推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-25 21:23 發表

最繄要就無番發 ! 師兄你過了多久沒番發 ! DNA是驗什麼的 ?
是不是你在這期間行房也會傳給伴侶的 ?
祝師兄早日斷尾 !
我都想知DNA是驗什麼的.

你中左1年內行房係高危,(你自己都怕啦)
如果你皮膚上有病毒係有可能傳給伴侶的(無病徵)
醫生都建議用袋.

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-25 22:47 發表
係咪好似有多層皮咁,好易搣或刮走?大粒難搣?細細粒復發易搣走?
我呢排成日check住,一有變化就手多刮下佢

其實如果係, 搣走係無用, 一定會再生.

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-25 22:51 發表

搵個機會平心靜氣講,有d野始終都要面對。
支持你呀師兄!

其實好難搵個機會平心靜氣講,
掉轉你老婆去玩, 玩完野比你你點?
一定"家變".
如果好彩女人無事, 不如當無事發生過仲好.
女人一鬧交, 全世界都知.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-26 03:02 發表

我都想知DNA是驗什麼的.

你中左1年內行房係高危,(你自己都怕啦)
如果你皮膚上有病毒係有可能傳給伴侶的(無病徵)
醫生都建議用袋.
我中花位置是肛門口, 所以問問沒帶套行房會不會傳給伴侶 ?

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-26 09:37 發表

我中花位置是肛門口, 所以問問沒帶套行房會不會傳給伴侶 ?

中花位置是肛門口, 但你係咪玩後門野到先?
咁應該都係JJ位中之後自已野開左.
野開左其實都好危險, 你都不知邊度有(無發出來)
我個時帶左套, 都野到套邊位.
咁你自己諗.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-26 03:08 發表 其實好難搵個機會平心靜氣講, 掉轉你老婆去玩, 玩完野比你你點?一定"家變".如果好彩女人無事, 不如當無事發生過仲好.女人一鬧交, 全世界都知.
唔講,萬一個老婆真係都有咁點算?自己有就算啦,害到自己老婆就唔好,唔講都得,但一定要搵方法去確定下老婆冇事,而家呢刻只想個女人冇事我都同老婆坦白了,好彩得到原諒,係可能會有條刺,努力修補中,但要我暪佢一世,真係做唔到我帶左佢去睇醫生好彩冇事。其實我到而家都唔知我有冇中招,不過我老婆冇事就好了做人真難,現在只想同老婆健健康康生活
不過家家有本難念的經,師兄都係諗清楚先決定講唔講

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-2-22 15:47 發表 搣得甩既9成就唔係, 因為疣係搣唔甩既
Stanley兄指搣唔甩儱N思係疣會再生?還是係疣同普通皮膚一樣好難搣走?
疣係咪好似有層厚皮咁慢慢生出黎架?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-26 15:48 發表

中花位置是肛門口, 但你係咪玩後門野到先?
咁應該都係JJ位中之後自已野開左.
野開左其實都好危險, 你都不知邊度有(無發出來)
我個時帶左套, 都野到套邊位.
咁你自己諗.
我從沒肛交 ! 每次都有帶套, JJ沒有花, DR HO 話可能在水療或桑拿不清潔野到的!
你意思話就算帶套都有機會野到別人 !

相關搜索目錄: 清潔 水療

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-26 03:08 發表 其實好難搵個機會平心靜氣講, 掉轉你老婆去玩, 玩完野比你你點?一定"家變".如果好彩女人無事, 不如當無事發生過仲好.女人一鬧交, 全世界都知.
女人生花可能在堶悸 ,所以無可能知佢有冇。
所以一定要講,我會講的,家變都要講,她的健康都緊要

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-26 16:35 發表 Stanley兄指搣唔甩儱N思係疣會再生?還是係疣同普通皮膚一樣好難搣走?疣係咪好似有層厚皮咁慢慢生出黎架?
我之前就以為是斑,無理佢。

我結婚前去了兩次Macau, 就中了。

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-26 21:13 發表

我從沒肛交 ! 每次都有帶套, JJ沒有花, DR HO 話可能在水療或桑拿不清潔野到的!

帶套都被野到.

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-26 08:35 發表

Stanley兄指搣唔甩儱N思係疣會再生?還是係疣同普通皮膚一樣好難搣走?
疣係咪好似有層厚皮咁慢慢生出黎架?
係, 疣係一定搣唔走既, 係慢慢生出黎既, 而且會野開, 除左醫到尾期先慢慢會出得小和細同唔會野開

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-26 13:13 發表

DR HO只係想令你心靈安心D, 正常如果係JJ部位係性交既機會染到幾會高, 帶套既都有可能從液體染到, 係依度之前既兄弟大多都係有帶套都中招多, 因為有D係外圍周液體既好難用套避到

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-2-27 00:09 發表 係, 疣係一定搣唔走既, 係慢慢生出黎既, 而且會野開, 除左醫到尾期先慢慢會出得小和細同唔會野開
即係我搣甩左鶩茼嚓雩茩曮Y?
不過,我鶩茼儠T係有層皮重生,好似角化咁

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-2-26 23:05 發表 我之前就以為是斑,無理佢。
都係凸起一粒粒的嗎?疣有好多形狀,我唔肯定我曮Y咪疣,但係有兩個三角形咁せ硬的せ尖的,我諗除左疣冇乜其他病係咁,講比dr ho聽就話似,睇完傷口Dr. Ho 佢就話唔似,我的傷口而家白色一撻,我洗唔洗睇多個醫生呢?因為而家冇病症><

