推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

紅色嫁??5個月都出 唉...

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-9-10 06:10 發表
各位ching....唉…事隔5個月,今朝見到d花好似返發!
不過5個月時間已經開始長, 所以翻發機會開始低, 去冷凍多一次全面d應該下一次好翻哂機會好大

引用:
原帖由 mlmlwong 於 2012-9-9 07:28 發表
各位師兄,本人之前幾個月去了幾次141按邪骨,有兩次唔覺意做埋,最近一個月發現下面生了兩粒洁A懷疑疣非常恕腄A因本人有家庭,在這星期心情簡直跌落谷底,好驚但是始終要面對,希望各位可以介紹W生比我檢查清楚, ...
就算唔係疣都應該有問題, 但係如果兩粒既就機會大, 所以一定要盡快去睇, 頭10頁就有dr ho資料, 好快搵到, 版規問題唔可以講sorry, 希望你早日康復啦

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-9-10 14:10 發表
各位ching....唉…事隔5個月,今朝見到d花好似返發!
Dary 兄係唔係近排有飲酒, 食煙, 唔夠訓, 抵抗力唔係咁好所以番發? 試下買body shop 既茶樹油沐浴露沖涼有D幫助

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mlmlwong 於 2012-9-9 15:28 發表
各位師兄,本人之前幾個月去了幾次141按邪骨,有兩次唔覺意做埋,最近一個月發現下面生了兩粒洁A懷疑疣非常恕腄A因本人有家庭,在這星期心情簡直跌落谷底,好驚但是始終要面對,希望各位可以介紹W生比我檢查清楚, ...
,
既然做了, 就要積極面對, 盡快去看醫生吧. 已經有師兄指出在本話題,第一二頁已可看到.  

這裡大部分的人都有中招的經驗, 說出來交流一下對你有幫助的.

在風月場所, 141.......  工作的女性, 是性病的溫床.

回復 15877# 的帖子

去酒吧都要小心 真係唔好亂黎

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-10 19:45 發表 我同你一樣, 尿道炎好完又黎黎完又好, 我已經試過衣原, 大腸桿, 金黃, 等等=0= 不過都唔會影響生活既, 再者, 一個月睇兩次醫生, 每次叫佢開兩WEEK 藥, 唔係問題的, 可以正常生活~
最慘係有女友又唔比得佢知
唔想行埋怕惹到比佢

回復 15878# 的帖子

講真由中花到而家我都介左煙,但都無介過酒!仲成日出夜街!我自己黎講就應該唔關煙酒事

回復 15875# 的帖子

多謝師兄。 今日終於去了Dr.Fong度check左,基本上他說應該唔係疣,係油脂粒,不過驗一驗睇埋報告穩陣D,暫時放下一半心頭大石。Thanks

回復 15880# 的帖子

DARY兄 你真係愛酒如命 我由同你傾計到至今 哈哈

回復 15882# 的帖子

Mybaby兄我M返qq啦!唉…你好返未?

引用:
原帖由 新的生活 於 2012-9-11 18:30 發表
最慘係有女友又唔比得佢知
唔想行埋怕惹到比佢
你而家尿道炎睇冰個醫生? 我想轉=0= DR.HO 好貴,
再者我已經唔係性病~ =0=

回復 15883# 的帖子

都要觀察下 你近一大步啦

師兄大家近排點, 身體好D冇

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-13 07:52 發表 你而家尿道炎睇冰個醫生? 我想轉=0= DR.HO 好貴, 再者我已經唔係性病~ =0=
上次pm左你
你有無其他醫生介紹?
呢排約唔到睇何醫生

有\既師兄, 你地再病發既時候D水泡係唔係多數都係同一個位, 我發現我陰毛(左上,同右下)有2粒紅左好似比蚊咬咁, 唔掂佢唔痛,掂佢有少少痛, 希望只係毛孔發炎

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-9-26 10:19 發表
有\既師兄, 你地再病發既時候D水泡係唔係多數都係同一個位, 我發現我陰毛(左上,同右下)有2粒紅左好似比蚊咬咁, 唔掂佢唔痛,掂佢有少少痛, 希望只係毛孔發炎
曾經發過既地方, 返發都會差唔多位置, 不過我既個案,  第一次係右邊毛髮位, 第二次係左邊, 第三次係右邊屁股........我呢兩日發覺右邊毛髮紅紅地, 我就知又嚟料, 即刻食藥

熊貓兄係唔係每次爆發個個位都有幾粒一起? 加油 希望你早日唔再返發

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-9-29 00:21 發表
熊貓兄係唔係每次爆發個個位都有幾粒一起? 加油 希望你早日唔再返發
正常係幾粒細, 因為習慣了, 知道紅紅地即係想返發, 未見皰就馬上食藥

引用:
原帖由 新的生活 於 2012-9-24 15:37 發表

上次pm左你
你有無其他醫生介紹?
呢排約唔到睇何醫生
如果你唔FIRM係唔係性病,,,,,
都係DR.HO, 我係睇完DR.HO FIRM左唔係性病先轉的~

我~好番好多了, ~ 而家剩係得番甩皮,
同埋小便硬係覺得冇自前咁順,
而家驗左小便, 冇菌,,,,有冇C兄好似我咁~?

我其實自從兩年前開始JJ炎就不斷~

由其而家轉季~ 唔打JJ由自可, 一打就甩皮甩到木

魚乾咁~點算?

我女友黎m後近呢兩星期開始下面有粒粒,今日去睇醫生,中左花…
但係我絕對相信佢冇去偷食,而我,對上一次去141已經係成年前既事。
加上我一直冇事冇幹,我想問,其實會唔會係我令佢有事?但係成年後先發?而且我一直都冇問題。宜家最怕係我本身有病毒,但係冇發出黎醫唔醫到?

回復 15894# 的帖子

HPV (花) 可潛伏好耐,但大部份人冇病徵同會係6個月到2年內病毒會消失, 好睇抵抗力同基因, 但有D人可以潛伏8個月或者更耐先有花出, 你係有機會傳染比你女友而自己冇出花, 因為HPV傳染性好高, 不過HPV好普遍, 你女友出得花隻HPV應該係低危, 叫佢快D打疫苗免疫D高危HPV, HPV係醫唔到, 但頭先講過會慢慢消失, 如果你想知自己有冇, 可以去DR. 方到做個HPV DNA 檢查

回復 15895# 的帖子

如果做hpv dna檢查收費係幾多?同埋dr.方地址係邊度?可唔可以pm我…
唉…見到佢咁我個心就好痛。我好怕係自己有病毒傳染俾佢,即使唔係,我都打定輸數自己遲早有,因為近呢兩個星期我都有同佢做。
已經冇諗佢係唔係有去偷食而我唔知,反正如你所講,傳染性強,預左要同佢一齊醫,但係冇出花有冇方法醫?

回復 15896# 的帖子

收費700, 你GOOGLE DR方同性病就搵到, 佢診所係中環, 有花只可以醫生清除D花, 但有機會番發, 冇花有病毒就冇野可以做到, 因為同正常人冇分別, 所以做HPV DNA 都係得過知字, 驗到有DR方都只會同你講叫你唔好飲酒食煙注意身體,病毒就會慢慢消失. 好消息就係如果真係你傳染比你條女 假設你141感染到, 事隔一年, 你都冇出花, 你今後會出花既機會好低, 因為你身體已經有好多HPV 抗體, 同一個TYPE 既HPV 對你黎講已經係免疫, 如果係你條女自己感染, 你就要有心理準備佢會傳染比你有花出

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。