推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 16496# 的帖子

這是什麼藥水, 好有效果, 搽三次用了多久時間, 每星期搽一次?
也可能你身體壯健免疫能力高 !
無論如果我的生活都檢點了, 不會再去水療和桑拿了 !
吃食時飲下啤酒會不會有影響會番發 ! 我連啤酒都小飲了 !

相關搜索目錄: 水療 啤酒

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-3-1 18:33 發表 這是什麼藥水, 好有效果, 搽三次用了多久時間, 每星期搽一次? 也可能你身體壯健免疫能力高 ! 無論如果我的生活都檢點了, 不會再去水療和桑拿了 !吃食時飲下啤酒會不會有影響會番發 ! 我連啤酒都小飲了 !
我覺得飲食不太影響復不復發。

相關搜索目錄: 水療 飲食 啤酒

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2013-3-1 16:51 發表 我個陣係浸x醫院check到有, 因為我係內痔病人,見且門有血就去覆診咁, 點知個醫生話個曮Y疣, 仲有好多下, 一野俾佢嚇死, 醫痔瘡個醫生唔收,轉我去秘尿科就話唔關佢事轉去皮膚科個個醫生仲衰話唔知你堶惘陬L, 唔 ...
你睇那個是不是叫何X儀?

我睇個個女醫生叫何x容~~

你知依度唔俾講醫生名呢

我依家已戒煙, 生活規律左....

我唔知係乜野藥水, 我只知佢查完我個patpat後叫我半個鐘頭到一定要沖涼洗走去, 如果唔係會有問題....

各位c兄,好耐無上黎,一年前中花後,半年復發過,而家再次半年啦,身體暫時無事,今日再上15/f檢查,dr ho話4合1針有報告可減低花既復發,所以我都打左第一針!

終於有報告, 上年我問DR方佢都話跟據佢經驗打針係可以減少花復發, 但係就未有宮方報告肯定, 依加有報告肯定, 各位師兄又多一個方法可以快D康復

引用:
原帖由 godblessme 於 2013-3-5 14:33 發表 終於有報告, 上年我問DR方佢都話跟據佢經驗打針係可以減少花復發, 但係就未有宮方報告肯定, 依加有報告肯定, 各位師兄又多一個方法可以快D康復
Ching, 康復情況怎樣?

回復 16504# 的帖子

但報告都係dr ho.口頭講既,佢無用官方呢d字眼,佢講話可以減低7成復發率!其實以我理解,好返兩年就有90%機會唔再復發,再打針減70%...既係有97%唔會再復發!如果將來再勸到女朋友打針,應該真係可以當無事發生過!所以我決定照打!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-5 17:52 發表
但報告都係dr ho.口頭講既,佢無用官方呢d字眼,佢講話可以減低7成復發率!其實以我理解,好返兩年就有90%機會唔再復發,再打針減70%...既係有97%唔會再復發!如果將來再勸到女朋友打針,應該真係可以當無事發生過! ...
打針記住格價, 15/F同出面比好似貴不少.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-5 13:11 發表 各位c兄,好耐無上黎,一年前中花後,半年復發過,而家再次半年啦,身體暫時無事,今日再上15/f檢查,dr ho話4合1針有報告可減低花既復發,所以我都打左第一針!
Ching 半年復發過,之前是搽薬還是冷凍?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-5 17:52 發表 但報告都係dr ho.口頭講既,佢無用官方呢d字眼,佢講話可以減低7成復發率!其實以我理解,好返兩年就有90%機會唔再復發,再打針減70%...既係有97%唔會再復發!如果將來再勸到女朋友打針,應該真係可以當無事發生過! ...
不過如果我驗到仲有HPV病毒就唔打住了。

回復 16506# 的帖子

百合兄我都知好似貴左d,但我只係信任dr ho…所以諗住唔差少少錢,是但!因為出到去又要再講病情...

