推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-5 01:22 發表

明白, 多謝你, 希望真係冇事, 但幾時先會有病狀出現? 會有D咩病狀??

我冇磨過佢呀...
上網search下就知D病發病日數, 再係搞野當日3個月後驗個全餐, 等唔到, 點費D錢驗住D先囉..

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-5 19:56 發表

上網search下就知D病發病日數, 再係搞野當日3個月後驗個全餐, 等唔到, 點費D錢驗住D先囉..
我都唔知係自己"凝住"定真係, 成日覺得下面個頭有DD麻痺ge感覺, 有冇一種病會有咁ge病徵嫁??
但係就冇話痛,都冇野流出黎!!

仲有係咪過左潛伏期都冇野就係冇野嫁喇??

希望大家唔好嫌我煩! 可以再解答下我... 謝*1000000000

回復 15824# 的帖子

你成日諗住緊係啦 唔好諗 你無病徵都驚 其實講真果句 你成日諗無用 自己又唔係醫生 有病徵果陣先去睇 唔好諗咁多 成日諗會有心理作用 唔係都覺得係

回復 15824# 的帖子

呢到排隊都未排到你啦 講擔心大把人擔心過你 我都勁過你啦 你已經係好幸運 下次唔好去玩就唔洗驚 其實你中既機會好微 遲D你又消失嫁啦

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-5 21:58 發表

我都唔知係自己"凝住"定真係, 成日覺得下面個頭有DD麻痺ge感覺, 有冇一種病會有咁ge病徵嫁??
但係就冇話痛,都冇野流出黎!!

仲有係咪過左潛伏期都冇野就係冇野嫁喇??

希望大家唔好嫌我煩! 可以再解答下我 ...
麻痺? 冇一隻病係咁的, 你放心啦, 其實唔怕晒錢早d驗晒d野個心就冇事架啦~

我玩左3次, 第1次驚到pk,  第2,3次都冇野, 哈哈~
因為知道自己應該驚d麥唔應該驚d麥~

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-9-4 21:51 發表

我男朋友蠤R HO度驗左呢幾隻支原體喇, 佢無事呀, 不過我都唔知個結果信唔信得過, 因為唔係用DNA測試~!
DR.HO 果度驗衣原支原OK的,

佢一次過幫你小便驗晒,,,,,,,

會比DNA 更準, 雖然到DNA 只係HPV同HSV, ^^

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 10:49 發表

師兄你覺得中招機會大嘛??今朝唔知係咪成日係度諗,硬係覺得有灟囍P儱P覺,不過白色野就冇,

希望其他師兄可以再俾多禶N見我
我覺得唔帶袋被人BJ 中AIDS機會唔大, 其他野就真係有機會既,
雖然我好多朋友都係唔帶套吹, 上套上馬,
但係十幾年都冇事=0= 所以呢D野真係講唔埋,

我就玩3次, 3次都奶野, 最輕果轉都尿道炎~

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 16:01 發表

多謝你儱N見

今日諗起都想嘔,我係咪都會有機會咩事都冇??佢應該無摸過自己下面
今日我成日覺得下面個頭痺痺地,都唔知係咪真,定係自己諗住

師兄,如果chk咁多野要幾錢到?

而家諗番真係覺得好白 ...
CHECK 晒所有野 二千蚊左右啦, 你預, 見埋醫生二千幾走唔甩~

紫亞兄,乜DNA方法唔係最準咖咩?點解你會話dr ho度驗仲準鵅H同埋你話'雖然到DNA 只係HPV同HSV'請問你儱N思係?,
引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-7 08:00 發表 DR.HO 果度驗衣原支原OK的,佢一次過幫你小便驗晒,,,,,,,會比DNA 更準, 雖然到DNA 只係HPV同HSV, ^^

請問有無皰疹的師兄食緊aciclovir屪藺O?有無師兄鶱藺訄t藥呢?幾多錢呢?謝謝!

即係睇咩醫生?有咩程序?

