推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-8-2 01:19 發表
紫兄 飲多d水可能效果好d
積極兄 我前後驗左2次rna 驗左尿 驗左2次梅 驗左次\ 睇左個泌尿科 dr ho度覆左1次診………………邱有做左次combo…
加埋使唔使3千蚊?

超過了…………問左dr ho………叫我8週先再check…………

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-8-6 02:54 發表
超過了…………問左dr ho………叫我8週先再check…………
8周先再驗HIV同 梅?

回復 15700# 的帖子

係牙。。不過我係dr方個綱。。見到留言區有個人問dr方。。個case都同我差吳多。。問洗吳洗再check。。。。醫生話吳洗。。。

各位師兄師姐你地好!我睇左dr ho, 確診皰疹, 想做一次全面鴭坒f檢查, 請問你地知情性/保瑞ok嘛? 你地有無好介紹? 謝謝!~

情性都ok....你可以係dr ho度做晒又得……

我2012年7月31晚上深圳玩半套,第一次玩口交搞錯左,玩左環保,到而家2012年8月7日,春袋紅同埋痕,冇腫,龜頭罅冇分泌,屙尿唔痛,唔頻,冇額外增生物,唯獨春袋紅+痕。本來都唔為意,但咁巧合女友同日當晚話下面痕,我就擔心。送完佢返屋企即刻上網搜尋 "性病"、"口交"、"症狀"…等,都唔見有提過陰囊痕…不過我仍然好擔心,因為我學左好多野好驚,以後真係唔敢小弟只係試過4次,頭3次都係打飛機,今次半套 (口交止步,不性交)

請問大家灟m褲係咪同家人分開洗? 有無人比屋企人知道
左呢?

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-8-30 13:14 發表

咁我都快D去打返先

我下星期又要去冷凍呀
已經中左招去打預防針都有用架咩?

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-8-7 23:30 發表 情性都ok....你可以係dr ho度做晒又得……
師兄,多謝你回覆。請問dr ho 驗全套幾錢左右?係咪逐樣計?我見保瑞個plan好似幾全面。仲全面過情性。但唔知信晤信得得過

我估做開驗身個d平d

想問下大家dr.ho係咪要幾日前預約?

好耐冇上黎
3星期同7星期做左combo test 係-ve
不過仲係驚...
唉...真係好後悔
甘樣驚一驚  搞左個腸胃病出黎
睇e生都睇左成皮野
仲有10日到就3個月
希望一切都解決

另外.. 7月尾有次去飲茶 去廁所開大時 比抆廁紙時比戈d鋸齒整損左隻手指 而我見到鋸齒上有D乾左GE紅色物體.... 好驚戈D係血黎...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-8-9 14:49 發表 好耐冇上黎3星期同7星期做左combo test 係-ve不過仲係驚...唉...真係好後悔甘樣驚一驚  搞左個腸胃病出黎睇e生都睇左成皮野仲有10日到就3個月希望一切都解決另外.. 7月尾有次去飲茶 去廁所開大時  ...
環境唔會感染
七週combo test係一個好好指標,放心啦

相關搜索目錄:

CANDY姐, 請問你鰣鰜蚹r? 我係女仔, 有野想問你意見, PM左你呀, THANKS!!!

呢度有無女仔唙度呀?? 請問你地知唔知淋病係用尿液定係女性分泌物檢驗出薨@?? 我前排做左檢查, 用分泌物驗淋菌, 結果係無淋菌, 但我見張REPORT寫住淋菌可能要用DNA測試先準確, 所以有D擔心

lee度女仔比較少…淋衣個d應該兩樣都得。。。。
乾左既血應該好低傳染。。。。
dr ho太多人睇。。。早一日約好多時都係等位。。最好早約日約

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-8-4 04:21 發表
monster 師兄你\第一次發係事後幾多日?
好似7日, 唔記得了

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-7 22:00 發表
各位師兄師姐你地好!我睇左dr ho, 確診皰疹, 想做一次全面鴭坒f檢查, 請問你地知情性/保瑞ok嘛? 你地有無好介紹? 謝謝!~
唉.....我都中\, 心理影響好大, 知道現時無法根治時(未來幾年都唔樂觀有得完全醫好), 心情跌落谷底

引用:
原帖由 小丑神 於 2012-8-8 03:41 發表
我2012年7月31晚上深圳玩半套,第一次玩口交搞錯左,玩左環保,到而家2012年8月7日,春袋紅同埋痕,冇腫,龜頭罅冇分泌,屙尿唔痛,唔頻,冇額外增生物,唯獨春袋紅+痕。本來都唔為意,但咁巧合女友同日當晚話下面痕 ...
唔洗太驚, 洗D錢搵個專科睇.
經濟唔許可的就睇政府

睇左會安心D

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-8-9 14:49 發表
好耐冇上黎
3星期同7星期做左combo test 係-ve
不過仲係驚...
唉...真係好後悔
甘樣驚一驚  搞左個腸胃病出黎
睇e生都睇左成皮野
仲有10日到就3個月
希望一切都解決

另外.. 7月尾有次去飲茶 去廁所開大時  ...
洗得錢多自然肉痛, 不過如個病醫得好咩都值

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-9 19:33 發表 呢度有無女仔唙度呀?? 請問你地知唔知淋病係用尿液定係女性分泌物檢驗出薨@?? 我前排做左檢查, 用分泌物驗淋菌, 結果係無淋菌, 但我見張REPORT寫住淋菌可能要用DNA測試先準確, 所以有D擔心
檢測淋病係抽出分泌物及尿液做DNA測試

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-7 22:00 發表 各位師兄師姐你地好!我睇左dr ho, 確診皰疹, 想做一次全面鴭坒f檢查, 請問你地知情性/保瑞ok嘛? 你地有無好介紹? 謝謝!~
皰疹發作先醫,冇發作可以唔使理佢
建議事發後滿四週檢測梅毒、滿六週或八週檢測HIV Ag/Ab combo

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-8 03:00 發表
     師兄,多謝你回覆。請問dr ho 驗全套幾錢左右?係咪逐樣計?我見保瑞個plan好似幾全面。仲全面過情性。但唔知信晤信得得過
信唔信得過唔係一個問題, 係唔知到時睇你同見你既醫生既態度會係點? 重有你敢唔敢咁詳細同佢地講, 所以我覺得 情願比多小小錢安全d係dr ho度一次過好過, 因為你話既有plan個d又要你填咩填咩等等, 都尷尬啦係咪, 所以你自己考慮下啦, 正常淋病應該檢分泌都可以, 同如果有淋病正常都會有另外黃色的液體等等會出黎, 快d去做好檢查啦, 越早醫越好一定唔可以拖, 否則手尾長.

其實淋同衣空槍期幾耐。。。我高危後3日dr fong同我做左。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。