推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

早幾日驚驚地
跟呢度ching睇 dr. ho
真係好醫生!強烈推薦!

大家知唔知邊度做全身檢查+性病檢查會平d?
想一次過做曬
同埋係咪等1-2個月空窗期先做?

如果平 我估去做開體檢個d會平d....

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-8-13 23:12 發表
我又返黎!!!!
一年前包皮炎睇佐6個dr話唔係性病係普通發炎,但醫了九個月
現已一年沒有性行為今日都返發
而家真係信dr講普通發炎
tmr 又要睇dr  唉

大家要信dr...........
我都有成四個月jj炎,好辛苦

引用:
原帖由 sick123 於 2012-8-15 21:34 發表

我都有成四個月jj炎,好辛苦
慢慢來啦.......割佐包皮未???

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-8-2 00:24 發表

BRO打, 點算, 我驗就冇菌, 但病晶還在, 尿急急果D~
how a u ?????

如果有花/胞疹,日常生活會否傳染家人?

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-8-18 00:32 發表

慢慢來啦.......割佐包皮未???
未...
師兄知唔知自己咩因咩事發炎???

引用:
原帖由 sick123 於 2012-8-19 15:41 發表

未...
師兄知唔知自己咩因咩事發炎???
no   u ???????????

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-8-19 17:04 發表

no   u ???????????
我都唔知咩事,食左成3個月藥啦

回復 1# 的帖子

引用:
原帖由 sick123 於 2012-8-19 17:43 發表

我都唔知咩事,食左成3個月藥啦
師兄有無去驗血糖?  如果有糖尿病, 會令JJ炎很難好.

唉, 9成9又皰返發, 都3年啦, 差唔多隔半年就返嚟探我, 真係無計......

回復 15760# 的帖子

希望快D有疫苗可令\唔再發

引用:
原帖由 strange 於 2012-8-22 23:04 發表

師兄有無去驗血糖?  如果有糖尿病, 會令JJ炎很難好.
無...個尿嘴好紅

JJ炎係咪好難醫???

我都係中左皰疹,而家長期食藥,食足一年,希望之後唔會成日發。唉,我鰡〝坅蚺S驗到有解甇嚃憿A係支原體鴾@種,我諗緊睇婦科定係泌尿科。我好擔心惹到我男朋友,各位師兄請問你地知唔知我男朋友應該睇性病科定係泌尿科啊?謝謝!

中過一次怕怕

中過一次怕怕啦,注意

小心

一定要小心

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-24 10:43 發表
我都係中左皰疹,而家長期食藥,食足一年,希望之後唔會成日發。唉,我鰡〝坅蚺S驗到有解甇嚃憿A係支原體鴾@種,我諗緊睇婦科定係泌尿科。我好擔心惹到我男朋友,各位師兄請問你地知唔知我男朋友應該睇性病科定 ...
Kitty, 係醫生提議妳食足一年皰藥? 妳食邊隻?

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-8-24 23:03 發表 Kitty, 係醫生提議妳食足一年皰藥? 妳食邊隻?
熊貓兄你好,dr ho叫我自己考慮食唔食一年藥,甘我諗住食一排睇下點先。我食果隻係aciclovir200mg 我估來來去去都係呢隻。其實食一年晤知副作用會晤會好大

??????
!!!!!!

神秘疾病似AIDS 症狀像肺癆不傳染可致命

愛滋病(AIDS)至今無藥可治。近年出現一種神秘疾病,跟愛滋病一樣會破壞患者的免疫系統,出現骨骼感染及類似肺結核症狀,令病人體重暴跌,甚至死亡。美國科學家指,患者平均五十歲,幾乎全是亞洲人,或是在亞洲出生,病例大多出現於台灣和泰國,美國亦有少量病例。

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-25 10:08 發表
熊貓兄你好,dr ho叫我自己考慮食唔食一年藥,甘我諗住食一排睇下點先。我食果隻係aciclovir200mg 我估來來去去都係呢隻。其實食一年晤知副作用會晤會好大
VALTREX 500mg 比何醫生果隻新, 病發早晚食一粒就夠, 我無長期食, 都係有事先食, 妳中招後返發過幾多次

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-24 10:43 發表
我都係中左皰疹,而家長期食藥,食足一年,希望之後唔會成日發。唉,我鰡〝坅蚺S驗到有解甇嚃憿A係支原體鴾@種,我諗緊睇婦科定係泌尿科。我好擔心惹到我男朋友,各位師兄請問你地知唔知我男朋友應該睇性病科定 ...
師姐食邊隻?? 邊度買同幾錢?? THX

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。