推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-6 07:51 發表

BRO 你又剩係口交中招?????
http://forum.timway.com/f/thread-431-493-1.html

我分別是上年12月尾上141 有condom 口交+做, 同埋今年2月頭無condom BJ口爆,
現在還沒有任何中招跡象, 亦上過15/f 好幾次check
但唔知由自可, 一知有中花機會就成個人緊張晒

引用:
原帖由 wing3087 於 2012-6-2 14:25 發表
頭一次dr ho CHECK 加凍  係唔係要一千幾啊
頭一次$1500左右, 之後覆診平D幾百, Ching有錯請更正, 因我都係睇左2次

引用:
原帖由 himan12321 於 2012-6-2 20:37 發表
可唔可以pm我DR HO 係邊一個  睇完頭10頁都唔知邊個
唔該
惠豐15/f呀,快d去睇啦, 你係yahoo search 惠豐中心15樓 應該會搵到dr ho電話

岩岩終於打左黎 ..好彩HiV 係negative!
感謝神....我一定會重新做人!!
諗番起e 3個星期...真係人生最黑暗ge 日子....
我想係e到多謝甘多位
同埋 都係個句 以後都唔好出黎玩 好好愛惜自己身體同家人
見個鬼真係怕黑...

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-6 07:48 發表 放心啦, 上一次我驚花, 驚夠8個月就唔驚, 個個比$$ DR HO睇睇佢~哈哈~ 不過我人生驚力過兩次咁樣, 我當自己死過兩次架啦~
不如紫兄你係好返之後正經溝條女啦!衰D講句死兩次都仲要去就xx啦!

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-6-6 20:35 發表

不如紫兄你係好返之後正經溝條女啦!衰D講句死兩次都仲要去就xx啦!
知道,,,,, > < 不過今次真係冇咁驚, DR HO 琴日同我講唔會有花,
不過佢咁講我覺得唔係唔會, 而係係佢既客入面真係冇幾多個
吹都中花=0= 講真,,,,吹都帶套,不如番屋企用手仲好, $$都省番,,
黎緊我22號去旅行LU, 講下D開心野, 大家知唔知高雄有咩玩?
我第一次去,

琴日睇完DR.HO 留左小便, 而家等結果拎藥食, 食完就完左尿道炎呢件事,
跟住無粒粒就無野架啦, 到3個月上DR HO 度驗埋血就FINISHED~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-3 19:40 發表
各位我又番黎啦, 仲見到熊貓等C兄,
我上次係非林尿道 , 相信有C兄記得我的

琴日忍唔住上天深圳環保吹, 而家又好驚,
請問咩都冇做剩係環保吹, 性病我知有risk
Aids 危險嗎?
阿紫, 無見好耐啦.
仲記得我嗎?

環保吹中AIDS唔高, 政府姑娘講過無AIDS病人係由吹中招的.
我醫好左兩年, 唔好話玩, 連同女朋友做愛都無呀.

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-7 07:50 發表

知道,,,,, > < 不過今次真係冇咁驚, DR HO 琴日同我講唔會有花,
不過佢咁講我覺得唔係唔會, 而係係佢既客入面真係冇幾多個
吹都中花=0= 講真,,,,吹都帶套,不如番屋企用手仲好, $$都省番,,
黎緊我22號去旅行L ...
南部比較鄉下一些.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-6-7 11:04 發表 阿紫, 無見好耐啦.仲記得我嗎?環保吹中AIDS唔高, 政府姑娘講過無AIDS病人係由吹中招的.我醫好左兩年, 唔好話玩, 連同女朋友做愛都無呀.
梗係記得啦。。。哈。。今次到你開解下我。。我其實覺得BJ 真係幾難中。過埋今次唔會再玩LU,,, 人一世物一世。一次中出一次口爆。。算架啦。。。唔會有第二次架啦。。。

回復 15226# 的帖子

都話應該無事的啦,你用左幾多银兩睇dr方?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-7 12:17 發表

梗係記得啦。。。哈。。今次到你開解下我。。我其實覺得BJ 真係幾難中。過埋今次唔會再玩LU,,, 人一世物一世。一次中出一次口爆。。算架啦。。。唔會有第二次架啦。。。
估唔到你今次比心癮戰勝左自己理智呢.

