推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-8 23:21 發表

你幾時第一次, 到而家返發左幾次, 1日就結, 都算快
上年8月......., 咁就1年, 折磨了1年, 之後仲有好多年, 今次好似第5次了.........之前連食藥冇返法, 停左藥之後番發過2次好快好.

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-8 23:19 發表

我係灣仔藥房買, 安康寧都有, 不過貴少少.
安康寧?? 連鎖藥店嗎?? 好多分店?

SUPER POWER

写的好写得秒,看得我呱呱叫。

懷疑中招,請幫忙?

各位師兄,本人之前幾個月去了幾次141按邪骨,有兩次唔覺意做埋,最近一個月發現下面生了兩粒洁A懷疑疣非常恕腄A因本人有家庭,在這星期心情簡直跌落谷底,好驚但是始終要面對,希望各位可以介紹W生比我檢查清楚,等我可以早曰面對以後事情,真係好down,請PMW生資料給我。
多謝各位幫忙!

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-8 23:28 發表

上年8月......., 咁就1年, 折磨了1年, 之後仲有好多年, 今次好似第5次了.........之前連食藥冇返法, 停左藥之後番發過2次好快好.
醫生講過1年超過4, 5次叫多, 我第一次返發差唔多8個月, 真係灰晒....我問過醫生, 佢話如果唔係好完無幾耐又返, 都唔洗考慮食個長期藥

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-8 23:29 發表

安康寧?? 連鎖藥店嗎?? 好多分店?
呢間算老字號, 上網搵倒

十日前環保吹+上套做...依家日日驚自己中A...
前日去左方醫生到驗血...
最快聽日先有結果...
有冇師兄可以講我知我大唔大機會中?
我已經諗定點自殺...
真係好驚...

引用:
原帖由 ss0907 於 2012-9-9 23:39 發表
最快聽日先有結果...
我已經諗定點自殺...
真係好驚...
唔好自已嚇自已, 你有戴套做邊有咁易.....

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-9 23:53 發表

唔好自已嚇自已, 你有戴套做邊有咁易.....
依家我每隔一個鐘探一次熱...我真係好怕有事...
一時既好奇心...我覺得好對唔住我屋企人...

我係食aciclovir200mg, 係廟街, 上海街d葯房買, 每日四次一粒, 有兩排20粒包裝, 也有10粒一排的大盒裝, 最平一次買10元一排.
我4月30號去玩, 吹無套做有套, 10天左右出水泡睇家庭醫生, 食5日葯好左, 也有去社衛驗血, 2星期左右返發, 睇過皮膚醫生, 都係呢隻葯, 2個醫生都係話一出就食葯, 葯係破壞庖的自我複製, 暫時未有根治方法, 希望早日有葯可以治本.
每月食7日係我自己睇外國的方法, sofar出第一次第二次之後開始都無發過, 即4個月! 我唔煙, 有飲下啤酒, 完全無介口, 有運動, 今年47. 平常心啦, 身體好唔會出黎, 出就立即食葯. 而家做愛用套, 無吹, 有講過唔發係唔傳人, 有師兄一樣又吹又唔用套, anyway保護自己同身邊的人, that's it.
或者大家分享你地點進行性行為.

相關搜索目錄: 運動 啤酒

當然, 睇醫生係最好.

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-9-7 12:41 發表
紫亞兄,乜DNA方法唔係最準咖咩?點解你會話dr ho度驗仲準鵅H同埋你話'雖然到DNA 只係HPV同HSV'請問你儱N思係?,
DNA 係最準, 但驗DNA 好似我地男仔咁, $700 得兩支綿花棒係拎唔晒成條野既SAMPLE, 所以,,,,,,
有$$就準, 冇$$就唔準, 叻外 能驗DNA只有HPV 同HSV,
衣原體果D其實都只係驗小便種菌就會種到~

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-7 14:38 發表

師兄, 3次都奶野係咩意思0.0

其餘果2次係咩呀? 介唔介意講講???
3次都奶尿道炎, ^^ 好在冇中其他野~

引用:
原帖由 mlmlwong 於 2012-9-9 15:28 發表
各位師兄,本人之前幾個月去了幾次141按邪骨,有兩次唔覺意做埋,最近一個月發現下面生了兩粒洁A懷疑疣非常恕腄A因本人有家庭,在這星期心情簡直跌落谷底,好驚但是始終要面對,希望各位可以介紹W生比我檢查清楚, ...
頭兩頁有講, 自己睇, 不要問, 冇人會答你, ^^
我地個個都做左好多功課架, ~

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 ss0907 於 2012-9-9 23:39 發表
最快聽日先有結果...
我已經諗定點自殺...
真係好驚...
簡單來說, HIV 唔易,  其他野都算易, ^^

回復 15861# 的帖子

首先多謝師兄回覆,小弟不是只係問,只因不方便上綱,多謝提醒。

各位ching....唉…事隔5個月,今朝見到d花好似返發!

各位好
小弟第一次出post
小弟半年前中左非淋, 醫好左唔知點解三個月前又發作龜頭炎
試左好多藥唔得之後化驗先知係大腸桿菌有抗藥性
而家試緊第一隻藥, 頭幾日有少少好轉之後好似故態復萌
無乜好到又無乜變差, 但呢兩日發覺射精有黃色o者o厘狀同埋尿道口紅
唔知係咪前列線炎
其實book左下個星期先有得睇醫生, 想搵個地方呻下

回復 15865# 的帖子

生活兄,大家甘話,我中花手尾長!岩岩上完15/f...證實真你半年無事再返發!真係無哂心情!都唔知幾時先好!又重頭計過啦!

引用:
原帖由 新的生活 於 2012-9-10 16:16 發表
各位好
小弟第一次出post
小弟半年前中左非淋, 醫好左唔知點解三個月前又發作龜頭炎
試左好多藥唔得之後化驗先知係大腸桿菌有抗藥性
而家試緊第一隻藥, 頭幾日有少少好轉之後好似故態復萌
無乜好到又無乜變差,  ...
我同你一樣, 尿道炎好完又黎黎完又好, 我已經試過衣原,
大腸桿, 金黃, 等等=0= 不過都唔會影響生活既, 再者, 一個月睇兩次
醫生, 每次叫佢開兩WEEK 藥, 唔係問題的, 可以正常生活~

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-9-10 16:36 發表
生活兄,大家甘話,我中花手尾長!岩岩上完15/f...證實真你半年無事再返發!真係無哂心情!都唔知幾時先好!又重頭計過啦!
尿道炎同花都咁上去, 我尿道炎 斷斷 續續已經5個月了=0=

回復 15866# 的帖子

DARY兄我以為你好返 消失左添 今次又出起邊到呀?

回復 15869# 的帖子

Mybaby兄我無消失,只係qq唔見左密碼!今次包皮位返發!今日即上15/F搞左

回復 15870# 的帖子

好大粒下?咁快見到

回復 15871# 的帖子

針頭大少,剛起既!因為我仲有日日自我檢查

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。