推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-10 12:38 發表

梅冇甘驚
諗住遲下BODY CHECK先驗埋...
睇番D 性病List , 醫好埋尿道炎就得番,
梅,A,花要驚, 我19號會去std度玩埋combo,
跟住就剩係驚花lu, 冇事仲會唔會去玩? ,
kiss都唔敢啦,,,,不過我真係會keep住多d上呢度, 因為呢度可以令我
唔會忘記呢件事~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-11 08:00 發表

kiss都唔敢啦,,,,不過我真係會keep住多d上呢度, 因為呢度可以令我
唔會忘記呢件事 ...
唔去玩la ..仲邊敢..
正正經經搵番個女朋友好過...

e家我驚龜頭炎.....

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-11 13:06 發表

唔去玩la ..仲邊敢..
正正經經搵番個女朋友好過...

e家我驚龜頭炎.....
巴打, 請問係STD度 14天驗AIDS COMBO 同 梅, 準唔準?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-11 15:15 發表

巴打, 請問係STD度 14天驗AIDS COMBO 同 梅, 準唔準?
E樣野我答唔到你= =
你可以問下DR.方

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-11 08:00 發表

唔會忘記呢件事 ...
咁你而家仲有無甩皮既情況啊?
要乖, 唔好再去玩啦.

雖然環保吹係好正, 我都好懷念.

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-11 16:04 發表

E樣野我答唔到你= =
你可以問下DR.方
你驗P24 DR.方點同你講呀?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-6-12 20:52 發表

咁你而家仲有無甩皮既情況啊?
要乖, 唔好再去玩啦.

雖然環保吹係好正, 我都好懷念.
鬼叫我上次奶野剩係有中出, 冇環保吹到呢, 不過其實我又真係冇上次咁驚,
人一世物一世, 心滿意足架啦~不過好想快D驗就真∼

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-12 21:11 發表

鬼叫我上次奶野剩係有中出, 冇環保吹到呢, 不過其實我又真係冇上次咁驚,
人一世物一世, 心滿意足架啦~不過好想快D驗就真∼
紫亞, 其實環吹中花機會應該真係好低, 你可以睇下外國人的問答:

http://www.medhelp.org/posts/STDs/actual-genital-warts-from-oral-sex/show/1664123

負責答問題的醫生都幾有料, 應該可信:
http://www.medhelp.org/doctor_profiles/show/239123

可以用GOOGLE 翻譯睇中文

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-12 20:52 發表

你驗P24 DR.方點同你講呀?
唔係唔想講..
只不過唔想比人有種錯覺 以為去玩 驚2星期就去驗就冇事...
我去驗因為我真係好驚..等唔到3個月..
況且人人情況都唔同..我問dr 方 因為我講左個經過比佢知 等佢分析判斷..
所以我唔講係唔想比人有種依賴
就算驗左p24 3個月之後都要驗一驗第3代..
希望你明白...

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-12 22:13 發表

紫亞, 其實環吹中花機會應該真係好低, 你可以睇下外國人的問答:

http://www.medhelp.org/posts/STDs/actual-genital-warts-from-oral-sex/show/1664123

負責答問題的醫生都幾有料, 應該可信:
http://www. ...
Thank you ar, 真係好多謝你, peter, 我唔驚lu, 其實我真係3個月先驗都唔遲=0= 反正而家點驗都會驚=0=

咁多位, 又係我丫, 今DAY 確診 泡疹, 請問難醫嗎?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-14 01:19 發表
咁多位, 又係我丫, 今DAY 確診 泡疹, 請問難醫嗎?
下?!?就係你話細細點紅色那粒? 你有幾多粒? 生在什麼位置? dr. ho?
你6月2日玩, 咁快就出..

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-14 12:25 發表 下?!?就係你話細細點紅色那粒? 你有幾多粒? 生在什麼位置? dr. ho?你6月2日玩, 咁快就出..
唔係果度。。。係亀頭。一粒。暫時。。。兩個星期出。差唔多吧,,,, 我想問泡點醫架? 好驚

回復 15260# 的帖子

係唔係好似水泡咁?好似正係得食藥 無其他可以做到!!~

你痛所以發現?
似菲滋嗎?