去深圳定邊度玩呀你?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-6-7 17:14 發表

估唔到你今次比心癮戰勝左自己理智呢.

去深圳定邊度玩呀你?
深圳咋嘛, 岩岩有粒紅點 , 不過唔係損口, 又唔係凸出黎,
唔知係麥, 過兩個星期先再搵DR HO 睇睇~

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-6-7 12:44 發表
都話應該無事的啦,你用左幾多银兩睇dr方?
900..
400 DR 方
400 驗
100 腸胃藥
仲貴過去玩....

回復 15235# 的帖子

一句講哂:屌平西食貴藥啦!
真係唔好去玩啦

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-5 13:02 發表
已經約左聽日做第4代 TEST
E家心情恍如世界末日...
好在我19號考試, 可以剩機請假, 係呢BRO,
原來你果間野 A同梅都可以兩星期驗WOR,
你唔驗埋? 又唔係貴~=0= 不過我諗住19號
都去驗呢兩樣野算, 泡同花就留比DR.HO~
因為驗到要醫都係靠DR.HO, 驗到有但冇病晶都會
驚幾個月=0=

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-9 07:44 發表

好在我19號考試, 可以剩機請假, 係呢BRO,
原來你果間野 A同梅都可以兩星期驗WOR,
你唔驗埋? 又唔係貴~=0= 不過我諗住19號
都去驗呢兩樣野算, 泡同花就留比DR.HO~
因為驗到要醫都係靠DR.HO, 驗到有但冇病晶 ...
你可以見埋E生
DR.方都幾好人

見佢都人知有咩用。。。=^= 係呢。你上次見佢佢同你講麥? 你有無中尿道炎?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-9 09:41 發表
見佢都人知有咩用。。。=^= 係呢。你上次見佢佢同你講麥? 你有無中尿道炎?
尿道炎唔知
不過佢開左D  ciprofloxacin
佢就話係腸胃炎藥
不過我之後上裝CHECK
原來係尿道炎藥
唔知佢冇間野冇藥定係點...

尋日發現尿道口有2~3 粒紅點(暗紅)
類似比D 虱咬到...
唔知咩事..

而DR.方
就同你CHECK下條野甘
同埋同你傾下
判斷下丟險甘...

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-9 13:44 發表

尿道炎唔知
不過佢開左D  ciprofloxacin
佢就話係腸胃炎藥
不過我之後上裝CHECK
原來係尿道炎藥
唔知佢冇間野冇藥定係點...

尋日發現尿道口有2~3 粒紅點(暗紅)
類似比D 虱咬到...
唔知咩事..

而DR.方 ...
你係比佢BJ, 唔驚有陰虱的, 放心,

你WOR 點解你唔驗埋梅?

我係DR。HO度拎左藥LU, DR。HO都叫我唔洗驚
因為驗左尿有隻菌, 隻菌平時係口係會喉嚨發炎的, 
係咁多啦, 7日藥~

各位, 請問我剩係無套BJ 而家過左一個星期, 仲係好驚, 花大唔大機會? 泡就到而家都冇~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-10 10:44 發表

你係比佢BJ, 唔驚有陰虱的, 放心,

你WOR 點解你唔驗埋梅?

我係DR。HO度拎左藥LU, DR。HO都叫我唔洗驚
因為驗左尿有隻菌, 隻菌平時係口係會喉嚨發炎的, 
係咁多啦, 7日藥~
梅冇甘驚
諗住遲下BODY CHECK先驗埋...

開始黎料, 又驚花又驚其他野=0=

想問如果只係HJ及BM,有1之有保鮮紙BJ,會否中椰菜花????或其他野AR!!!?????

正是不错!

正是不错!可以试试看

引用:
原帖由 mag2012 於 2012-6-10 21:33 發表
想問如果只係HJ及BM,有1之有保鮮紙BJ,會否中椰菜花????或其他野AR!!!?????
BM 即係麥?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。