推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-4-9 21:24 發表 小弟都係包皮位、第一次兩個月後再出、第二次就三個月後;都係去完飲酒聞完二手煙先死。還一次比一次嚴重所以煙酒不佔應該就無事了。大家努力!
我想問下復發明唔明顯,定係好難知係唔係。

引用:
原帖由 wingwing0125 於 2013-4-9 20:25 發表 請問  大家 如果係包皮生左椰仔  係咪好易覆發  因為次次做完冷凍都好易生番出泥     其他位又無咩事  己經好番
係咪應該考慮搳禳H

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-9 22:48 發表
中機會可以話係零。
但係我呢排睇自己jerjer 包皮系帶度有兩粒酒米咁既粒粒...
再加埋近來啲病徵...........................

引用:
原帖由 114330 於 2013-4-9 23:04 發表 但係我呢排睇自己jerjer 包皮系帶度有兩粒酒米咁既粒粒...再加埋近來灝f徵...........................
其實jj上有好多腺體、毛囊之類,而龜頭下有種叫珍珠疹、龜頭上都有腺體這些都好易令人誤會中招,自己想試下分辨的話,主要可以睇下粒野係咪生在皮膚上?係咪硬?扯行d皮粒野先明顯的話都唔會係,今日Dr Ho講的
有乜漏或者錯麻煩其他師兄補充
今日我去找Dr Ho,佢話我尿道口旁的是腺體,唔知其他師兄有冇呢?呢幾日又嚇死我了,所以希望大家唔好驚有乜唔明或擔心最好就問醫生

回復 16626# 的帖子

岩,我都有2粒都係包皮系帶, DR方位話係息肉, 因為個2粒野係唔會長大又唔會消失

引用:
原帖由 siukong 於 2013-4-10 01:17 發表 其實jj上有好多腺體、毛囊之類,而龜頭下有種叫珍珠疹、龜頭上都有腺體這些都好易令人誤會中招,自己想試下分辨的話,主要可以睇下粒野係咪生在皮膚上?係咪硬?扯行d皮粒野先明顯的話都唔會係,今日Dr Ho講的有乜 ...
多謝分享,因為我都好疑惑。

下星期又打針...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-4-11 20:46 發表
下星期又打針...
師兄, 請問打左針係吾係真係有幫助?

岩岩睇左dr ho,,佢話花既可能性唔高,但驗左hpv睇下報告先. 希望無梅無花, 我以後一定安份守己

Btw, 而家擔心緊係梅,上網睇話口腔梅好快就會出現,究竟幾日會有事?都會係口或唇出疳?

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-13 22:30 發表 Btw, 而家擔心緊係梅,上網睇話口腔梅好快就會出現,究竟幾日會有事?都會係口或唇出疳?
醫生說﹐因對方有梅毒﹐口交又沒保護措施﹐口腔黏膜就傳染上了性病﹐這種情況往往在口交後兩三天﹐口腔裡就會出現黏膜炎、小潰瘍﹐如咽喉炎一樣的症狀。同時﹐由於性愛時用了安全套﹐他的生殖器部位並沒有感染梅毒。

係米真?

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-13 22:38 發表 醫生說﹐因對方有梅毒﹐口交又沒保護措施﹐口腔黏膜就傳染上了性病﹐這種情況往往在口交後兩三天﹐口腔裡就會出現黏膜炎、小潰瘍﹐如咽喉炎一樣的症狀。同時﹐由於性愛時用了安全套﹐他的生殖器部位並沒有感染梅毒 ...
應該很少人中梅,不用擔心。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-14 00:10 發表 應該很少人中梅,不用擔心。
我其實覺得自己病徵似梅,但帶套中梅機會高唔高?我生果粒野係龜頭位,師兄覺得機會係米再細左?

引用:
原帖由 bullcow 於 2013-4-12 11:20 發表

師兄, 請問打左針係吾係真係有幫助?
好返再打.
對你無中既類型, 都有幫助(預防).
醫生講既.

即是打左好過無打.

Ching 我今日發現痾尿時有些少刺痛,同龜頭附近有些白色糊狀物體。我打算找醫生檢查,可否pm 我資料,萬分感謝!

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-14 01:39 發表 我其實覺得自己病徵似梅,但帶套中梅機會高唔高?我生果粒野係龜頭位,師兄覺得機會係米再細左?
不用太緊張。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-14 23:28 發表 不用太緊張。
我見我女朋友個咀疑似有疳,好擔心。唉,如果我無事我一定會係呢個壇多謝咁多位師兄,仲會叫人唔好去玩。

今早已去了政府診所, 原來係淋病, 抽了血, 打了針, 冇藥食, 下星期一覆診....希望冇事.

請問各ching. 淋病手尾長嗎 ? 難醫嗎?

Thanks !!!!

引用:
原帖由 Remyt 於 2013-4-15 04:58 發表
今早已去了政府診所, 原來係淋病, 抽了血, 打了針, 冇藥食, 下星期一覆診....希望冇事.

請問各ching. 淋病手尾長嗎 ? 難醫嗎?

Thanks !!!!
有d打針食兩療程既藥就ok, 有d可能醫一段時間, 但不會長, 是最普通既性病, 傷害最小, 不過最好check下其他以防萬一

要驗哂所有性病
最低消費係幾多?
快速抗體測試準唔準?

昨天打完針, 今日早上訓醒已經好番哂, 冇白色糊狀物體, 痾尿刀唔痛了. 真好彩兼神奇 !!!
下星期一覆診. 但昨天驗血 (aids + 梅) 就唔知幾時先知. Thanks all Ching !!!! thanks x 1000000 times !!!

生多左一粒,玩完啦我

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-16 17:38 發表 生多左一粒,玩完啦我
多左粒什麼?

有冇人可以話我比我大概要幾錢先驗到大部份既性病?
出事果次係上個月22號  咁我幾時去驗好?
係咪去關懷愛滋同埋CHOICE既快速測試好?
DR.HO果度又貴唔貴?學生哥無咩錢.....
人生大事.,.......有冇人解答下我.....真係好驚

引用:
原帖由 114330 於 2013-4-16 20:37 發表 有冇人可以話我比我大概要幾錢先驗到大部份既性病?出事果次係上個月22號  咁我幾時去驗好?係咪去關懷愛滋同埋CHOICE既快速測試好?DR.HO果度又貴唔貴?學生哥無咩錢.....人生大事.,.......有冇人解答下我..... ...
愛同梅可以在外面免費測試。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。