推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

希望各位師兄早D康復啦 記住唔好出去玩  我中花 依家康復途中....

其他師兄好返花 有無食返煙呀??

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-3 16:48 發表

唉......又D野錯左冇得返轉頭
得左呢個病後, 最慘影響埋價值觀, 好似冇晒人生目標咁
好認同影響價值觀呢點, 但係要加油師兄

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-9-3 20:51 發表

好認同影響價值觀呢點, 但係要加油師兄
反而我覺得係心理病多, 怕給人再傳, 又怕傳比人.....矛盾

求救,試左上海上門,驚中招,pls help

咁多位師兄,琴晚第一次鬗W海叫左上門按摩,冇做但有bj,但冇帶套,我而家好驚好後悔,我想知我中招機會大唔大呀?我而家真係好好好後悔,諗到好多好長遠黻暋D…我一時醒唔起無帶套,唉,而家唔知點算

師兄可唔可以教我而家應該點做,我係第一次試,一時醒唔起應該帶套,我認我白痴,希望大家幫下我,我成晚都訓唔著不停爬文,我發誓以後都唔會,希望個天俾個機會我

祝大家身體健康!

希望有師兄做下好心,解答下我

應唔應該搵醫生check左先,或者應該幾時去

萬分感激!!

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 09:28 發表
咁多位師兄,琴晚第一次鬗W海叫左上門按摩,冇做但有bj,但冇帶套,我而家好驚好後悔,我想知我中招機會大唔大呀?我而家真係好好好後悔,諗到好多好長遠黻暋D…我一時醒唔起無帶套,唉,而家唔知點算

師兄可唔 ...
唔洗緊張, BJ 會奶既野唔多, 林病, 非林, 衣原, 花, 包, 梅, A
1) 你件事琴晚發生 頭3樣 你朝早起身去洗手間用手濟濟條野如果有D
唔似水或白色野既就去家庭醫生度同佢講要做尿液種菌同試冰隻
抗生素, 同佢講尿道炎就OK。

2) 花包 你見到有D一粒二粒係1個月內見到先至理啦, 唔係唔洗理既,
或者可以睇皮膚及性病專科醫生幫你驗DNA TEST,

3) A既話最快夠14日驗RT-PCR啦, 不過你自己搵專科醫生同佢講
想驗呢樣野, 佢地都會幫你做 不過貴DD, 千幾蚊HKD左右 ,幫你SD去
OVERSEA 做的,

4) 梅既話係唯一真係急唔黎的, 一個月抽血驗就OK,

同埋唔洗太擔心 BJ而已, 尿道炎同包既機會高好多,
重點, 睇專科醫生CONSULTANT 啦, 會定好多的, 不過唔RECOMMAND 醫生
因為我地個個都自己搵的, 呢個網頭十頁都有, 自己睇下啦,,,, 冇C兄會答你冰個醫生好呢個問題的~

引用:
原帖由 mybaby899 於 2012-9-3 19:54 發表
有,,,,,=0= 不過食少左好多好多~

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-3 16:48 發表

唉......又D野錯左冇得返轉頭
得左呢個病後, 最慘影響埋價值觀, 好似冇晒人生目標咁
不過 經一事長一智, 至少唔會再錯就真啦, ^^

[quote]原帖由 worrykitty 於 2012-8-27 16:16 發表
請問有無朋友知道鐰r ho度驗支原體係咪$700?係驗邊一隻支原體呢?支原體有幾隻,包括解獢A人型、生殖 [/quote

700係HPV 好似幫你試十幾隻的~

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-24 10:43 發表
我都係中左皰疹,而家長期食藥,食足一年,希望之後唔會成日發。唉,我鰡〝坅蚺S驗到有解甇嚃憿A係支原體鴾@種,我諗緊睇婦科定係泌尿科。我好擔心惹到我男朋友,各位師兄請問你地知唔知我男朋友應該睇性病科定 ...
都係性病科=0=

引用:
原帖由 sick123 於 2012-8-23 23:34 發表
JJ炎係咪好難醫???
其實係的, 因為JJ炎太多原因可以影響到~

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-8-18 00:35 發表

how a u ?????
好番好多了,,,, 又冇去玩, 咩都冇做過,今個WEEK驗左尿,
再一次大腸桿菌尿道炎,,,, 所以 唔玩都中丫, 莫講話去玩 T^T

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-4 10:29 發表 唔洗緊張, BJ 會奶既野唔多, 林病, 非林, 衣原, 花, 包, 梅, A1) 你件事琴晚發生 頭3樣 你朝早起身去洗手間用手濟濟條野如果有D唔似水或白色野既就去家庭醫生度同佢講要做尿液種菌同試冰隻抗生素, 同佢講尿 ...
師兄你覺得中招機會大嘛??今朝唔知係咪成日係度諗,硬係覺得有灟囍P儱P覺,不過白色野就冇,