回復 16508# 的帖子

byestar兄我先前第一粒做電灼,其他就冷凍再用3m,又睇中醫介煙,不過無介酒!而家打埋針,對呢個病我都盡哂力啦!最近識左過女朋友,所以今日上15/f check check!醫生話我現時用套可以照做,因為我先前d花都係套覆蓋既位置,而且我病都穩定左!dr ho話無哂d花2個月都可以打4合1針,我都半年無事,佢話我病情穩定打唔打都得!不過我覺得可減低復發都值得打,想做返個接近正常既人(因為自己感覺生過花好似較其他人無甘正常),所以即時打左針,都係果句早一日搞,早一日好返!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-6 00:00 發表
百合兄我都知好似貴左d,但我只係信任dr ho…所以諗住唔差少少錢,是但!因為出到去又要再講病情...

咁又係, 出到去又要再講病情.
我都係咁諗費事煩先係15/F打.
但我係香討見d女出post話有d婦科診所3針加埋不洗$3000.
不知真定假. 都差成千有多.

你不知打第2同第3針收不收診金?

回復 16511# 的帖子

呢個我問左dr ho第二,三針,只係針錢,唔洗診金

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-6 09:21 發表
呢個我問左dr ho第二,三針,只係針錢,唔洗診金
咁都好d, 不係真係好金...

我個時不記得問.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-6 00:12 發表 byestar兄我先前第一粒做電灼,其他就冷凍再用3m,又睇中醫介煙,不過無介酒!而家打埋針,對呢個病我都盡哂力啦!最近識左過女朋友,所以今日上15/f check check!醫生話我現時用套可以照做,因為我先前d花都係套覆蓋 ...
冷凍加3M似乎是最好的治療。

回復 16514# 的帖子

冷凍我都覺得係最好,因為最方便,又可以一次噴幾個唔同位置!但我覺得要趁d花岩岩起就即刻做冷凍係最好!所以我自己就買左放大鏡同led電筒!早晚都細心檢查,只要見到針頭甘大就即刻去冷凍!重點係唔好俾佢發到好大粒先搞!至於3m就可以清除冷凍後既病毒,同埋頭3個月係最易返發!所以用搽3m壓住d病毒去度過頭3個月會安全好多!呢d係我個人意見!

各位CHing你地好,小弟今日註冊留言
我在2月23號係元朗上過去一次一樓一,口交+性交都有帶套(由囡囡提供,不過係同一個套)
做到最後射精結束就拔出黎,冇發覺有穿漏情況
個套可能會有微小穿洞情況嗎?
今日3月6號發覺左邊大腿內側有3-4處紅色,有D腫起,中間有黑點的不明物體
下午有段時間癢+刺痛左一陣,大約2-3小時左右,之後左邊腋下又有D腫痛情況
到晚間以上情況都冇左,呢D會唔會疱疹感染先兆?
依家我非常害怕已經中左性病,經常檢查下半身有冇異常
每晚又訓唔著,返工做野又上唔到心,經常有錯漏
唉...今次我可能真係中左招

各位師兄你地好
小弟12月上去玩過一次..
到左2個星期前留意到包皮系帶生左幾粒野,白色既好似酒米咁細,"吱"唔走,又唔係好硬
到左今日果幾粒野依然健在...但亦冇增生同生多幾粒既跡象...
好驚係椰仔呀...
BOOK左星期5見DR ho

有冇師兄講解下椰子既特徵???

回復 16516# 的帖子

驚就快D去睇醫生, 你要睇性病皮膚科醫生, MK Dr ho 同中環DR方都係不錯既醫生, 紅色中間有黑點就咁睇就唔似係性病, 冇性病既特徵係咁, 可能係其他皮膚病OR敏感, 唔好驚最緊要快D睇醫生

回復 16517# 的帖子

"但亦冇增生同生多幾粒既跡象" 憑呢句我覺得唔似花, 花一係增生一係會脫落, 2星期都冇增生我覺得唔似花, 好大可能係你之前冇留意到, 玩完後成日驚將D野放大黎睇, 睇完DR HO 上黎會報下

回復 16518# 的帖子

我已經約左Dr.HO下星期檢查

回復 16519# 的帖子

你咁講我都定D...
另外我想問下椰仔一般2星期可長到幾大粒??
thx ching

引用:
原帖由 ghoo 於 2013-3-7 22:44 發表 你咁講我都定D...另外我想問下椰仔一般2星期可長到幾大粒??thx ching
很難說,我幾年都冇變化,如果唔係驗hpv DNA 都唔知中招。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。