推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-20 22:25 發表
我想問下各位師兄我有個懷疑位置復發,白色一點,衰多手一刮又甩左,有冇師兄試過?花係咪咁易甩?我之前有粒好大塊三角形增生物,用力一搣,成粒又搣走左><

如果搣甩左好快又再生返出來, 咁應該去睇醫生.
好大機會係.
花最煩係好易野開, 野開左好麻煩好難控制.

如果係花, 你摸粒野周圍會硬起左.
我發到最大時硬的地方有一亳子咁大(以疣中心計).

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-20 22:36 發表
Good news!祝師兄身體健康。
有懷疑的位置時的確好可怕,我呢排成日鲻唔到

冷凍其實不痛,
反而係生花怕野到女人同怕比人知哩個病個種精神壓力最辛苦.

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-20 23:31 發表
恭喜師兄唔係番發 ! 當看過你的帖, 好了三年了也番發, 心都寒了, 幸好只是皮膚敏感 .!

我入去時同醫生講好似返發,
佢都打個突...話我好返咁耐仲...
現在個白色位搽左藥膏仲有d痕同痛.
反而個身d敏感,
搽左2日藥膏好左好多.

其實就係咁, 成日去玩個d就無事.
(不過可能有事無出聲姐)
去一次半次個d中親都係麻煩野.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-2-19 23:22 發表

係啦, 都話無事架啦, 正常之前睇過dr ho & dr tam都死口話正常唔玩一定會甩尾既, 而疣一定無整唔穿既, 一定係硬一舊同皮膚不平既. 恭喜哂新年最好消息, 咁就快d結婚生仔啦哈哈
stanley兄, 好似同期真係得返我同你仲有上來.

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 sick123 於 2013-2-20 18:25 發表
有無龜頭炎N年都醫唔好嘅師兄係到?

以前d師兄有龜頭炎好似好難好

中标什么感觉啊?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-19 15:30 發表

唉, 可能係林新年換過d新under出事.
年27個晚穿新under+牛仔褲出去食燒烤同飲左酒.
之前仲以為係食燒烤同飲左酒出事返發.
之前穿全綿under無事.
新under有3x% polyester(人造纖維)
可能穿牛仔褲時under ...
酒同煙其實而家以我地過左咁耐係可以的, 但當然我都係小量啦, 安全第一, 新買既under我一定洗過先著, 你係咪無洗就著呀, 不過上一上去2000都幾貴下, 不過我5年幾加加埋埋都唔知其他K野

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-20 14:25 發表
我想問下各位師兄我有個懷疑位置復發,白色一點,衰多手一刮又甩左,有冇師兄試過?花係咪咁易甩?我之前有粒好大塊三角形增生物,用力一搣,成粒又搣走左><
搣得甩既9成就唔係, 因為疣係搣唔甩既

引用:
原帖由 sick123 於 2013-2-20 10:25 發表
有無龜頭炎N年都醫唔好嘅師兄係到?
要睇人既體質, 普通既好似我咁1-2個就ok, 嚴重既1年半載都要, 重要用咩類固醇等等

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-20 23:31 發表 恭喜師兄唔係番發 ! 當看過你的帖, 好了三年了也番發, 心都寒了, 幸好只是皮膚敏感 .!
Tony, 近來怎樣?

好了好多, 不過傷口還有點點痛和好像還沒清晒, 肛門位置真係好煩呀 ! 星期六再到DR HO那裡復診 ! 現在有點緊張 !

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-2-22 15:44 發表

酒同煙其實而家以我地過左咁耐係可以的, 但當然我都係小量啦, 安全第一, 新買既under我一定洗過先著, 你係咪無洗就著呀, 不過上一上去2000都幾貴下, 不過我5年幾加加埋埋都唔知其他K野
我現在所有新衫褲全部有洗先著,
係我打針先2000,
不過佢都貴左不少, 同以前我剛睇佢個時計.
現在不知冷凍貴不貴呢?
Stanley兄都有洗左10皮?
我諗計埋比人昆我都有洗左4~5皮

酒, 我好返一年個時都久不久都有飲,
出去食飯少少一定有.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-2-22 15:47 發表

搣得甩既9成就唔係, 因為疣係搣唔甩既
我以前返發, 試過係2個小泡泡.
搣甩左2日又生返.

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-22 23:35 發表
好了好多, 不過傷口還有點點痛和好像還沒清晒, 肛門位置真係好煩呀 ! 星期六再到DR HO那裡復診 ! 現在有點緊張 !

無法, 放鬆d.

回復 16459# 的帖子

第一次睇DR HO, 一千五百幾, 冷凍加醫生和藥費
第二次 一千二,  下次復診唔知幾多了.
之前醫政府免費但沒效果加好似嚴重左 !

各位師兄, 中花治療之後有無食什麼健康產品如靈芝袍子, 五色靈芝來增強兔疫力, 去對抗花花的病毒來防番發 !
唔知有無用呢 ?

相關搜索目錄: 健康產品

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-23 00:25 發表

我以前返發, 試過係2個小泡泡.
搣甩左2日又生返.
我o個d都似小泡泡,刮幾刮就甩

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-23 09:15 發表 各位師兄, 中花治療之後有無食什麼健康產品如靈芝袍子, 五色靈芝來增強兔疫力, 去對抗花花的病毒來防番發 ! 唔知有無用呢 ?
我有食男仕維他命丸,每日一粒,星期一見dr.

相關搜索目錄: 健康產品

睇完Dr., 暫時無番發,開了3M,搽多二個月,再驗DNA.
最大壓力是怎樣跟老婆說。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-2-25 14:39 發表
睇完Dr., 暫時無番發,開了3M,搽多二個月,再驗DNA.
最繄要就無番發 ! 師兄你過了多久沒番發 ! DNA是驗什麼的 ?
是不是你在這期間行房也會傳給伴侶的 ?
祝師兄早日斷尾 !

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-25 21:23 發表 最繄要就無番發 ! 師兄你過了多久沒番發 ! DNA是驗什麼的 ?是不是你在這期間行房也會傳給伴侶的 ?祝師兄早日斷尾 !
三個月前做冷涷,搽了一個月3M,五月再去做HPV DNA test.
因為我不知道自己感染了,所以有行房。
我自己唔擔心,只怕影響老婆和家庭。

回復 16460# 的帖子

係咪好似有多層皮咁,好易搣或刮走?大粒難搣?細細粒復發易搣走?
我呢排成日check住,一有變化就手多刮下佢

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-2-25 14:39 發表 睇完Dr., 暫時無番發,開了3M,搽多二個月,再驗DNA.最大壓力是怎樣跟老婆說。
搵個機會平心靜氣講,有d野始終都要面對。
支持你呀師兄!

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-23 09:12 發表
第一次睇DR HO, 一千五百幾, 冷凍加醫生和藥費
第二次 一千二,  下次復診唔知幾多了.
之前醫政府免費但沒效果加好似嚴重左 !
政府免費但真係無用, 反而拖累左病情.

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-2-25 14:39 發表

自己諗清楚, 個人認為不講好過講.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。