即係睇咩醫生?有咩程序?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-7 08:02 發表

我覺得唔帶袋被人BJ 中AIDS機會唔大, 其他野就真係有機會既,
雖然我好多朋友都係唔帶套吹, 上套上馬,
但係十幾年都冇事=0= 所以呢D野真係講唔埋,

我就玩3次, 3次都奶野, 最輕果轉都尿道炎~
師兄, 3次都奶野係咩意思0.0

其餘果2次係咩呀? 介唔介意講講???

回復 15832# 的帖子

呢隻葯到到唔同價錢,由10-20一排十粒

其實中庖無物野可以做,所有醫生都係話一發就食葯,無其他方法,平時身體好就會返發小d,有醫生提議食一年葯,我就唔理佢,每月頭都食7日葯,sofar係平平安安無發了。

引用:
原帖由 807 於 2012-9-7 17:30 發表
呢隻葯到到唔同價錢,由10-20一排十粒
師兄, 我樓下藥房賣$180/30粒, $6一粒~! 萬0仲賣$8.7一粒~! 勁貴呀~!
請問師兄你可唔可以話我知鶱銊炩R?? 平甘多鴰! 謝謝~!

引用:
原帖由 807 於 2012-9-7 17:41 發表
其實中庖無物野可以做,所有醫生都係話一發就食葯,無其他方法,平時身體好就會返發小d,有醫生提議食一年葯,我就唔理佢,每月頭都食7日葯,sofar係平平安安無發了。
師兄你個月食7日藥...每日食幾多次每次食幾多mg呀? 醫生建議你甘做?

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-9-7 22:24 發表

師兄, 我樓下藥房賣$180/30粒, $6一粒~! 萬0仲賣$8.7一粒~! 勁貴呀~!
請問師兄你可唔可以話我知鶱銊炩R?? 平甘多鴰! 謝謝~!
萬0唔洗醫生紙就可以買咩?? 萬0雖然貴D, 但一定唔會賣假藥, 唔會老點你
你果隻1日食幾次??

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-9-7 22:25 發表

師兄你個月食7日藥...每日食幾多次每次食幾多mg呀? 醫生建議你甘做?
佢咁食應該自己咁做, 我睇個醫生同你個醫生講一樣, 叫食連續一年, 早晚各一粒吧

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-9-7 13:16 發表
請問有無皰疹的師兄食緊aciclovir屪藺O?有無師兄鶱藺訄t藥呢?幾多錢呢?謝謝!
之前我過有隻新啲既藥VALTREX 500 mg, 有事早晚一粒, 42粒一盒大約900

引用:
原帖由 807 於 2012-9-7 17:41 發表
師兄, 你係話你第一次出, 之後每個月食7日, 都無再返發, 想知你咁係維持幾耐?

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-8 22:19 發表

佢咁食應該自己咁做, 我睇個醫生同你個醫生講一樣, 叫食連續一年, 早晚各一粒吧
呢位師吧, 你而家點情況?

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-8 22:39 發表

之前我過有隻新欓J藥VALTREX 500 mg, 有事早晚一粒, 42粒一盒大約900
熊貓兄去邊買?? 我之前去買ZOVIRAX 周圍都冇貨
VALTREX 係咪容易好多買到的

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-8 22:42 發表

呢位師吧, 你而家點情況?
其實我而家都冇KEEP住日日食, 想起果陣就食, 而家差不多一食藥已經快左好返, 近排剛剛又起, 一食藥已1日內已結焦, 不過真係心靈最大影響, 而家成日玩自閉

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-8 22:56 發表

熊貓兄去邊買?? 我之前去買ZOVIRAX 周圍都冇貨
VALTREX 係咪容易好多買到的
我係灣仔藥房買, 安康寧都有, 不過貴少少.

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-8 23:00 發表

其實我而家都冇KEEP住日日食, 想起果陣就食, 而家差不多一食藥已經快左好返, 近排剛剛又起, 一食藥已1日內已結焦, 不過真係心靈最大影響, 而家成日玩自閉
你幾時第一次, 到而家返發左幾次, 1日就結, 都算快

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。