推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

仲有,
我登記時有個鬼佬排我前面,
原來都係睇果齱A
但原來佢無香港身份證,
要比$750

首先好多謝呢個帖, 真係俾左好多資料同鼓勵左我.
我都係係呢度見到各位ching既po,先知道去搵何醫生, 已經開始左治療(wart)

我上網都search 左好多醫生資料, 同各位ching介紹既好醫生差唔多:

我都分享返D我搵到既好醫生資料俾大家:

何家強
http://www.goodoctor.com.hk/dr_detail.php?id=8273

區德成
http://www.goodoctor.com.hk/dr_detail.php?id=8232

張謙昌
http://www.goodoctor.com.hk/dr_detail.php?id=8285

以上三個醫生我係網上見到睇性病係最多人讚好的, 希望幫到有需要人士早日康復(包括我自己)

GOOD GOOD

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-5 14:17 發表
我今日已經有十個星期希望無事
唔想害到女朋友
要起碼1年半無事先最安全. 注意飲食和多做運動啦, 煙酒一定不要!!

相關搜索目錄: 飲食 運動

回復 15977# 的帖子

Pain 兄叫你女友打疫苗LA, 3個月見效, 防花事少防子宮脛癌事大

引用:
原帖由 YSLCC 於 2012-11-7 22:47 發表
首先好多謝呢個帖, 真係俾左好多資料同鼓勵左我.
我都係係呢度見到各位ching既po,先知道去搵何醫生, 已經開始左治療(wart)

我上網都search 左好多醫生資料, 同各位ching介紹既好醫生差唔多:
Ching你係中鱈妊央H
估計係點中招?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-11-8 00:12 發表

要起碼1年半無事先最安全. 注意飲食和多做運動啦, 煙酒一定不要!!
我都知越長越好,
但有時唔知點避…

好彩我不嬲不酒不煙

相關搜索目錄: 飲食 運動

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-11-8 00:38 發表
Pain 兄叫你女友打疫苗LA, 3個月見效, 防花事少防子宮脛癌事大
叫佢打針仲慘過叫佢去死…
幾年前佢大病,醫生叫佢打支針快囍n,
佢寧願住多幾日醫院都唔打…

請問有冇師兄知道衣原同埋淋病要點驗????? 我做普通既尿道種菌冇事, 但介係好唔舒服~, 雖然尿道口分沁已經同水冇分別, 仲要極小, 大力到死咁按先得少少~ 小便唔痛, 但尿急急就常在, 仲有小腹脹及不適~

請問各位 ching 有冇人知邊到可以做 HIV PCR ??
幾錢到架, 係咪 1 week 驗已經好準 ?
好驚有事, 3個月空窗期我怕我驚到屈死
我睇到之前個 post 有 ching 做過的
但我真係太多 post , 我真係搵唔到要係邊到做
各位請幫幫忙吧

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-8 06:51 發表
叫佢打針仲慘過叫佢去死…
幾年前佢大病,醫生叫佢打支針快囍n,
佢寧願住多幾日醫院都唔打…
咁都要打架, 再勸勸佢

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-11-1 15:59 發表

事實都係咁樣, 我之前都問過齯仁p師兄, 佢地同我一樣, 都已經習慣, 返發就食藥, 連醫生都無咩好做, 所以灡v兄都無咩上薯A提, 花唔同, 花係皮膚表面, 無皰係神經咁難搞, 不過花一定要搵醫生 ...
ching 我想問下中左皰既話, 第一次係大約幾時發出黎架 ??

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-12 23:06 發表
請問各位 ching 有冇人知邊到可以做 HIV PCR ??
...
HIV PCR, 你去性病皮膚醫生度, 佢會幫你SD SAMPLE去OVERSEA,
千幾二千蚊一次~
1 WEEK已經好準~

有$$既 驗晒D野, 好快解脫, ~ ^W^

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-12 23:35 發表

ching 我想問下中左皰既話, 第一次係大約幾時發出黎架 ??
中包 7-14 內會發出黎架啦~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-13 07:58 發表

HIV PCR, 你去性病皮膚醫生度, 佢會幫你SD SAMPLE去OVERSEA,
千幾二千蚊一次~
1 WEEK已經好準~

有$$既 驗晒D野, 好快解脫, ~ ^W^
我最怕係花花, 中包同 HIV.......

send 去外國, 咁要幾耐先知結果 ?

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-12 23:06 發表
...
CHING,
你去過邊度玩,玩咗啲乜?

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-13 18:50 發表

CHING,
你去過邊度玩,玩釂A?
幾個月無去玩, 前兩日忍唔住去按鐘仔, 七日鮮黎
bj ml 都有帶套, 但開波前我玩指插, 咁就領野了
完事後沖涼先發現隻手指有傷口流緊血 再諗返起個囡囡, 手腳都有欓芠,
都唔知係咪咩病搞到佢咁, 可能我心多, 但愈諗愈驚

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-7 22:07 發表
今日又去戃賑F府
主要都係比佢check下有無花,同埋驗下有無尿道炎果d。
暫時都未見都有花的跡象,而驗尿道,醫生話用顯微鏡見唔到有菌。
但會拎去化驗,等三星期報告。
而對上的梅毒,AIDS,都無事 。

等候醫 ...
真係有事果時唔好睇政府, 無咩用
睇私家係貴, 但效果好好多

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-13 14:18 發表

我最怕係花花, 中包同 HIV.......

send 去外國, 咁要幾耐先知結果 ?
1~2星期, 但你都可以去香港情性,
果度係自稱香港的, 2日就知結果,
不過信不信由你, 哈哈~

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-13 23:55 發表

真係有事果時唔好睇政府, 無咩用
睇私家係貴, 但效果好好多
對對,,,,好多人都仲係覺得政府好,
政府剩係會對就黎死既人好, 即係醫你果D大病,
果D剩係識痛丫, 影響生活既, 但又唔會死既,
係政府度想醫好都難~  加多句,
尿道炎就係一個好例子, 政府係唔會幫你種菌,
到你有拼發證時, 例如賢炎, X炎果陣, 就會幫你醫=0=

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-14 07:59 發表

1~2星期, 但你都可以去香港情性,
果度係自稱香港的, 2日就知結果,
不過信不信由你, 哈哈~
如果要1-2星期, 我諗等夠 4 week 去做快速測試好了

搵唔到有邊間機構用 Abbott Determine
睇怕都係做返 PCR 算了...........

各位 ching,  Dr. Ho 果度係咪有得做架 ?

4WEEK 做DUELTEST 都仲要驚嘛∼  2WEEK做PCR 就唔洗再驚嘛∼

咁多位BRO, 有野想問, 被口交(比人吹) 會有機會有疣, 但有機會會有肛門疣嗎?
我8下大家問唔同醫生既意見而已∼ 我就問左其中一個∼

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。