希望其他師兄可以再俾多禶N見我

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 10:49 發表

師兄你覺得中招機會大嘛??今朝唔知係咪成日係度諗,硬係覺得有灟囍P儱P覺,不過白色野就冇,

紫亞兄你咪講咁多病嚇佢LA! BJ A 梅 機率=0, \除非小姐個口出緊一型(唇口瘡 HSV1),原過唔係都係冇事,再講大把人都有一型病原同抗體, 2型口交就唔會有,HPV(花)BJ其實都有可能, 如果小姐隻手有模自己下體(前提係佢有花)再立刻有手磨擦你J, 不過都係微. 最有少少可能係衣林同非林, 姐係紫亞兄講會有白色OR黃色液體係尿口到出, 屙尿痛
淋同非淋2日至1星期有病徵, 衣1星期至3星期有可能冇病徵, QWERTY 兄建議你去驗尿, 一驗就知唔洗等, 如果真係驚其他性病, 建議你一個月(28天)後驗HIV 第4代 ab+ P24ag, 梅記RPR, ELISA HSV2. HPV就唔洗驗

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 10:49 發表

順帶一提, 心理壓力係會令自己身體有好大變化 (肚痛, 胃痛, 紅疹, 頭痛, etc), 令自己覺得有好多病徵, 放鬆D冇事既, 唔洗成日檢查下面, 因間隻手唔乾淨弄損JJ就唔好
再順帶一提, 各位驚出花同有花既師兄, 可以試下買BODY SHOP隻茶樹沐浴露沖涼(洗下面), 有效殺HPV加快皮膚身陳代謝!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mybaby899 於 2012-9-3 19:54 發表
無~~已經戒左煙, 戒煙比我預期中容易~~

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-9-4 11:28 發表 紫亞兄你咪講咁多病嚇佢LA! BJ A 梅 機率=0, \除非小姐個口出緊一型(唇口瘡 HSV1),原過唔係都係冇事,再講大把人都有一型病原同抗體, 2型口交就唔會有,HPV(花)BJ其實都有可能, 如果小姐隻手有模自己下體(前提係佢 ...
多謝你儱N見

今日諗起都想嘔,我係咪都會有機會咩事都冇??佢應該無摸過自己下面
今日我成日覺得下面個頭痺痺地,都唔知係咪真,定係自己諗住

師兄,如果chk咁多野要幾錢到?

而家諗番真係覺得好白痴,想番轉頭都唔得,俾錢買難受!

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 16:01 發表 一多謝你儱N見今日諗起都想嘔,我係咪都會有機會咩事都冇??佢應該無摸過自己下面今日我成日覺得下面個頭痺痺地,都唔知係咪真,定係自己諗住師兄,如果chk咁多野要幾錢到?而家諗番真係覺得好白 ...
岩岩大膽地發了個信息給小姐,禮貌地問佢有冇病,佢話佢無叫我放心好了,

但其實我仲好擔心佢自己都唔知自己有無,唉,又唔知佢會唔會呃我

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-3 22:31 發表

反而我覺得係心理病多, 怕給人再傳, 又怕傳比人.....矛盾
當然會.....簡直搞到心理上出左問題, 個人都易暴燥左, 好易唔開心, 咁搞法, 驚有抑鬱証

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 09:28 發表

師兄可唔 ...
BJ.....口交, 中D小野係有機會, 中花, 中皰, 中AIDS等呢D就應該好微吧, 唔洗太擔心

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-4 10:32 發表
[quote]原帖由 worrykitty 於 2012-8-27 16:16 發表
請問有無朋友知道鐰r ho度驗支原體係咪$700?係驗邊一隻支原體呢?支原體有幾隻,包括解獢A人型、生殖 [/q ...
我男朋友蠤R HO度驗左呢幾隻支原體喇, 佢無事呀, 不過我都唔知個結果信唔信得過, 因為唔係用DNA測試~!

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-4 10:34 發表

其實係的, 因為JJ炎太多原因可以影響到~
冇錯, 我以前試過因用的沐浴露問題而引起JJ炎, 之後轉了無皂性的就OK了, 其實洗JJ不宜落太重料洗

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 16:01 發表

多謝你儱N見

今日諗起都想嘔,我係咪都會有機會咩事都冇??佢應該無摸過自己下面
今日我成日覺得下面個頭痺痺地,都唔知係咪真,定係自己諗住

師兄,如果chk咁多野要幾錢到?

而家諗番真係覺得好白 ...
一個人如心情太差, 抑鬱, 可以引起病的...
你連病狀都未有就驚成鬼, 冇病都變有病

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 16:35 發表

岩岩大膽地發了個信息給小姐,禮貌地問佢有冇病,佢話佢無叫我放心好了,

但其實我仲好擔心佢自己都唔知自己有無,唉,又唔知佢會唔會呃我
放心吧, 中既機會唔係高, 就算都唔係難醫果啲, 你雖然無做, 問題係你有無用條野磨佢下面

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-4 21:56 發表

一個人如心情太差, 抑鬱, 可以引起病的...
你連病狀都未有就驚成鬼, 冇病都變有病
明白, 多謝你, 希望真係冇事, 但幾時先會有病狀出現? 會有D咩病狀??

我冇磨過佢呀...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。