推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-8-26 00:50 發表

VALTREX 500mg 比何醫生果隻新, 病發早晚食一粒就夠, 我無長期食, 都係有事先食, 妳中招後返發過幾多次
熊貓CHING隻藥你去邊買?? 幾錢??

引用:
原帖由 strange 於 2012-8-22 23:04 發表

師兄有無去驗血糖?  如果有糖尿病, 會令JJ炎很難好.
前星期發食藥好返,隔一星期又發...................

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-8-26 21:13 發表

熊貓CHING隻藥你去邊買?? 幾錢??
係藥房買, 800 - 900 左右42粒

請問有無朋友知道鐰r ho度驗支原體係咪$700?係驗邊一隻支原體呢?支原體有幾隻,包括解獢A人型、生殖

我鐰r ho 度配藥咖,好似500一個月藥
引用:
原帖由 monster00888 於 2012-8-26 21:13 發表 師姐食邊隻?? 邊度買同幾錢?? THX

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-8-22 15:46 發表
唉, 9成9又皰返發, 都3年啦, 差唔多隔半年就返嚟探我, 真係無計......
熊貓兄, 真係要好似我咁咩都介, 唔好食咁多海鮮等, 我都用5年多, 唔好灰心, 加油一定痊癒的, 你睇你之前同期同你一樣有既兄弟咪又係失哂蹤, 代表咩你好清楚啦, 有時候好似我同你一樣運氣好重要......................

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-8-28 21:10 發表

熊貓兄, 真係要好似我咁咩都介, 唔好食咁多海鮮等, 我都用5年多, 唔好灰心, 加油一定痊癒的, 你睇你之前同期同你一樣有既兄弟咪又係失哂蹤, 代表咩你好清楚啦, 有時候好似我同你一樣運氣好重要................. ...
ching你中過\之後完全痊癒冇翻發過呢5年??

回復 15760# 的帖子

系網上見到有個病者講以下說話,貼過來比你參考!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
約2008年令洏]疹!,吃了淺監色的特效藥,
           聽醫生講,您唔理佢自己都會好,但會常常翻發 。所以要把握第一次生的時候,
           吃藥,趁病毒未late入您的T細包前,殺死牠們,如果俾佢late入去d T細包到,
           就很難 kill 到,咁就手尾長了 。
           所以我平時都會檢查下体,有無異樣,趁早醫!

師兄為今之計,只有每次翻發都要吃藥,希望續d續d kill 下d菌,及生活要正常,
           保持身体健康,因如果有其他病如糖尿病,會令病情更嚴重。

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-8-28 21:10 發表

熊貓兄, 真係要好似我咁咩都介, 唔好食咁多海鮮等, 我都用5年多, 唔好灰心, 加油一定痊癒的, 你睇你之前同期同你一樣有既兄弟咪又係失哂蹤, 代表咩你好清楚啦, 有時候好似我同你一樣運氣好重要................. ...
Stanley兄, 皰比花難搞.......不過我都已習慣

熊貓兄~~俾心機, 樂觀齏~~

點解而家呢度無咩師兄師姐薑嬤氻U病情?? 佢地去左邊度呢??

我都想知STANLEY兄係咪5年無番發~
引用:
原帖由 monster00888 於 2012-8-28 22:45 發表

ching你中過\之後完全痊癒冇翻發過呢5年??

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2012-8-31 12:12 發表
熊貓兄~~俾心機, 樂觀齏~~
都3年啦,我都無咩望, 唔再返發梗想, 至少唔好返咁多

引用:

我久不久仲有上來架.
無人理我我無出聲炸.
我同期個d失哂蹤.

各位有\疹既師兄, 你地事發後幾多日開始爆發? 我今日係外國覆檢, 點知HSV IGG positive, 事發都2個幾月, 但都冇爆發

各位師兄你地好...我第一次中招..而家檢驗到有HPV 6型,有1個月,但係仲未有徵狀出現, 菜花係唔係根治架??

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-9-1 07:56 發表
各位有\疹既師兄, 你地事發後幾多日開始爆發? 我今日係外國覆檢, 點知HSV IGG positive, 事發都2個幾月, 但都冇爆發
皰一般1-2週就出

自從6月疑似中招但無事之後, 到而家都無叫過雞
今日忍唔住去左叫雞, 口交無用套, 做個時有用
到沖涼果時發現龜頭有少少損左, 好驚囉而家

我想問下咁多位師兄, 如果中左 HPV
會大約幾耐到先會生曭嶊嵽X黎架
同埋我想驗 HIV, 邊到有最新技術, 即係一星期就驗到果攭O

好驚, 呢次無事之後我一定唔會再出去玩

引用:
原帖由 Howcanido 於 2012-9-1 19:26 發表
各位師兄你地好...我第一次中招..而家檢驗到有HPV 6型,有1個月,但係仲未有徵狀出現, 菜花係唔係根治架??
師兄你放心冇野既, HPV好多人都有特別係6同11, 80%既人一生同感染過HPV(當然好多人都唔知自己有,冇花冇病徵) 衛生唔好去公共洗手間出出入入隻手唔乾淨接觸下體都有機會有, 重點係有HPV既人只有10%會出花(基因問題, 抵抗力低), 90%人係幾個月到2年內自身抵抗力會殺死HPV, 再驗DNA PCR都驗唔到

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-9-2 10:05 發表

師兄你放心冇野既, HPV好多人都有特別係6同11, 80%既人一生同感染過HPV(當然好多人都唔知自己有,冇花冇病徵) 衛生唔好去公共洗手間出出入入隻手唔乾淨接觸下體都有機會有, 重點係有HPV既人只有10%會出花(基因問題 ...
唔該曬你呀師兄,聽完你講放心D ,而家又冇藥食,唯有增強自己抵抗力!

咁多位師兄,想問一問,全程用套,中A / 梅機會大不大...., 中左會唔會有咩徵狀???

唔去玩就唔使擔心吧~~~

明白男人係細佬控制大腦, 最慘係要用多好多時間去懷疑自己係咪中左,個下野難受呢~~
中左未必最難受,估下估下既日子先慘,簡直渡日如年........既然係咁唔去玩好過啦~~到時使 鬼驚咩~~~
我周不時都有上黎...........中花康復已3年

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-24 10:43 發表
我都係中左皰疹,而家長期食藥,食足一年,希望之後唔會成日發。唉,我鰡〝坅蚺S驗到有解甇嚃憿A係支原體鴾@種,我諗緊睇婦科定係泌尿科。我好擔心惹到我男朋友,各位師兄請問你地知唔知我男朋友應該睇性病科定 ...
你男友如冇發出來, 應該未必有事, 不過以後用套減少傳染吧

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-1 00:38 發表

都3年啦,我都無咩望, 唔再返發梗想, 至少唔好返咁多
唉......又D野錯左冇得返轉頭
得左呢個病後, 最慘影響埋價值觀, 好似冇晒人生目標咁

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-8-30 23:32 發表

Stanley兄, 皰比花難搞.......不過我都已習慣
花就要長D時間好返, 所以呢度較多CHING講花

而皰每次好可以幾日內就好返, 不過易返發, 所以少D CHING 講

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。