,問多句都唔想答,之後叫個護士講解下,都只係公式化,呢到爬文重多漬料!有D地方唔系好明
1,我閉有無預防藥,醫生話要返發先要食,甘食acyclovir 200mg不是可以預防嗎?
2,護士話做愛要用套,無發時打真軍都唔怕傳染,是否如此!
總之我就改變要飲食正常多運動,睡眠充足,希望唔好返發!

相關搜索目錄: 飲食 運動

小弟2月幾去左政府到睇 尿道炎同中左花:' 我依家定期去政府到睇 尿道炎好左(  因為我有5粒左右 細細粒 我想問下如果私家要幾錢左右  因為我搵錢唔多

回復 15181# 的帖子

師兄~睇私家都唔係好貴以dr ho做例大約7xx!師兄講真去私家睇啦!政府真係馬虎到爆!去私家到細細睇下啦!

回復 15143# 的帖子

回復 15182# 的帖子

頭一次dr ho CHECK 加凍  係唔係要一千幾啊

可唔可以pm我DR HO 係邊一個  睇完頭10頁都唔知邊個
唔該

hi...大家好...
唉..我e家真係好驚中aids...

事源:
5月15日去左三亞玩...晚上飲左D酒..跟住去左叫小姐...好後悔..
有帶dom性交 冇口交....
攪過陣因為有D驚所以好快就出左....
問題係我軟左先除dom... 好驚除戈時會high到對方d分泌物..我已經即時沖身(起廁所除..)
事後一直都好驚..

e家情況:
肚all左 4日 (一日2~3次) 唔係腸胃炎戈種all
e樣係我最擔心最驚ge野
因為上網睇肚all都係aids初期症狀...
e家真係好擔心...
我都分唔清真係症狀定係焦慮所導致..
每朝都被e件事嚇醒左....

e幾日對住家人...
覺得好對佢地唔住...
如果中左真係有諗過死左去....

e家先過左20日到...已經搞到我din...
真係好後悔...好後悔...
以後都唔敢去玩...

另外我想問下dr ho係咪何麗容醫生....

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-3 13:13 發表
hi...大家好...
唉..我e家真係好驚中aids...

事源:
5月15日去左三亞玩...晚上飲左D酒..跟住去左叫小姐...好後悔..
有帶dom性交 冇口交....
攪過陣因為有D驚所以好快就出左....
問題係我軟左先除dom... 好驚 ...
呢位師兄唔洗咁驚青, 我覺得你唸多左.

引用:
原帖由 807 於 2012-6-1 18:47 發表
熊貓兄,政府只說是皰疹,係種菌結果,問多句都唔想答,之後叫個護士講解下,都只係公式化,呢到爬文重多漬料!有D地方唔系好明
1,我閉有無預防藥,醫生話要返發先要食,甘食acyclovir 200mg不是可以預防嗎?
2, ...
師兄, 我開頭都有睇政府, 佢地態度係咁衰, 攞完報告轉私家睇啦, 如果你返發好密, 醫生話一年超過5, 6 次, 咁佢地會建議你食個長時期既藥, 至於無病徵時戴唔戴套, 醫生肯定唔會話100%無事, 因為無病徵都可以有傳染性, 只不過機會低, 有中招既師兄講過無事無病發做唔戴, so far 佢伴侶都無事, 當然人人唔同, 都係果句, 你最好問直接醫生

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-6-3 18:13 發表

呢位師兄唔洗咁驚青, 我覺得你唸多左.
我真係好驚...我第一次出去玩....
好驚中A  就甘就一世.......

熊貓兄:多謝關心,是否而家無病癥之下去睇dr ho都無乜用架?

各位我又番黎啦, 仲見到熊貓等C兄,
我上次係非林尿道 , 相信有C兄記得我的

琴日忍唔住上天深圳環保吹, 而家又好驚,
請問咩都冇做剩係環保吹, 性病我知有risk
Aids 危險嗎?

引用:
原帖由 807 於 2012-6-3 19:07 發表
熊貓兄:多謝關心,是否而家無病癥之下去睇dr ho都無乜用架?
無病癥去睇無用, 其實醫生對皰都無咩好做, 都係果句, 一發覺有返發既象徵就儘早食藥

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-3 19:40 發表
各位我又番黎啦, 仲見到熊貓等C兄,
我上次係非林尿道 , 相信有C兄記得我的

琴日忍唔住上天深圳環保吹, 而家又好驚,
請問咩都冇做剩係環保吹, 性病我知有risk
Aids 危險嗎?
係呢版睇左咁耐, 環保吹係有可能野性病, 事實都有弟兄係咁中, 愛既機會唔大, 除非你條野同佢個口都損左.....唔好亂唸啦

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-6-3 20:17 發表

係呢版睇左咁耐, 環保吹係有可能野性病, 事實都有弟兄係咁中, 愛既機會唔大, 除非你條野同佢個口都損左.....唔好亂唸啦
我而家知驚了, 熊貓師兄, 如果我冇病晶就3個月CHECK 晒所有野算,  係呢, 林同非林係唔係兩星期可以驗到?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-3 20:56 發表

我而家知驚了, 熊貓師兄, 如果我冇病晶就3個月CHECK 晒所有野算,  係呢, 林同非林係唔係兩星期可以驗到?
林我唔知道

事發後4星期上Dr.Ho到有冇必要?
只係想知有冇中HIV..同問下野..
係咪即時知結果?
真係驚到想死...

回復 15196# 的帖子

師兄其實你真係真係好驚中HiV可以去驗p24你可以睇返我d post的網址都有自己睇下~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。