推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-15 07:58 發表 咁多位BRO, 有野想問, 被口交(比人吹) 會有機會有疣, 但有機會會有肛門疣嗎?我8下大家問唔同醫生既意見而已∼ 我就問左其中一個∼
咁佢點答你?
我兩個半月了......
暫時無事
希望快灡褸L這些日子

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-15 07:57 發表
4WEEK 做DUELTEST 都仲要驚嘛∼  2WEEK做PCR 就唔洗再驚嘛∼
Abbott 好準, 我搵過 test report
4week 已經準到 99.8%, 假陰0%

嗯, 我諗我都係做 PCR 了

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-15 07:58 發表
咁多位BRO, 有野想問, 被口交(比人吹) 會有機會有疣, 但有機會會有肛門疣嗎?
我8下大家問唔同醫生既意見而已∼ 我就問左其中一個∼
有醫生答過我, 話毛巾/床單等唔乾淨都會有機會染到

stanleysex 收PM, THX

後悔,願主保佑

各位師兄,我上星期二落club,同一女一夜情後,囗交無用套,做的時候入左5至8下無用套,之後即用返套,我星期三衛生科確診非淋,會很大機會中愛滋嗎?後悔到不得了,落club齯k仔有咁dirty嗎?

我有一個女朋友,我同佢講左,我覺得自己真係好賤,佢肯原諒我,我精神壓力每天都很大,快接受不了,香港會而中愛滋嗎?

只希望非淋是上天給的教訓,人不犯錯真的不會諗將來,我很愛我女朋友,可惜自己太貪玩,只求無事,我還想跟她結婚,生子,過一輩子!我會戒酒,戒玩,其實我都係第一次係club齯kmake love...後悔!很怕係a啊

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 Loklok99 於 2012-11-16 14:57 發表
只希望非淋是上天給的教訓,人不犯錯真的不會諗將來,我很愛我女朋友,可惜自己太貪玩,只求無事,我還想跟她結婚,生子,過一輩子!我會戒酒,戒玩,其實我都係第一次係club齯kmake love...後悔!很怕係a啊
香港女仔算乾淨, 至少比起141釂づ

不過我好明你既心情, 我都驚緊.........
夠 14 天去做 PCR, 就知有冇中 HIV

加油吧啦 ching

多謝你安慰我!

14天做pcr夠準確嗎?個幾下接觸機會大嗎?唉!點解我唔潔身自愛,有一個好刀的女朋友都要玩

有冇師兄可以話我知, 呢個版入面, 有冇人係生疣係肛門口??!?!?!!?!? 我好驚好驚丫~~~~~ 但我又冇肛交~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-16 18:36 發表
有冇師兄可以話我知, 呢個版入面, 有冇人係生疣係肛門口??!?!?!!?!? 我好驚好驚丫~~~~~ 但我又冇肛交~
點解無端端驚?
你check到乜野?

引用:
http://mypaper.pchome.com.tw/venereal_disease

引用:
原帖由 Loklok99 於 2012-11-16 14:57 發表
多數無事!!~驗果D14天已經足夠 其實如果中 係唔雖需等14天驗 有專家講過 中A  D病毒以幾何咁增長 你身體會不斷製造抗體對抗A 好多人中左一星期就有結果 所以14天夠做 台灣D醫生如果驗普通既 多數建議68天已好準確 之後唔洗理 再驗結果都係一樣 除左你基因孌異。最後祝你健康成長和女友開開心心。

Thx...聽到有支持說話,真的很安慰!!

快崩潰了,願大家健康,快樂!

引用:
原帖由 Loklok99 於 2012-11-16 21:24 發表
驗快速14天 要傳統3個月 呢個日子唔係一般人能捱得過 所以你驗左14日安心左 再去驗傳統 依家擔心都無用,其實驗左14日都好準,如果你過唔到自己個心 再去驗3個月,我能明白你感受 我感受到你係咁上線 起到睇文章,但凡事都要靠自己渡過,人必須經一事 長一智。我只能夠起到祝福你。

各位C兄我8星期高危,而家應該驗乜好!之前7星期係std驗左p24無事不过睇番d post好似唔可靠甘!我而家應該驗ㄟ戎準丫?好擔心,thx

引用:
原帖由 積克 於 2012-11-16 22:04 發表
各位C兄我8星期高危,而家應該驗乜好!之前7星期係std驗左p24無事不过睇番d post好似唔可靠甘!我而家應該驗ㄟ戎準丫?好擔心,thx
Ching,你去邊度玩過啲乜?

噤鐘仔!無套囗,有套做!

引用:
原帖由 積克 於 2012-11-16 22:04 發表
8 week, 去蠷鷚c做快速測試啦
佢地話要 3個月, 但其實 6 weeks 95%, 8 weeks 98%, 12 weeks 99.8~99.9%
呢個慨率係指抗體測試, PCR 係驗病毒, 最新技術空窗期係 6 days, 準確度 99.8%

我曾經係大陸蠸袛穡ㄗ鴗漲a個 HIV 女權威博士話過,
佢話 6 weeks 驗抗體無事就基本排除唔使再驗, 除非你本身體弱多病,
細小到大身體都好差, 又或者本身有病, 唔係既話, 正常人 6 weeks 絕對產生足夠抗體了
當然講係咁講, 我都明白係好驚, 好似世界未日咁, 加油吧啦~

引用:
原帖由 積克 於 2012-11-16 23:04 發表
噤鐘仔!無套囗,有套做!
口交中 HIV 好微, 除非有傷口

引用:
原帖由 Loklok99 於 2012-11-16 21:24 發表
其實入得黎既, 大家都明你心情係點

引用:
只要接觸到灝f毒, 就有機會, 但機會小囉
紫兄咩事無肛交都咁驚 ?
而家生左粒野 ???

灰!!!!!

那我機會是不是很大?現在的感覺就像中了,各師兄多數返大陸玩?還是香港嗎?我中的機率好像好高啊!

引用:
原帖由 Loklok99 於 2012-11-17 00:22 發表
那我機會是不是很大?現在的感覺就像中了,各師兄多數返大陸玩?還是香港嗎?我中的機率好像好高啊!
同一個 HIV 女人無帶套做愛, 男方感染到既機會係 0.05~0.1%
你再諗下前題係果個女人係有病喎, 機會係好低

但機會幾低都好, 都係一樣會驚, 呢種心情大家都係
哪怕機會係 0.0001%, 都係驚, Lok 兄你過幾日去驗 PCR 啦
驗到無事就唔使點驗了,再唔放心就3個月後驗多次抗體
琣n驗完可以同女友開開心心咁過年

想問問師兄如果同141女上套吹+上套做最大機會會中邊樣?
因聽d人講戴套並非100%安全,,,
如週邊位接觸到女性體液都會中

引用:
原帖由 ss0907 於 2012-11-17 01:51 發表
想問問師兄如果同141女上套吹+上套做最大機會會中邊樣?
因聽d人講戴套並非100%安全,,,
如週邊位接觸到女性體液都會中
兩樣都有帶套,,,,其實唔洗驚架=0=
咪同我一樣囉, 肛門而家都驚粒粒,
既本上你脫光光坐係張床就有機奶呢樣~ T^T

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。