推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

想問如果椰菜花未有病徵,有無得驗下?

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-10-14 23:45 發表
做左3年和尚, 開始有瓥賒礸, 請問中皰既弟兄, 無發果時有無做?
有做
其實中左包之後成個人隨晒,真係無曬人生目標

而家冇日日食藥,下面唔舒服感好似想起就食....

有興趣可加我whatsapp吹下水, 我pm俾你

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-10-14 23:45 發表
做左3年和尚, 開始有瓥賒礸, 請問中皰既弟兄, 無發果時有無做?
大家都同病相連, 我好明白, 雖然中包就快近2年....真係飽受煎熬

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-10-18 20:35 發表
大家都同病相連, 我好明白, 雖然中包就快近2年....真係飽受煎熬
我知其他中皰既師兄都無無奈, 因為真係唔多斷尾, 問題在於返發多定唔多, 你係邊個位出皰?  同老婆/女朋友做?  有時識左啲新女, 都唔敢做, 怕又中招, 又怕傳左比人.......啲女仲以為我咁好定力, 或以為自已唔夠吸引力, 所以我無進一步行動.......

中mud招??

大家真係唔好去玩 付出的代價真係好大 忍唔到打飛機算 我中花都差唔多大半年 依家可以講話慢慢康復中 希望各位師兄身體健康

引用:
原帖由 mybaby899 於 2012-10-25 20:23 發表
大家真係唔好去玩 付出的代價真係好大 忍唔到打飛機算 我中花都差唔多大半年 依家可以講話慢慢康復中 希望各位師兄身體健康
你係點中?

mybaby 兄有冇番發

回復 15929# 的帖子

我去酒吧唔用套中左

回復 15930# 的帖子

依家暫時未有 一開始果幾個月都有 我諗好多師兄同我都一樣

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-10-18 15:08 發表

我知其他中皰既師兄都無無奈, 因為真係唔多斷尾, 問題在於返發多定唔多, 你係邊個位出皰?  同老婆/女朋友做?  有時識左啲新女, 都唔敢做, 怕又中招, 又怕傳左比人.......啲女仲以為我咁好定力, 或以 ...
放心啦兄弟我都醫左5年先逃離依個魔掌, 比多小小時間自己, 一定會好的.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-10-26 21:31 發表

放心啦兄弟我都醫左5年先逃離依個魔掌, 比多小小時間自己, 一定會好的.

好漫長...

It's terrible.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-10-26 21:31 發表

Stanley兄, 多謝支持, 不過皰比花更長手尾......

回復 15933# 的帖子

stanley兄

係我呀, 好耐無見, 最近你點呀??? 5年無事應該無野, 放心

話咁快就已經過左三年, 依家反而享受健康既生活, 煙又戒左, 酒又小飲,早睡早起, 得閒做下運動, 人都精神左~~

各位C兄∼∼努力,正面面對吧∼∼

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-10-28 13:45 發表

Stanley兄, 多謝支持, 不過皰比花更長手尾......
其實唔洗灰心, 疣同皰都一樣難攪, 只係要睇埋運氣而已, 你係度都咁耐唔計同我同期有d中皰既, 同你同期既好多都唔見哂人啦, 代表咩好清楚? 咩都唔記得哂重翻黎咩, 係好翻哂有時都好似我咁努力工作同家庭咩都唔記得啦, 你睇伙記兄你知我幾年無見佢, 佢同我同期, 佢一年多就好, 我要5年, 所以唔關生咩事, 係睇天.吾好放棄就會好翻架啦

引用:
原帖由 伙記1 於 2012-10-29 04:50 發表
stanley兄

係我呀, 好耐無見, 最近你點呀??? 5年無事應該無野, 放心
我唔係5年好翻, 係用左5年有多, 老友我地幾多年無見呀係度, 我同你第一次post都係2005年, 時間過得真快, 我一切ok, 你生左bb未? bb一切都ok?

返發後而家就快兩個月暫時無事,我都唔知要搞到幾時!

引用:

CHING你醫好左皰疹????
幾耐冇復發??
點樣醫好?? 去邊醫?? 可否PM我

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-10-18 23:08 發表

我知其他中皰既師兄都無無奈, 因為真係唔多斷尾, 問題在於返發多定唔多, 你係邊個位出皰?  同老婆/女朋友做?  有時識左禶s女, 都唔敢做, 怕又中招, 又怕傳左比人.......齯k仲以為我咁好定力, 或以 ...
陰莖~~係大陸妹識D囡囡搞, 帶套..
唉~~~~係香港真係玩自閉

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-10-30 21:22 發表

陰莖~~係大陸妹識D囡囡搞, 帶套..
唉~~~~係香港真係玩自閉
我都有戴, 點知原來附近位都會中招, 實在太無知, 總之黑啦!  你中招之後有無搞過?

咁多位師兄, 我想問下驗小便種菌 同 驗林病衣原係兩樣野????? 因為我6月3號到而家已經好多個月,
忽然間有D黑色甩皮, 但係DR.HO又話唔係疣,,,, 見到都煩, 之後其實係事發後到而家已經試過3次尿道炎,
第1次 係一隻喉嚨菌, 第2次係大腸桿 , 第3次係一隻腸度桿,. 而家就係完左第3次食左兩個星期抗生素,
好番DD~ 但就忽然甩皮加尿咀一路都係濕濕地,,,,, 唉,,,,,,,,,,再加埋最洗又有好多野要用$$~

回復 15945# 的帖子

哦 黑色果D應該係D新肉遇水 搞到姐 DR何話唔係你信佢啦 有突起咪去噴

stanley兄 有野想問下你 我沖涼果陣沖洗尿道之前噴左果到(好耐)依家白色肉 打開尿道睇果陣有D凸起 但沖左一陣再睇返 又平滑左 沖完涼再檢查 都係白白地平滑 你有無咁既情況??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。