推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-4-3 23:17 發表 懷疑就睇個私家醫生, 呢到好多人用套都中招, 我自已都係
C兄,其實我唔明,究竟佢點傳染?我果個位無掂到佢d菌都會中招?唉,我屈住左成日,好想同人傾下,好彩竹搵到呢個壇。

最驚係條女都中,自己中自己抵死,最怕害左佢,好後悔。口生花機會大唔大?

引用:
原帖由 123icc 於 2013-4-1 21:56 發表
各位CHING 好,
小弟想請教下如果係潛伏期內打花仔疫苗有冇用......
因為最近去左玩一次, 好怕中花.......後悔中...

多謝各位...祝大家身體健康
如果真的中了打疫苗無用

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-3 23:52 發表 如果真的中了打疫苗無用
要清左再打先有用?

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-3 23:22 發表

C兄,其實我唔明,究竟佢點傳染?我果個位無掂到佢d菌都會中招?唉,我屈住左成日,好想同人傾下,好彩竹搵到呢個壇。

最驚係條女都中,自己中自己抵死,最怕害左佢,好後悔。口生花機會大唔大?
有機會,大唔大好難講,睇你女友口腔有冇損口。
不過過三個月無野就無事,不過口腔花應該易根治。

中了、就算再打也沒用;不過好消息係大約兩年大部份人都可以把花病毒完全清出體外,不過前題係消滅左花先

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-3-30 01:44 發表

無, 都唔咁搞
我BB出世了,好像有點不正常。

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-3-26 23:27 發表

花比皰易搞好多, 我都4年啦, 久唔久都返發, 我都睇化好多, 至少唔係咩大獲野
因為皰係不病發時會走入神經細胞內所以無發用藥殺死、而花就好像香港腳、始終會好翻、只係時間長久吾同!

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-3 23:59 發表 有機會,大唔大好難講,睇你女友口腔有冇損口。不過過三個月無野就無事,不過口腔花應該易根治。
暫時都唔覺佢有野。易根治?我想問下係用咩方法嫁?我問佢有冇爛口或喉嚨痛佢話佢無,如果正常全幾多日先有表徵?因為口腔皮比較薄。上網搵到既資料太少。真心希望佢無事。我真係好擔心

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-4 00:02 發表 我BB出世了,好像有點不正常。
唔係下師兄,點唔正常?我會幫你祈禱

大家好...
小弟上星期三去左玩....請問一星期都冇

病徵,係吾中\疹既機會不大....好擔心....

仲有想問係吾係3個月冇出花, 中花既會吾大....

Thanks 各位CHING......

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-4 00:02 發表 我BB出世了,好像有點不正常。
點唔正常法?一定會吉人天相的!

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-4 00:02 發表

我BB出世了,好像有點不正常。
CHING, 吉人天相

我係網上見到有個叫树突状细胞疫苗治疗尖锐湿疣, 吾知香港有冇.....
http://www.dchpv.com/

想問下初期既花會唔會令人頭痛,作嘔嫁?

今日上網search, 覺得自己似中梅毒多過花
得一粒,仲未book到dr ho.唉

回復 16587# 的帖子

梅毒應該吾係咁易中

引用:
原帖由 bullcow 於 2013-4-4 21:34 發表 梅毒應該吾係咁易中
心理壓力真係好大,好後悔。

希望冇事......................

死喇,今日發現尿道口旁邊出現了幾粒點點凸出來的,唉

引用:
原帖由 siukong 於 2013-4-5 23:14 發表
死喇,今日發現尿道口旁邊出現了幾粒點點凸出來的,唉
去睇下醫生好D.

引用:
原帖由 siukong 於 2013-4-4 02:51 發表

唔係下師兄,點唔正常?我會幫你祈禱
口腔同陰莖好有粒洁C

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-5 23:21 發表 口腔同陰莖好有粒洁C
Sorry to hear that,hope that is not true,希望唔係髇洁痋

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-5 23:19 發表 去睇下醫生好D.
已booked,我早就當自己中了,現在只希望老婆冇事

唔通連個天都唔俾機會我?

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-6 23:30 發表 唔通連個天都唔俾機會我?
冇事鵅A師兄,向好方面諗,仲生存緊就仲有希望!
有得醫就會冇事啦,我成日咁同自己講,
其實我都好驚,但係冇得驚同擔心,
只有克服、面對佢,加油!師兄

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。