本人5月中招 (或者應該更早不過無發現)
5月去了普通珍所求診
醫生雖然好好人, 但可能無奈唔係專科
今日我懷疑翻發, 去了看專科
醫生將我d分秘物拿去化驗, 話要先搞清楚是什麼菌
而家好驚, 咁快翻發, 驚唔可以結婚, 唔可以生仔, 有其他並發症又唔知

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-14 21:48 發表
你痛所以發現?
似菲滋嗎?
唔痛的, 一粒紅疹~ 係正龜頭上面, 一望已經同其他膚色唔同~

引用:
原帖由 helloty2012 於 2012-6-14 22:26 發表
本人5月中招 (或者應該更早不過無發現)
5月去了普通珍所求診
醫生雖然好好人, 但可能無奈唔係專科
今日我懷疑翻發, 去了看專科
醫生將我d分秘物拿去化驗, 話要先搞清楚是什麼菌
而家好驚, 咁快翻發, 驚唔可以結 ...
講多D BACKGROUP 點中~ 等等~ 最後一次幾時 之類~

回復 15259# 的帖子

泡係好快會出的,泡來得快去得快但好似係最難斷尾的。
所以有睇e個版的朋友聽我講多一句,唔好去玩啦今次你好彩唔中但下次可能就係你。

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-6-15 08:12 發表
泡係好快會出的,泡來得快去得快但好似係最難斷尾的。
所以有睇e個版的朋友聽我講多一句,唔好去玩啦今次你好彩唔中但下次可能就係你。
生哥你都有中? =0=

回復 15267# 的帖子

我無中,e次好彩只係中非淋,所以自己講一定唔會去玩

各位BRO,今日第一次陪老媽子上15F 揾DR HO 睇濕疹,
而自己遲些都想揾何醫生睇睇,因近數月包皮經常紅腫兼發炎,
數年前又high過疱疹,現耐不耐就復發,非常苦惱 !
但今日望入去亞何醫生個診症室,見有個幾後生既姑娘係度,
咁入去睇 j j ,未好鬼尷尬, 想問有冇師兄睇過Dr Ho ,個姑娘係咪企响你身邊架??

我個陣唔係睇何醫生,係一個女醫生仲要係後生助手, 睇時都係企係隔離, 心諗死就死啦~~

其實佢地見怪不怪咖啦~~有病梗係要睇咖啦~~

個陣睇既時候前意識係咁講唔好意思~~

引用:
原帖由 nelsonwong38 於 2012-6-15 16:39 發表
各位BRO,今日第一次陪老媽子上15F 揾DR HO 睇濕疹,
而自己遲些都想揾何醫生睇睇,因近數月包皮經常紅腫兼發炎,
數年前又high過疱疹,現耐不耐就復發,非常苦惱 !
但今日望入去亞何醫生個診症室,見 ...
唔駛怕, 當你講左你要睇的病
DR. HO 會同你入去拉埋簾睇, 4眼姑娘唔會跟入來
就算我第一次上去, DR.HO 吩咐4眼姑娘拎白醋都係隔住簾遁入去

btw, ching你第一次出疱疹時係高危後幾耐發出? 你無套做/ 吹中招?

我呢排包皮都經常紅腫兼發炎, 但我對上一次高危(141環保吹only) 已經係2月頭的事, 應該唔係中其他性病吧....
你係普通龜頭炎? 唔關SEX事?

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-15 20:29 發表

唔駛怕, 當你講左你要睇的病
DR. HO 會同你入去拉埋簾睇, 4眼姑娘唔會跟入來
就算我第一次上去, DR.HO 吩咐4眼姑娘拎白醋都係隔住簾遁入去

btw, ching你第一次出疱疹時係高危後幾耐發出? 你無套做/ 吹中 ...
多謝Peter師兄既解答,雖知道d姑娘見怪不怪,但如真係桐係你隔離,好鬼老尷麻 !
我第一次發病係去澳門玩完之後約7日,有帶套做,我諗係環保吹中勒!
依個病已跟足我九年,耐不耐就復發,一黎料就要食些Acyclovir控制住佢。

而最近數月又經常包皮紅腫發炎同痕癢,龜頭底部與包皮之間有時仲有水泡,好鬼痛!
已冇出去玩好多年了,有時自己打完機機之後就病發,有時唔夠訓或食咗熱氣野佢又發,
去過雅蘭中心睇過醫生,比d抗生素及藥膏,約五日度會好番,
不過好貴,一星期藥收我1400,所以之後自己出去藥房配.
好鬼擔心又好似疱疹咁唔斷尾,所以想揾Dr Ho睇睇.

而師兄你2月高危到而家都約4個月啦,應該唔會中其它性病,
但為求隱陣,而且個空窗期又過咗,驗驗血更會安心d .
但包皮炎你有咩方法去醫呢?發得密唔密?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。