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-2-22 15:48 發表

要睇人既體質, 普通既好似我咁1-2個就ok, 嚴重既1年半載都要, 重要用咩類固醇等等
我果隻係又紅又痛,D表皮生極都唔平滑....
就黎一周年啦

我都係patpat生疣, 已好返2年, 我都唔知點樣野返黎, 我又無肛交, 但係睇醫生又話jj無事, 到醫生睇到個肛門,第一下佢就問我有無肛交..........我完全明白ching既感受

我依家周不時都會左照右照~~

我諗緊不如叫愛人去打子宮頸針就可以解決, 但係諗緊用咩方法晉\去~~

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-27 01:09 發表 都係凸起一粒粒的嗎?疣有好多形狀,我唔肯定我曮Y咪疣,但係有兩個三角形咁せ硬的せ尖的,我諗除左疣冇乜其他病係咁,講比dr ho聽就話似,睇完傷口Dr. Ho 佢就話唔似,我的傷口而家白色一撻,我洗唔洗睇多個醫生 ...
如果怕就叫Dr.在疑似地方掃打做個HPV DNA test.

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2013-2-27 17:29 發表
我都係patpat生疣, 已好返2年, 我都唔知點樣野返黎, 我又無肛交, 但係睇醫生又話jj無事, 到醫生睇到個肛門,第一下佢就問我有無肛交..........我完全明白ching既感受

我依家周不時都會左照右照~~

我諗緊不如叫愛 ...
師兄我和你的情況差不多啊 ! 從無肛交都唔知點野番來的 ! 你當時醫了幾耐, 做了幾多次冷凍 ! 醫療期更有沒有復發, 有沒有吃什麼的健康食品, 如靈芝等去增強免疫力!
我就是不發覺自已會生花, 因從沒有做"肛門的動作", 所以發覺時已生到好多, 因為不癢不痛 ! 還在政府那裡延唔了差不多一個月! 在DR HO那做了三次冷凍, 用了一個多月時間, 差不多清了, 就是等下月復診, 看看有沒有復發 !
還好的是我還沒有固定女友, 這段時間都不會做愛了 !
你醫好後多久和女伴行房, 會不會傳給她的?

其實係咪三個月無復發就很大機會不復發。
我見有很多Ching 都是做完泠凍一星期左右復發。

各位師兄唔知記唔記得我呢上年4月出去玩中左急性非淋.因為琴日又因為認唔住出去玩左一次而家好後悔呀,又再一之重複上年的事一樣.唉而家一日炸咩期都未過而家好驚又中呀!

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-28 10:06 發表

師兄我和你的情況差不多啊 ! 從無肛交都唔知點野番來的 ! 你當時醫了幾耐, 做了幾多次冷凍 ! 醫療期更有沒有復發, 有沒有吃什麼的健康食品, 如靈芝等去增強免疫力!
我就是不發覺自已會生花, 因從沒有做"肛門的動 ...
我個陣係浸x醫院check到有, 因為我係內痔病人,見且門有血就去覆診咁, 點知個醫生話個曮Y疣, 仲有好多下, 一野俾佢嚇死, 醫痔瘡個醫生唔收,轉我去秘尿科就話唔關佢事轉去皮膚科個個醫生仲衰話唔知你堶惘陬L, 唔肯同我檢查,就轉我去外科, 外科一野就話要開刀,話預十萬, 我俾佢嚇到傻左, 轉依幾次已經使左4k, 跟手仲要做埋咩愛滋同梅毒test, 好彩無事.......

當嚇到死之時, 好彩最後搵返跟開自已既家庭醫生, 佢檢查後就轉介我去皮膚科一個女醫生到, 佢只係幫我查左3次藥水, 之後乜事都無晒.........經過今次事件後,我覺得除左醫返好之外,最重要係醫德.....肯用心去幫你既醫生先係最好........

我已好返近2年至2年半...........我由一個煙民變到煙都戒左, 依家仲成日做活動.......夜生活無晒, 咁樣除左成個人健康左, 最重要係錢都可以慳返唔小.......
我都唔知點樣野返黎, 但係我問過我個家庭醫生, 我問佢如果男性可唔可以打hpv針, 佢話你都中左打黎無用, 仲有只要病發時唔好做愛就唔會傳俾愛人吧, 即係話如果你表面無事又無野突出黎既話咁就無問題, 如果有就唔好做愛........咁樣就唔會傳染呢...

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-28 10:06 發表

我就是不發覺自已會生花, 因從沒有做"肛門的動 ...
我醫好後太約三個月定半年後先同女友做愛<----但依家已經唔係依個女友了~~

我無做冷凍, 只係用左一隻藥水, 同埋因為多既關係, 我好記得個女醫生話如果咁多, 一定多個三個月既引發期.....

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-26 21:13 發表

個師兄講得琠@, 例如你個大脾拿有疣, 就算你用套都會傳比你愛人, 因為當你用大脾拿到磨佢既話你都會傳比佢咖

所以如果你patpat到生花, 而好肯定你前面無既話, 你用前面同條女做唔會傳比佢咖, 除非佢摸你個patpat之後又摸你條jj再摸佢自己個西咁就會傳染啦~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。